• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

haftasonu buralar boş oluyor kuzum :) naptın nettin anlat ben burdayım :KK70:
ay tişikkir idirim:) doğru bugün pazar. sabah kahvaltımı herzamanki gibi yaptım. sonracıma 1 kase yoğurt, 150 gr kadar yer fıstığı ve 1 küçük kurabiye yedim bütün gün. anaa bişey yememişim :KK49: sen naptın:)

ay tişikkir idirim:) doğru bugün pazar. sabah kahvaltımı herzamanki gibi yaptım. sonracıma 1 kase yoğurt, 150 gr kadar yer fıstığı ve 1 küçük kurabiye yedim bütün gün. anaa bişey yememişim :KK49: sen naptın:)
akşam yemeğini atlama yahu :) ben de normal kahvaltı yaptım öğlen yemeği yerine yoğurt kuru kayısı iki kepekli bisküvi yedim akşam da iki kepçe çorba iki kaşık taze fasulye ve salata yedim regl oldum canım biraz tatlı çekiyor ama napalım :) yürümedim iki gün yarın yine yürücem

akşam yemeğini atlama yahu :) ben de normal kahvaltı yaptım öğlen yemeği yerine yoğurt kuru kayısı iki kepekli bisküvi yedim akşam da iki kepçe çorba iki kaşık taze fasulye ve salata yedim regl oldum canım biraz tatlı çekiyor ama napalım :) yürümedim iki gün yarın yine yürücem
menü gayet güzel:) tatlı ye bence abartmadan sütlü tatlı ama sütlaç gibi. aç değilim ki atlamam yoksa öğün. bütün gün kışlık sebzeyle uğraştım yemeye vaktim olmadı.
çok yorgunumm :ruh:

menü gayet güzel:) tatlı ye bence abartmadan sütlü tatlı ama sütlaç gibi. aç değilim ki atlamam yoksa öğün. bütün gün kışlık sebzeyle uğraştım yemeye vaktim olmadı.
çok yorgunumm :ruh:
kahve yanında iki kare bitter yedim hallettim o sorunu :D veriyolar iki kare bitter ya nolcak ondan :D

kahve yanında iki kare bitter yedim hallettim o sorunu :KK70: veriyolar iki kare bitter ya nolcak ondan :KK70:
iki kare derken 2 tane 80 gr değil sanırım:)) iki kareden sonra kendini nasıl frenliyorsun yaa ben bi başlasam bi ısırık daha diye diye vuhuu

iki kare derken 2 tane 80 gr değil sanırım:)) iki kareden sonra kendini nasıl frenliyorsun yaa ben bi başlasam bi ısırık daha diye diye vuhuu
ay yok :D şey şöyle anlatayım bi büyük kare paketten 16 tane çıkıyor ben ikisini yiyorum küçük kareler işte :D ya bitter olunca çok aramıyosun açıkçası yüzde 70 kakaoydu bu yediğim, sütlü olunca tadı yumuşak oluyo daha fazla yemek istiyosun benim şimdi hedef kilom var 11 kasım gibi 62 olabilirsem baya yicem bigün ödül kendime paketi bitirmem de işte bakıciz :D

ay yok :KK70: şey şöyle anlatayım bi büyük kare paketten 16 tane çıkıyor ben ikisini yiyorum küçük kareler işte :KK70: ya bitter olunca çok aramıyosun açıkçası yüzde 70 kakaoydu bu yediğim, sütlü olunca tadı yumuşak oluyo daha fazla yemek istiyosun benim şimdi hedef kilom var 11 kasım gibi 62 olabilirsem baya yicem bigün ödül kendime paketi bitirmem de işte bakıciz :KK70:
biliyom kareleri :)) 11 kasımda ne var bakayım hee:) bitter çikolata candır ya. şu yiyip yiyip kilo almayan insanları hiç sevmiyom bide kilo almaya çalışanları :63:

biliyom kareleri :)) 11 kasımda ne var bakayım hee:) bitter çikolata candır ya. şu yiyip yiyip kilo almayan insanları hiç sevmiyom bide kilo almaya çalışanları :63:
11 kasımda bir şey yok 10 günlük hedefler koydum da kendime :D ben de sevmem ya bi de ay dünyaları yiyorum havasında gezen ama aslında dünyayı yemek nedir bilmeyen zayıf kızlar beni deli ediyor :D :D gelsin benden öğrensinler dünyayı yemek nasıl oluyor :D :D

11 kasımda bir şey yok 10 günlük hedefler koydum da kendime :KK70: ben de sevmem ya bi de ay dünyaları yiyorum havasında gezen ama aslında dünyayı yemek nedir bilmeyen zayıf kızlar beni deli ediyor :KK70: :KK70: gelsin benden öğrensinler dünyayı yemek nasıl oluyor :KK70: :KK70:
dünyayı geç ben bi evreni yiyebilirim :kk77: ya kaçıncı yüzyıldayız hala içince hooop yağları yakan bi ilaç yapamadılar. yazık.. :))

Günaydınlaaar kızçeler ay olmuyor böyle bildiğin deli gibi yiyorum beni kimse durduramıyor kaçtım geldim şimdi başlıyorum üstelik bu kararı aç halimle aldım ne söylileyim şimdi dışarıdna et olarak yaa..
Dışardan niye söylüyorsun? mecbur değilsen dışardan söyleme bence

Günaydınlaaar kızçeler ay olmuyor böyle bildiğin deli gibi yiyorum beni kimse durduramıyor kaçtım geldim şimdi başlıyorum üstelik bu kararı aç halimle aldım ne söylileyim şimdi dışarıdna et olarak yaa..

kuzum bende cok fenayım ev tatlı kaynıor dun kaynanamlar geldı ıyı yedm aksama da kahvaltı yapcaz sıgara boregı cıkarmısdm yapma dedı borek almıslar yarn da ben gelırım evdekı nevaleler bıtsn de :)

kızlar bi sorunum var. ya biliyorum çok ayıp nasıl olur diceksiniz ama ben eşimin d.günü tarihini unuttum :olamaz: kimliğindekinden farklı. nasıl öğrenecem ya of

Back