• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ah asure sevılmez mı eve gıdımde az kaldı yıyım dıe aklımda :):) tatlı canavarı olmak ayrı bısey. afıyet olsn o kdr kendını ac bırakma kuzu bende bakm aksama yemek yok belkı yulaf yerım.
yok ya bırakmıyorum da dışarda sorun işte, kız başlamadın mı sen ne aşuresi :D :D

günaydın:) ben dün akşam bir dilim kek yedim. bugün telafi etmem lazım. ama canım şekerli şeyler çok çekiyor. resmen kendimle mücadele ediyorum. meyve bile kesmiyor. adetim de yakın ondan ellaam:)

cok haklısın kuzum ya hep aynı hataya dusuyorum ben ıste tek hıc bı zman duıyet yapamadım ırade sıfır olunca.
kuzum 73ten inmişsin ya yazık geri çıkma 73e, yaparsın ya ben de çok zorlanıyorum artık ama ne yapayım az kaldı kesin 6 kilo var vermem gereken diğer ikisi de isteğe bağlı bakalım :D

günaydın kızlar bugün taam 63 geldim ya evde danslar ediyorum kaç aydır 65tim :KK70: tutmayn beni :KK70: :KK70:
Süpersin sen süper 5 lilere çok az kaldı bence yürüyüşün de etkisi büyük böyle devam edersen yılbaşına kadar 58 olursun çok rahat tam 2 var yani

günaydın:) ben dün akşam bir dilim kek yedim. bugün telafi etmem lazım. ama canım şekerli şeyler çok çekiyor. resmen kendimle mücadele ediyorum. meyve bile kesmiyor. adetim de yakın ondan ellaam:)
Canım sakin ooooll o sana vücudunun bir oyunu ahh o ne yaramazdıe oooo herşeyi canı ister ama sonra da bi yerlere sığmaz :KK11: sen onu dinleme yedikçe yiyoruz biliyosun bak şimdi tatlı bişey yesen yine canın istiycek hep hep hep bunun sonu yok1 dilim kek gitmiş artık bugün sebze protein beslen tarçınlı süt iç ya da kakaolu süt iç ama kuru meyve de dahil tatlı bişey yeme onlar beni acıktırıyo mesela ve daha fazla tatlı yeme isteği veriyo canın tatlı isteyince tarçın muz yoğurt karışımı yapabilirsin mesela bi de git aynada çıplak göbeğine tombik yerlerine falan bi bak sonra tekrar bi düşün tatlı yemeyi :)

Günaydınnn limonlu cheese keklerimm:KK45:

Kahvaktım tb sandviç ekmeğine peynir yumurta yeşillik içerikli sandviç ve limonlu su içiyorum
Akşam kabak yemeği yaptım getirdim bugün onu yiycem yoğurtla 8 kaşık kabak yemeği akşam evde çılgınca dans ettim squat falan yaptım iç bacaklar için her yerim ağriiiiii:KK70::KK70::KK70: okadar yürüyorum falan ama squata ara verip tekrar yapınca yine de ağrı oluyo

Canım sakin ooooll o sana vücudunun bir oyunu ahh o ne yaramazdıe oooo herşeyi canı ister ama sonra da bi yerlere sığmaz :KK11: sen onu dinleme yedikçe yiyoruz biliyosun bak şimdi tatlı bişey yesen yine canın istiycek hep hep hep bunun sonu yok1 dilim kek gitmiş artık bugün sebze protein beslen tarçınlı süt iç ya da kakaolu süt iç ama kuru meyve de dahil tatlı bişey yeme onlar beni acıktırıyo mesela ve daha fazla tatlı yeme isteği veriyo canın tatlı isteyince tarçın muz yoğurt karışımı yapabilirsin mesela bi de git aynada çıplak göbeğine tombik yerlerine falan bi bak sonra tekrar bi düşün tatlı yemeyi :)
kuru meyveyi ölçülü olmak kaydıyla öneriyorlardı? kuru kayısı erik falan. tamam ama onları da yemicem. tarçınlı yoğurt yapayım. dediğin doğru yediköe yiyesin geliyor sonu yok. ne çileli bir yol.. amaa sonu güzelse çekilen çile kutsaldır değil mi:))
saol desteğin için :KK15:

Günaydınnn limonlu cheese keklerimm:KK45:

Kahvaktım tb sandviç ekmeğine peynir yumurta yeşillik içerikli sandviç ve limonlu su içiyorum
Akşam kabak yemeği yaptım getirdim bugün onu yiycem yoğurtla 8 kaşık kabak yemeği akşam evde çılgınca dans ettim squat falan yaptım iç bacaklar için her yerim ağriiiiii:KK70::KK70::KK70: okadar yürüyorum falan ama squata ara verip tekrar yapınca yine de ağrı oluyo
kız aferin ya hep hareket halindesin bravo. ben de ancak k.çımın üstüne oturayım:/ adana canım sen?

kuru meyveyi ölçülü olmak kaydıyla öneriyorlardı? kuru kayısı erik falan. tamam ama onları da yemicem. tarçınlı yoğurt yapayım. dediğin doğru yediköe yiyesin geliyor sonu yok. ne çileli bir yol.. amaa sonu güzelse çekilen çile kutsaldır değil mi:))
saol desteğin için :KK15:
Öneriyolar normalde çok da faydalı ama ben devamını getirenlerdenim mesela öyle tatlı bişey yiyince hadiii bi tane daha bi tane daha ve canım tatlı istiyo hep ben de arada yiyorum ama aynı dün mesela hurma yedim akşam eve gittiğimde nerdeyse kurabiye falan yapıcaktım yemiycem bi daha yani vücudumuzu dinlememiz lazım tamam faydalı kuru meyve ve öneriliyo ama eğer daha çok tatlı yeme isteği veriyosa bize o zaman demek ki başka şeyler yiycez belki de insülin direnci var yedikçe yedirtiyo çünkü özellikle hurma

kız aferin ya hep hareket halindesin bravo. ben de ancak k.çımın üstüne oturayım:/ adana canım sen?
Ben de Gaziantep:halay: ama ellaam ı biz de kullanırız ondan o taraflar gibi geldi ayrıca bi ayağımız da adanada abimler orada yaşıyor sen ilk başta yazdın mı ben mi atladım acaba kaç yaşındasın evli misij okuyo musun :kahve: ben atladım belki lusura bakma

Back