- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #15.181
ben 61i görmeyeli okadaroldu ki ay valla artık gitsin lanet kilolar65,8 canuım ay sunu duzeltıyım nerde 61,8 ler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 61i görmeyeli okadaroldu ki ay valla artık gitsin lanet kilolar65,8 canuım ay sunu duzeltıyım nerde 61,8 ler :)
Çok gizel yemişsin canım misafirlikte olmana rağmen harikaaaaçokk mutluyum saol:) bilinçli yaklaşıyorum artık yemeklere. ayarlı yemeliyim diyorum. eskiden tabağı doldururdum. dediğin gibi akşama limonlu pul biberli yoğurt yerim sadece. eşimin gelmesine 2 hafta var. o zamana ne versem kar:)
Hoşbulduk kuzum ya işte iş yeri interneti sınırlı telde de zor ve internetim az ama sizi bırakmam tabii ki kilo vermene çok sevindim 55 de çok rahat olursun sen yürüyüşe devamben 61i görmeyeli okadaroldu ki ay valla artık gitsin lanet kilolar
sağ ol kuzum yeni yıla 58 kesin diyorum kendme sonra 3 kiloyu da yavaş yavaş vericem 60ın altına düşeyim de pilatese başlıcam etlerim yumuşak ya acil sıkılaşmam lazımHoşbulduk kuzum ya işte iş yeri interneti sınırlı telde de zor ve internetim az ama sizi bırakmam tabii ki kilo vermene çok sevindim 55 de çok rahat olursun sen yürüyüşe devam
Burdayım bi yere gittim sanma artık lütfen başla 5 kilo yeter benceen son 65,8 geldım kuzum hastalancam ama gene de blemıorum 5 kılo aldım yanı toplamda :) tabı yokturda ınsan gene bakdırmak ıstıyor nıe dıe dusuncegune.
Yılbaşına 2 ay var rahat verirsin 6-7 kilo versen 58 tamam zatensağ ol kuzum yeni yıla 58 kesin diyorum kendme sonra 3 kiloyu da yavaş yavaş vericem 60ın altına düşeyim de pilatese başlıcam etlerim yumuşak ya acil sıkılaşmam lazım
istemediğin tatlı burnunun dibinde bitiyor :)) of çok zor ya ben olsam gömerdim heralde :/ bravoÇok gizel yemişsin canım misafirlikte olmana rağmen harikaaaa
Ben de dünkü çikolatalı koca dilim pastayı atlattım ama akşam aşureyi atlatamadım yemek yerine aşure yedimm
Bugünde bir tramisu sınavı vardı 1 çatalla atlattım bu ne ya dörtbir yanım tatlı buara
ben 61i görmeyeli okadaroldu ki ay valla artık gitsin lanet kilolar
Burdayım bi yere gittim sanma artık lütfen başla 5 kilo yeter bence
saçmalama kız ne 7siben bı gordum 61,8 ı snra hemen 62 lere cıkdım snrası hüsran ılk defa gormusdum uzun sureden sonra
bı 7 yapsaydım dıyordum kı basladım kuzu kızma bana :)
Çıldırmış olabilir misin acababen bı gordum 61,8 ı snra hemen 62 lere cıkdım snrası hüsran ılk defa gormusdum uzun sureden sonra
bı 7 yapsaydım dıyordum kı basladım kuzu kızma bana :)
Şapşiklik diz boyu ben 4 leri görebilicek miyim ya yılbaşına şu 51 de takıldım aylardır 51-53-52-51-52-51-52-51-52saçmalama kız ne 7si
biri diyo 67e çıkayım biri diyo 4lere ineyim ben nerelere gideyim ben de 65te takıldıydım da kırdık galiba 63.5 geldim ay 5leri bi görsemŞapşiklik diz boyu ben 4 leri görebilicek miyim ya yılbaşına şu 51 de takıldım aylardır 51-53-52-51-52-51-52-51-52
saçmalama kız ne 7si
Çıldırmış olabilir misin acaba
biri diyo 67e çıkayım biri diyo 4lere ineyim ben nerelere gideyim ben de 65te takıldıydım da kırdık galiba 63.5 geldim ay 5leri bi görsem
