• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Öneriyolar normalde çok da faydalı ama ben devamını getirenlerdenim mesela öyle tatlı bişey yiyince hadiii bi tane daha bi tane daha ve canım tatlı istiyo hep ben de arada yiyorum ama aynı dün mesela hurma yedim akşam eve gittiğimde nerdeyse kurabiye falan yapıcaktım yemiycem bi daha yani vücudumuzu dinlememiz lazım tamam faydalı kuru meyve ve öneriliyo ama eğer daha çok tatlı yeme isteği veriyosa bize o zaman demek ki başka şeyler yiycez belki de insülin direnci var yedikçe yedirtiyo çünkü özellikle hurma
hurmaya bayılırım çikolata gibi tadı. işte sayısını aşmasak kuru yemiş ve kuru meyve çok faydalı. Doğal karbonhidrat.

kız aferin ya hep hareket halindesin bravo. ben de ancak k.çımın üstüne oturayım:/ adana canım sen?
Ben iş yerinde de sürekli volta atıyorum yani zaten sıkılıyorum otur otur bari diyorum hareket olsun son kilolar hareketsiz gitmiyo artık kalori de kısamam zaten mecbur hareket olucak

Ben de Gaziantep:halay: ama ellaam ı biz de kullanırız ondan o taraflar gibi geldi ayrıca bi ayağımız da adanada abimler orada yaşıyor sen ilk başta yazdın mı ben mi atladım acaba kaç yaşındasın evli misij okuyo musun :kahve: ben atladım belki lusura bakma
ay hemşeri sayılırız:) bizim mutfağımız da afilli olur ayy içli köftemiz falan:)) ellam'ı hiç kullanmayız bizim yörede yoktur sanırsam öyle şakasına yazmıştım:) 32 yaşında bir adet ev hanımıyım:) sen evli misin?

hurmaya bayılırım çikolata gibi tadı. işte sayısını aşmasak kuru yemiş ve kuru meyve çok faydalı. Doğal karbonhidrat.
Ben de bayılırım işte ama iki tane yiyim yeter olmuyo sonra gözüm dönüyo dün zorlandım yani

ay hemşeri sayılırız:) bizim mutfağımız da afilli olur ayy içli köftemiz falan:)) ellam'ı hiç kullanmayız bizim yörede yoktur sanırsam öyle şakasına yazmıştım:) 32 yaşında bir adet ev hanımıyım:) sen evli misin?
Bizim orda kullanırlar yaa özellikle amcalar evet hemşeri sayılırız gerçekten ben de 33 yaşında bekar bir baağğğyanım:KK45: yakın gelecekte evlenme durumum var yani öyle planlıyoruz gelecek sene gibi çalışıyorum ve istanbulda tek yaşıyorum

Bizim orda kullanırlar yaa özellikle amcalar evet hemşeri sayılırız gerçekten ben de 33 yaşında bekar bir baağğğyanım:KK45: yakın gelecekte evlenme durumum var yani öyle planlıyoruz gelecek sene gibi çalışıyorum ve istanbulda tek yaşıyorum
hayırlısı inşallah:) ayaklarının üzerinde duruyorsun :KK9: 1 yıldır evliyim ben de çocuğum yok. çalışmayı çok istiyorum bakalım memurluk olursa.

günaydın:) ben dün akşam bir dilim kek yedim. bugün telafi etmem lazım. ama canım şekerli şeyler çok çekiyor. resmen kendimle mücadele ediyorum. meyve bile kesmiyor. adetim de yakın ondan ellaam:)
iki kare bitter sade turk kahvesi :D benim favori tatlım :D :D

Süpersin sen süper 5 lilere çok az kaldı bence yürüyüşün de etkisi büyük böyle devam edersen yılbaşına kadar 58 olursun çok rahat tam 2 var yani
evet yürüyüş çok iyi oluyo ya kesinlikle şimdi lokurcum şöyle bir durum var benim 1 kasıma hedef 63tü ben bu hedefi önceden başarıyla gerçekleştirdiğime gore haftasonu kendime kaçamaklar yapsam mı hı ? pazarlık başladı :D

evet yürüyüş çok iyi oluyo ya kesinlikle şimdi lokurcum şöyle bir durum var benim 1 kasıma hedef 63tü ben bu hedefi önceden başarıyla gerçekleştirdiğime gore haftasonu kendime kaçamaklar yapsam mı hı ? pazarlık başladı :KK70:
Yani sen daha geçen haftalarda kaçamaklar yapıp zor toparlanmamışmıydın:hasta: bi geçmişi hatırlatıyım da ucunu kaçırmıycaksan olabilir ablan gelicekti galiba ama abartmadan bence yazık yani bak tam 63 oldun

