- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #15.261
KUZULAR BEN SIMDI OGLE YEMEGI YICEM KURU FASUKLYE VARDA YANINDA TURSU YEMEK ISTIYORUM BU ARA SARDIM ACEP COK ZARARI VARMIDIR BAKDM KALORISI YOK AMA TUZLU DIYOR YA EMIN OLAMADIMlokur
65,8 canuım ay sunu duzeltıyım nerde 61,8 ler :)
Kuşum ben cevap veriyim acaip ödem tutuyo su tutuyo tuz ben 2 gün hamile gibi geziyorum ki bende çok severim
Bu aradaa hellloooo ben geldim ama en diyetsizinden
AY KIZ ÇOK BİŞEY DEĞİL 4 KİLO FAZLAM VAR BENİM DÜŞÜN SANA GÖRE :)
Afiyet olsun kuzumm turşu ye yaa ben hep yiyorum yani tatlıdan daha zararlı değil yağ yok şeker yokKUZULAR BEN SIMDI OGLE YEMEGI YICEM KURU FASUKLYE VARDA YANINDA TURSU YEMEK ISTIYORUM BU ARA SARDIM ACEP COK ZARARI VARMIDIR BAKDM KALORISI YOK AMA TUZLU DIYOR YA EMIN OLAMADIMlokur
ahaha lokur ya çok pis yerden vuruyosunyok ya istesem de yiyemem midem küçücük oldu benim yoruyo beni yemek
süpersinöğle yemeğinde 150 gr kadar haşlanmış tavuk göğsü ve pul biberli 1 kase yoğurt yedim. az öncecde kuşburnu,rezene ve anason karışımı çay içtim.
Afiyet olsun kuzumm turşu ye yaa ben hep yiyorum yani tatlıdan daha zararlı değil yağ yok şeker yok
kızlar marketten alınan hazır turşulardan asla yemeyin. turşuda sirke olur ama onlarda sırf tuz var. turşunuzu evinizde kendiniz yapın. az tuz koyun ve doyasıya yiyin:)
Canım benim geçmiş olsun noldu ya kaçırmışım ben yeni görüyorumcerrah a gittim kuzum safra keseme ultrason ve mideme endoskopi yapılacak bunlardan bi müddet sonra da kolonoskopi.. Sorunun nerede olduğunu bulana kadar uğraşıyoruz işte sağol düşündüğün için canım
off aslım ben deli gibi kavanoz kavanoz turşu yiyorum aşeriyorum hamile olabilirsin dikkat ilk aşerdiğin şeydi rüyalarıma giriyorum böyle ekşi ekşi acı acıHEHEEHE KUZUM ASERMIYORUM AMA :):)
Yani bir iki taneden bişey olmaz bence tabii ki fazlası şişiriyo ödem yapıyo kuzum ama ben de acı biber turşusu yiyorum mesela 4-5 tanecok tuz var tya kuzum ondan tırstım bıraz.
saol canım pek anlamam ole seylerden ama en ıyısı az yemek :)
off aslım ben deli gibi kavanoz kavanoz turşu yiyorum aşeriyorum hamile olabilirsin dikkat ilk aşerdiğin şeydi rüyalarıma giriyorum böyle ekşi ekşi acı acı
Yani bir iki taneden bişey olmaz bence tabii ki fazlası şişiriyo ödem yapıyo kuzum ama ben de acı biber turşusu yiyorum mesela 4-5 tane
Hangi konuda balım instagram konusunda mı eğer oysa sevmiyo kendileri pc konusunda o şirketin uygulaması dış siteleri v.s kapamışlar hep herkese yani bi bana değil
Yaa kuzum olsun ya :) hemen Süle bana :) sizden uzak kaldım mutsuzum canım sıkılıyor diyetteolmayınca girip yazmak olmuyor gırgırageleyim barik :))) iştah hatsafhada ben seneye burdayım yine sakın gitmeyinYOK KUZUM HASTAYIM ZATEN :):) OLSA SÜLERIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?