• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Hangi konuda balım instagram konusunda mı eğer oysa sevmiyo kendileri pc konusunda o şirketin uygulaması dış siteleri v.s kapamışlar hep herkese yani bi bana değil
Kuzumm özledim seni ne güzel hedefine ulaşmaya az kaldı bende sanıyordum 54 diye geri gidemedim bitürlü nasip işte :) sen hedefine ulaş ben ulaşmış gibi sevincem:KK200:

Yaa kuzum olsun ya :) hemen Süle bana :) sizden uzak kaldım mutsuzum canım sıkılıyor diyetteolmayınca girip yazmak olmuyor gırgırageleyim barik :))) iştah hatsafhada ben seneye burdayım yine sakın gitmeyin :KK70:
her zaman girer yazarım da mümkünse seneye kilo vermek için uğraşmak istemiyorum :D :D

Sağol kuzum benimmm amin inşallah sen neler yapıyosun özledim :)
Okula gidip geliyorum. Çok monotonda değil aşırı eğlencelide iyi yani şu an için. Bende sizleri özledim. Buraya geldikten sonra hiç dikkat etmedim. Kilo almam inşallah. Çikolata falan yememeye çalışıyorumda diğer karbonhidrat yiyeceklerini çok yiyorum. Pilav ekmek makarna patates gayet çok tüketiyorum. Akşam yemeği saat 8 de geç oluyor benim için.

ıyıyım canım sen nasılsın napım dugun oldu kendımı yemege gömdüm :):) artılarla gıdıyoruz bakalım :)
Bende iyiyim canım ya. Niye öyle oldu ki gayet iyiydin. Spora falan başlamıştın. Bir kararlıkla yine başlarsın koyverme öyle yaparsın sen. Kaç kilo aldınki almamışsındır ya aldıysanda üzülüp amaan boşver deme daha kararlı ol. Bende biraz cozuttum söylemesi ayıp. Bozdu beni buralar hep bir aç hep bir yiyorum. Bana ayy sendemi yiyip kilo almayanlardansın diyolar hep yiyorum dikkat çekmiş demekki. :KK70: Yok ben alanlardanım anacım dedim daha yeni kavuştum bu halime doyamadan şişicem merak etmeyin falan dedim:KK70:

Yaa kuzum olsun ya :) hemen Süle bana :) sizden uzak kaldım mutsuzum canım sıkılıyor diyetteolmayınca girip yazmak olmuyor gırgırageleyim barik :))) iştah hatsafhada ben seneye burdayım yine sakın gitmeyin :KK70:

kuzum bende dıyet yapamıom kı gel olur mu ya makara yaparız tek dıyet dıılkı bzm bura aaa :)

Bende iyiyim canım ya. Niye öyle oldu ki gayet iyiydin. Spora falan başlamıştın. Bir kararlıkla yine başlarsın koyverme öyle yaparsın sen. Kaç kilo aldınki almamışsındır ya aldıysanda üzülüp amaan boşver deme daha kararlı ol. Bende biraz cozuttum söylemesi ayıp. Bozdu beni buralar hep bir aç hep bir yiyorum. Bana ayy sendemi yiyip kilo almayanlardansın diyolar hep yiyorum dikkat çekmiş demekki. :KK70: Yok ben alanlardanım anacım dedim daha yeni kavuştum bu halime doyamadan şişicem merak etmeyin falan dedim:KK70:

kuzu ben spıora baslıorum ertesı gun bırakanlardanım ama :):) 4 kılo aldım malesef. kuzum senn gayet kılon ıyı alma da vermede dıkkat et.

Okula gidip geliyorum. Çok monotonda değil aşırı eğlencelide iyi yani şu an için. Bende sizleri özledim. Buraya geldikten sonra hiç dikkat etmedim. Kilo almam inşallah. Çikolata falan yememeye çalışıyorumda diğer karbonhidrat yiyeceklerini çok yiyorum. Pilav ekmek makarna patates gayet çok tüketiyorum. Akşam yemeği saat 8 de geç oluyor benim için.
Canım akşam yemeğini 8 de yemen o kadar etkilemez diye düşünüyorum ama karbonhidrat kilo alımından en büyük sebeplerden ama almazsın sen ya :) ben 56.8 oldum bile durdurmak bilemiyorum midem bulansa versem keşke :(