Bence de ama kıyamadım azcık yapsın ama biz yapmayalım
piki:) 15 kilo vermek nasıl bi duygu pantolonlarını sil baştan aldın dimi küçük bedenler vuhuu:) 36 mı giyiyosun. insanın kendine olan güveni artıyor en başta ya süpper

Yani sen daha geçen haftalarda kaçamaklar yapıp zor toparlanmamışmıydın:hasta: bi geçmişi hatırlatıyım da ucunu kaçırmıycaksan olabilir ablan gelicekti galiba ama abartmadan bence yazık yani bak tam 63 oldun
ahaha lokur ya çok pis yerden vuruyosun:D yok ya istesem de yiyemem midem küçücük oldu benim yoruyo beni yemek :D :D :D

Telefona egzersiz programı indirmiştim onu uyguladım öldüm ya :ruh: mekik 10 tane zor çektim

kuzum 73ten inmişsin ya yazık geri çıkma 73e, yaparsın ya ben de çok zorlanıyorum artık ama ne yapayım az kaldı kesin 6 kilo var vermem gereken diğer ikisi de isteğe bağlı bakalım :KK70:

BENIMDE HEDEF 58 DI COK HAKLISIN KUZUM INSALLAH YAPARIM GERI CIKAMAM YA O KDR CIKMIM.

KUZULAR BEN SIMDI OGLE YEMEGI YICEM KURU FASUKLYE VARDA YANINDA TURSU YEMEK ISTIYORUM BU ARA SARDIM ACEP COK ZARARI VARMIDIR BAKDM KALORISI YOK AMA TUZLU DIYOR YA EMIN OLAMADIM lokur lokur
turşu tuzludur evet ama ne kadar yiyeceğine bağlı ya iki salatalık turşusu orta boydan sorun olmaz bence :) şey salatalık turşusu dedim de ben çok severim çünkü ay çok fena çekti şimdi canım neyse :D

turşu tuzludur evet ama ne kadar yiyeceğine bağlı ya iki salatalık turşusu orta boydan sorun olmaz bence :) şey salatalık turşusu dedim de ben çok severim çünkü ay çok fena çekti şimdi canım neyse :KK70:

BEN LAHANAYI SEVIYORUM BEYAZ OLAN VAR YA FENAA :):)

piki:) 15 kilo vermek nasıl bi duygu pantolonlarını sil baştan aldın dimi küçük bedenler vuhuu:) 36 mı giyiyosun. insanın kendine olan güveni artıyor en başta ya süpper
Ben aslında başlangıcımdan emin değilim en son bi tartılmıştım 68dim sonra 1 ay sonra falan tartılmadan başladım belki de 70 falandım çünkü son ay yani geçen kasım çok sapıttım artık yeter dedim öyle başladım şuanda 51 gibiyim yani o zaman kotta 30-31 beden falan giyiyodum normal bedende de 40-42 şimdi kotta 27 giyiyorum normalde de 36 hatta 34 ler var mesela şuan üzerimdeki lcw 34 belim çok ince 62 basen geniş 94 ama başladığımda basenim 112 cmdi:oha: ki belim zaten 68 falandı hep basene yoğunlaştım ben onyüzden üst kilo vermeden önce de m giyiyodum asıl alt bedenim değişti ama tabii beş yıl önce de ben bi 72 den 55 e düşmüştüm asıl o zaman almıştım küçük bedenler şua onları tekrar çıkardım meydana:KK53: üstümdeki 5 yıl önceki pantolon mesela ama bu sa biraz bol çünkü 55ken almıştım yeni pek almıyorum artık kendime şart koştum 48 olana kadar bir çöp almıycam

Back