- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #15.141
aslı ne zaman başlıyorsun onu de bakiim senallahım lokurun yerini aldım bian
vallai başla yarın , bugün birazcık tatlı yedim ama olsun 1 saatten fazla 1,5 saate yakın yürüdüm ya telafi ettik bencekuzu yarn baslım aksama smdı boreklerı bıtırım ben kıloyu alıp yarn gelıcem :):) lokurumuz cok katılamıor kısıtlamalar var al al yoksa ben adam olmamm :)
valla buna bişi dicek yüzüm yoktatlı yemek istiyorum çıldıricim
valla buna bişi dicek yüzüm yok
naptın yedin mi :)
ay içine mi doğdu inanmıyorum tam iş üstündeydimnaptın yedin mi :)
ahaahaha öyleyimdir :) kurabiyeyle kestiysen iyi bir şey olmazay içine mi doğdu inanmıyorum tam iş üstündeydimgüççük ufaccık mini minnacık bir kurabiyeyi gömmekle meşguldüm
yedikten sonraki pişmanlık.. paha biçilemez..ahaahaha öyleyimdir :) kurabiyeyle kestiysen iyi bir şey olmaz
yok yok küçük kurabiyeyse üzülme, ne yedin bugünyedikten sonraki pişmanlık.. paha biçilemez..
sabah 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 6-7 tane zeytin ve zeytin. öğlen 1 tabak domatesli bulgur pilavı ve yoğurt. akşamüstü yine birkaç kaşık pilav. akşam da kurabiye. nasıl:)yok yok küçük kurabiyeyse üzülme, ne yedin bugün
çok bir şey yok pilav iki kere olmasaymış iyiymiş ama olsun,sabah 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 6-7 tane zeytin ve zeytin. öğlen 1 tabak domatesli bulgur pilavı ve yoğurt. akşamüstü yine birkaç kaşık pilav. akşam da kurabiye. nasıl:)
Ay kuzum ya benimde tatlı çok fena canım istiyo napcam blmym bende dün hastaneye gttm 5 hafta 1 günlük minik keseyi gördü doktor bebiş daha oluşmamış 10 gün sonra bidaha çağırdı ay bde emziriyorum ya kuzum çok aşırı yiyorum çok sağlıksız hem de olaya el koyuyorum bugün biraz alışverişte yapayım çok sağlıklı beslenmeliyiz yakılo vermede cok almazsan ıyı canım. evet ya kahvaltuı olunca bıde bzmkıler kek yapmıs fırından bıdaha almıs snra bende yapmısdım doldu ortalk ordan da yemege getrdıler ustune bıdaha tatlı ımtıhanım benım :):)
vallai başla yarın , bugün birazcık tatlı yedim ama olsun 1 saatten fazla 1,5 saate yakın yürüdüm ya telafi ettik bencekuzum düzgün öğlen menüm yok akşam da bi tek yoğurt yersem bayılacam ya neyse ayarlıcam bişiler
Ooooo süpersin lokurum bende 57 olmuşumdur tartıya çıkmaya korkuyorum yaBen geldimmm hellööö
Ya internetleri sınırlamışlar şirkette giremiyorum pcden telden de elimde tel görünmek istemediğimden sık giremem sanırım ama burdayım yani 51 kilo çıktım pazar bugün önüme dev bir dilim çikolatalı pasta geldi ama yemedimsabah peynir domates ve bir yumurta yemiştim öğlen de brokoli karnıbahar sotelemiştim sarımsak ve soğanla onu getirdim yanında da 1 kutu lıght ton balığı yiycem şimdilik diyeceklerim bukadar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Kuzummm ben şimdiden 3 5 aldım ya azıttım bunları verebilirim şuan çünkü çok sağlıksız yiyorum emzirdim içinde açlık hatsafhada yaGünaaydın kuzummm :)
of bizde bitmez o nevaleler be yavrum napıcaz böyle ben artık halimden çok utanıyorum yaa ne spor ne diyet vücutt vıcık cvıcık yağ..
kızkardeşi ailesinden öğrenebilirsin de nasl başardın unutmayı ben eski sevgililerimin bile hatırlıyorum
kız saçmalamaaavermeyi bırak kilo bile alman lazım 6.ay itibari ile.. ben ilk 4 ay kilo verdim 4-5 kilo kadar sonra 14 kilo aldım
sabah 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 6-7 tane zeytin ve zeytin. öğlen 1 tabak domatesli bulgur pilavı ve yoğurt. akşamüstü yine birkaç kaşık pilav. akşam da kurabiye. nasıl:)
kızlar günaydın yaaa bu sabah 63.5 çıktım yuppi inanamıyorum oleeeeeeeyyyyy :)
Ay kuzum ya benimde tatlı çok fena canım istiyo napcam blmym bende dün hastaneye gttm 5 hafta 1 günlük minik keseyi gördü doktor bebiş daha oluşmamış 10 gün sonra bidaha çağırdı ay bde emziriyorum ya kuzum çok aşırı yiyorum çok sağlıksız hem de olaya el koyuyorum bugün biraz alışverişte yapayım çok sağlıklı beslenmeliyiz ya
kız daha ne kaçamağı lokurun yokluğunu fırsat biliyosunuz amakuzu o kdr da ac kalma ınsalah bende basladm bakalım kacamaklı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?