• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

KUZULAR BEN SIMDI OGLE YEMEGI YICEM KURU FASUKLYE VARDA YANINDA TURSU YEMEK ISTIYORUM BU ARA SARDIM ACEP COK ZARARI VARMIDIR BAKDM KALORISI YOK AMA TUZLU DIYOR YA EMIN OLAMADIM lokur lokur

Kuşum ben cevap veriyim acaip ödem tutuyo su tutuyo tuz ben 2 gün hamile gibi geziyorum ki bende çok severim :kk77:

Kuşum ben cevap veriyim acaip ödem tutuyo su tutuyo tuz ben 2 gün hamile gibi geziyorum ki bende çok severim :kk77:

ayy kuzum ıyı dedın aynen bende bu ara cok sardım bı degısıgım ya herseyn yannda ıster oldum :):)
Bu aradaa hellloooo ben geldim ama en diyetsizinden :21::21:

bızım halımız nolcak bı baslaayamadık ya aysunum.
AY KIZ ÇOK BİŞEY DEĞİL 4 KİLO FAZLAM VAR BENİM DÜŞÜN SANA GÖRE :)

4 almısım dımı benım nıe kafa 5 e gıttı yoksa oraya dogru mu gıdıyordum kı :):) ama kuzu baya aldm ya benım 55 olmam lazmken

KUZULAR BEN SIMDI OGLE YEMEGI YICEM KURU FASUKLYE VARDA YANINDA TURSU YEMEK ISTIYORUM BU ARA SARDIM ACEP COK ZARARI VARMIDIR BAKDM KALORISI YOK AMA TUZLU DIYOR YA EMIN OLAMADIM lokur lokur
Afiyet olsun kuzumm turşu ye yaa ben hep yiyorum yani tatlıdan daha zararlı değil yağ yok şeker yok

Afiyet olsun kuzumm turşu ye yaa ben hep yiyorum yani tatlıdan daha zararlı değil yağ yok şeker yok

cok tuz var tya kuzum ondan tırstım bıraz.
kızlar marketten alınan hazır turşulardan asla yemeyin. turşuda sirke olur ama onlarda sırf tuz var. turşunuzu evinizde kendiniz yapın. az tuz koyun ve doyasıya yiyin:)

saol canım pek anlamam ole seylerden ama en ıyısı az yemek :)

cerrah a gittim kuzum safra keseme ultrason ve mideme endoskopi yapılacak bunlardan bi müddet sonra da kolonoskopi.. Sorunun nerede olduğunu bulana kadar uğraşıyoruz işte sağol düşündüğün için canım :KK19:
Canım benim geçmiş olsun noldu ya kaçırmışım ben yeni görüyorum

cok tuz var tya kuzum ondan tırstım bıraz.

saol canım pek anlamam ole seylerden ama en ıyısı az yemek :)
Yani bir iki taneden bişey olmaz bence tabii ki fazlası şişiriyo ödem yapıyo kuzum ama ben de acı biber turşusu yiyorum mesela 4-5 tane

asl1can asl1can ye ekşiyi çıkar ayşeyii bence turşu isteği bundan :KK53::KK53:

lokur lokur bu kısıtlamalar neden, bu baskılar neden hatun :KK14:

Hangi konuda balım instagram konusunda mı eğer oysa sevmiyo kendileri pc konusunda o şirketin uygulaması dış siteleri v.s kapamışlar hep herkese yani bi bana değil

Hangi konuda balım instagram konusunda mı eğer oysa sevmiyo kendileri pc konusunda o şirketin uygulaması dış siteleri v.s kapamışlar hep herkese yani bi bana değil

ikisi de ama biz nasıl görüşücez böyle :( ne güzel gırgır yapıyorduk yani ben diyet yapamadığım için gırgır yapıyordum :KK14:

Back