Şapşiklik diz boyu ben 4 leri görebilicek miyim ya yılbaşına şu 51 de takıldım aylardır 51-53-52-51-52-51-52-51-52
hmm tamam o zaman yanlış anlamışım ben :)kalbımı kırıyorsunuzzz amaa :):) ben 7 drrken 47 dıcekdımde elım 4u yazamadı bı an :):)
olcan olcan azimlisin maşallah boy kilo kaç bu aradalokur 17 kilo vermişsin allahım..:) böyle az yiyerek mi yani. bide yürüyorsun galiba. bi 52 kilo olsam var ya of off
Olarsınnn olanların senden ne fazlası var kuzum sabır lazım azim lazım ki bence gayet iyi gidiyosun bence olacaksın 17 verdim ama şu son 3-4 kiloyu da verebilsem inşallah en son ilkokulda gördüm 4 lüleri ondan heralde zorluyo az yemiyorum aslında hele 55 e kadar çok daha fazla yiyodum kilo azalınca azalttım kaloriyi biraz ama günde en az 15 bin adım atıyorum dün 21 bindi mesela iş yerinde sürekli volta atıyorum evde yerimde koşuyorum dün bi de 25 dk dans ettim heran hareket etme çabasındayım bugün neler yedim mesela bak az değil yani az yemek en büyük hata sağlıklı şeylerden bol yiycez ki acıkmayalım tatlılar uçuşmasın gözümüzün önünde bugüb kahvaltı 10 siyah zeytin 2 kk süzme peynir 1 domates 3 yeşil biber öğlen 8 kaşık kıymalı mantar sote bir büyük yemek tabağı yeşil salata ve ayran akşam da ızgara kemiksiz tavuk but yiycem 3 tane ve salata ara yapmıyorum pek ve karbonhidrat yememeye çalışıyorum ödül günleri hariç karbonhidrat beni acıktırıyo kuruyemiş yerim normalde ama geçen hafta çok yedim hatta biraz sivilcelendim belki ondandır diye yemiyorum bu haftalokur 17 kilo vermişsin allahım..:) böyle az yiyerek mi yani. bide yürüyorsun galiba. bi 52 kilo olsam var ya of off
1.62 boy. kilomu net bilmiyorum çünkü tartılmaya korkuyorum. 62 olması laxım. boyuma göre 10 kilo fazlam var :/olcan olcan azimlisin maşallah boy kilo kaç bu arada
çok güzel öğünlerin. ben çok hareketsizim ya. yürüsem iyi olur. Hareket halinde olsam daha kolay veririm tabi ki. tebrik ediyorum azmin maşallah:)Olarsınnn olanların senden ne fazlası var kuzum sabır lazım azim lazım ki bence gayet iyi gidiyosun bence olacaksın 17 verdim ama şu son 3-4 kiloyu da verebilsem inşallah en son ilkokulda gördüm 4 lüleri ondan heralde zorluyo az yemiyorum aslında hele 55 e kadar çok daha fazla yiyodum kilo azalınca azalttım kaloriyi biraz ama günde en az 15 bin adım atıyorum dün 21 bindi mesela iş yerinde sürekli volta atıyorum evde yerimde koşuyorum dün bi de 25 dk dans ettim heran hareket etme çabasındayım bugün neler yedim mesela bak az değil yani az yemek en büyük hata sağlıklı şeylerden bol yiycez ki acıkmayalım tatlılar uçuşmasın gözümüzün önünde bugüb kahvaltı 10 siyah zeytin 2 kk süzme peynir 1 domates 3 yeşil biber öğlen 8 kaşık kıymalı mantar sote bir büyük yemek tabağı yeşil salata ve ayran akşam da ızgara kemiksiz tavuk but yiycem 3 tane ve salata ara yapmıyorum pek ve karbonhidrat yememeye çalışıyorum ödül günleri hariç karbonhidrat beni acıktırıyo kuruyemiş yerim normalde ama geçen hafta çok yedim hatta biraz sivilcelendim belki ondandır diye yemiyorum bu hafta