• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben geldiiiiimmm ay ben de çalışıyorum hem de çok işim vardı ve yarın da çalışıyorummm.
Akşam boza içtim çoooook severim bir bardağı da 350 kaloriymiş ohh maşallah :KK45::KK45:

Kahvaltım tb sandviç ekmeğine hindi füme yeşillikle sandviç

Öğle yemeğim 7 kaşık kabak yemeği bi küçük kase yoğurt 1 dilim tb ekmeği 2 hindi füme

HOSGELDINN KUZUM. BOZA DUN BENDE MARKETTE GORDUMDE SMDI BUNA DADANMIM DEDIM BIDAHAKINE ALIRIM KESN :):) BENDE DIL PEYNIR VE FUME VARDI DOLAPDA 1 TANE ONDAN YEDM TOST YAPTIM. OGLENDE MANTAR SOTE YEDM YOGURT 1 DILIM EKMEK DOYMADM COK AZDI SMDI SUT MAVI YESIL YEDIM.

kuzu ben spıora baslıorum ertesı gun bırakanlardanım ama :):) 4 kılo aldım malesef. kuzum senn gayet kılon ıyı alma da vermede dıkkat et.
Biraz alışsan spora bağımlılık yapar. 1 hafta sık dişini devamı gelir kuzum bende senin gibiyim. Ama sen gayret et.Yiyorum ya durmadan acıkıyorum ekmekle geçiştiriyorum. Protein evdekine göre daha az tüketiyorum k.h. ağırlıklı gidiyorum malum yemekler öyle çıkıyor bende yemek zorunda kalıyorum.
Canım akşam yemeğini 8 de yemen o kadar etkilemez diye düşünüyorum ama karbonhidrat kilo alımından en büyük sebeplerden ama almazsın sen ya :) ben 56.8 oldum bile durdurmak bilemiyorum midem bulansa versem keşke :KK43:
Kız hamilesin tabiki alacaksın sağlıklı olsunda bebiş verirsin. Öyle az yemeye çalışma sonra Allah korusun bir sorun oluşur.

sabah 2 yumurta domates zeytin peynir. öğlen salata az zeytinyağlı. az önce metcimek çorbası içtim. bide muzlu süt içmiştim akşamüstü.
ya ben zayıflamıyorum sanki :KK43:

kızlar günaydııınn.. Artık benm de zamanım geldi neden çünkü şeker 125 kolestrol yüksek risk sınırında genç yaşta bunlar yasaklnmasın diye azcık sağlıklı yaşam yapayım :eğlence: hamur yemem 2 haftaya çıkarıldı. Çİkolata ve tatlılar da 2 hafta da 1.. yapcak bişey yok bunları kesersem diyet yapmışl kadar olurum sanırım
Canım benim geçmiş olsun düzenli beslendiğinde hiç bi şeyin kalmaz İnşallah :)

Hayırlısıyla kucağına al sen kuzunu mervecim yine verirsin fıstık gibisin zaten her halinle maşallah inşallah canım benim çok sağol
Ay kuzum benim moral oldun bana vallaa :) inşallah veririm bebeğim :) amin kuzum İnşallah sağlıkla bi doğsun da zaten şuan pek düşünmüyorum kiloyu yolum uzun amaa :)

Biraz alışsan spora bağımlılık yapar. 1 hafta sık dişini devamı gelir kuzum bende senin gibiyim. Ama sen gayret et.Yiyorum ya durmadan acıkıyorum ekmekle geçiştiriyorum. Protein evdekine göre daha az tüketiyorum k.h. ağırlıklı gidiyorum malum yemekler öyle çıkıyor bende yemek zorunda kalıyorum.

Kız hamilesin tabiki alacaksın sağlıklı olsunda bebiş verirsin. Öyle az yemeye çalışma sonra Allah korusun bir sorun oluşur.
Kuzum 22 kilo almştm ya soydanda bunlara rahat 20 diyorum ben :)))) Allah korusun canım koyverdim gitti :)

sabah 2 yumurta domates zeytin peynir. öğlen salata az zeytinyağlı. az önce metcimek çorbası içtim. bide muzlu süt içmiştim akşamüstü.
ya ben zayıflamıyorum sanki :KK43:
Canım öyle düşünme bak menün gayet güzel :) eminim veriyorsundur :)

Eşim geldi tutamadım kendimi beyaz ekmek makarna pilav yedim 76ya çıktım:( yarın gidiyo bu hafta detoks suları falan yapıp 75e inmem Lazım

kuzum ınsallah su dıyetı oturtsam sporda gelırde hem ye hem sporda bı ılgınc ıste bakalım bugun basladım artık sıkı yönetım :) senn de zordur tabı ne varsa onu yıceksn bende oglen mesela ascı yemek getırıor zaarlıları eler ole yerız artık.
Evet canım demi veririm ya yaparm ben :) ihmal ederim dye :KK43:

olur mu canım ne ıhmal etmesı benım yengemınde bebesı 1,5 yasında olcak 2ıncı dogdugunda.

kımsecıklerr yok ya dıyete baslıyok dedık nerdesınızzz
biz niye bu kadar zıttız ya herkes tatillerdeyken ben sıkı sıkı diyetlerdeydim şimdi toparlamıyorum haftasonu efsaneydi :D ama allah için pişman değilim çok eğlendim bi kere oluyo :D

biz niye bu kadar zıttız ya herkes tatillerdeyken ben sıkı sıkı diyetlerdeydim şimdi toparlamıyorum haftasonu efsaneydi :KK70: ama allah için pişman değilim çok eğlendim bi kere oluyo :KK70:

aynen kuzu bı dagıldık hane yaz olsa dagılalımda kısın noluyor bıze bı anlamıs degılım. hafta sonu nıler vardı bakm

Back