Canım akşam yemeğini 8 de yemen o kadar etkilemez diye düşünüyorum ama karbonhidrat kilo alımından en büyük sebeplerden ama almazsın sen ya :) ben 56.8 oldum bile durdurmak bilemiyorum midem bulansa versem keşke :KK43:

öle deme canım mıgde bulantısı kötu ya sonucta bebıs ıcın olsun kotu dusunme gene verırsın sen.
Aynen kuzum ya valla 56.8 olmuşum depresyondayım azıcıkta şimdi oğluma üzülür oldum gerçi alışıcak zamanla oda ama yemeğe vuruyorum kendimi

ogluna neden üzülüyorsun kı canım.

kızlar günaydııınn.. Artık benm de zamanım geldi neden çünkü şeker 125 kolestrol yüksek risk sınırında genç yaşta bunlar yasaklnmasın diye azcık sağlıklı yaşam yapayım :eğlence: hamur yemem 2 haftaya çıkarıldı. Çİkolata ve tatlılar da 2 hafta da 1.. yapcak bişey yok bunları kesersem diyet yapmışl kadar olurum sanırım

kızlar günaydııınn.. Artık benm de zamanım geldi neden çünkü şeker 125 kolestrol yüksek risk sınırında genç yaşta bunlar yasaklnmasın diye azcık sağlıklı yaşam yapayım :eğlence: hamur yemem 2 haftaya çıkarıldı. Çİkolata ve tatlılar da 2 hafta da 1.. yapcak bişey yok bunları kesersem diyet yapmışl kadar olurum sanırım

CANIM BENIM DIKKAT ET BENDE SEKERDE SINIRDAYIM ANNEM BABAM SEKER HASTASI OLUNCA DOGAL OLRAK BENDE ADAYIM AMA TATLIYI DA COK SEVIYORUM OF OF
ya asl1can asl1can yarım gün mü çalışıyorsunuz bugün öyleymiş herhalde

NERDEEE KUZUM BZDE OLE SEYLER ISLEMEZ SIZE VURUYOR MU :)

CANIM BENIM DIKKAT ET BENDE SEKERDE SINIRDAYIM ANNEM BABAM SEKER HASTASI OLUNCA DOGAL OLRAK BENDE ADAYIM AMA TATLIYI DA COK SEVIYORUM OF OF

NERDEEE KUZUM BZDE OLE SEYLER ISLEMEZ SIZE VURUYOR MU :)

valla patron yok saatin dakikanın hesabını yapan biri normalde resmi tatiller çalışmıyoruz, ama yarım günü ilkkez öğrendik biz mail attık 2 kişi birazdan mesaimiz son buluyor daha kendisi dönemedi :KK53:

valla patron yok saatin dakikanın hesabını yapan biri normalde resmi tatiller çalışmıyoruz, ama yarım günü ilkkez öğrendik biz mail attık 2 kişi birazdan mesaimiz son buluyor daha kendisi dönemedi :KK53:

AY NE GUZEL IS YERI ORA ÖLE KUZU ELEMAN LAZMSA GELIM BENDE BZ DE HEP CALISIOZ HIC ISLEMEZ COK SKILDIM BURDAN

Ben geldiiiiimmm ay ben de çalışıyorum hem de çok işim vardı ve yarın da çalışıyorummm.
Akşam boza içtim çoooook severim bir bardağı da 350 kaloriymiş ohh maşallah :KK45::KK45:

Kahvaltım tb sandviç ekmeğine hindi füme yeşillikle sandviç

Öğle yemeğim 7 kaşık kabak yemeği bi küçük kase yoğurt 1 dilim tb ekmeği 2 hindi füme

Ooo balım allah kolaylıklar versin işte gelecek için şimdiden biraz katkı olur tabii ki zaten hamur şeker olmayınca verirsin misler gibi

Kuzumm özledim seni ne güzel hedefine ulaşmaya az kaldı bende sanıyordum 54 diye geri gidemedim bitürlü nasip işte :) sen hedefine ulaş ben ulaşmış gibi sevincem:KK200:

Hayırlısıyla kucağına al sen kuzunu mervecim yine verirsin fıstık gibisin zaten her halinle maşallah inşallah canım benim çok sağol

Back