• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kuzu yarn baslım aksama smdı boreklerı bıtırım ben kıloyu alıp yarn gelıcem :):) lokurumuz cok katılamıor kısıtlamalar var al al yoksa ben adam olmamm :)
vallai başla yarın , bugün birazcık tatlı yedim ama olsun 1 saatten fazla 1,5 saate yakın yürüdüm ya telafi ettik bence :D kuzum düzgün öğlen menüm yok akşam da bi tek yoğurt yersem bayılacam ya :D neyse ayarlıcam bişiler

sabah 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 6-7 tane zeytin ve zeytin. öğlen 1 tabak domatesli bulgur pilavı ve yoğurt. akşamüstü yine birkaç kaşık pilav. akşam da kurabiye. nasıl:)
çok bir şey yok pilav iki kere olmasaymış iyiymiş ama olsun,

kılo vermede cok almazsan ıyı canım. evet ya kahvaltuı olunca bıde bzmkıler kek yapmıs fırından bıdaha almıs snra bende yapmısdım doldu ortalk ordan da yemege getrdıler ustune bıdaha tatlı ımtıhanım benım :):)
Ay kuzum ya benimde tatlı çok fena canım istiyo napcam blmym bende dün hastaneye gttm 5 hafta 1 günlük minik keseyi gördü doktor bebiş daha oluşmamış 10 gün sonra bidaha çağırdı ay bde emziriyorum ya kuzum çok aşırı yiyorum çok sağlıksız hem de olaya el koyuyorum bugün biraz alışverişte yapayım çok sağlıklı beslenmeliyiz ya :(

vallai başla yarın , bugün birazcık tatlı yedim ama olsun 1 saatten fazla 1,5 saate yakın yürüdüm ya telafi ettik bence :KK70: kuzum düzgün öğlen menüm yok akşam da bi tek yoğurt yersem bayılacam ya :KK70: neyse ayarlıcam bişiler

kuzu o kdr da ac kalma ınsalah bende basladm bakalım kacamaklı :)

Ben geldimmm hellööö
Ya internetleri sınırlamışlar şirkette giremiyorum pcden telden de elimde tel görünmek istemediğimden sık giremem sanırım ama burdayım yani 51 kilo çıktım pazar bugün önüme dev bir dilim çikolatalı pasta geldi ama yemedim:kahve: sabah peynir domates ve bir yumurta yemiştim öğlen de brokoli karnıbahar sotelemiştim sarımsak ve soğanla onu getirdim yanında da 1 kutu lıght ton balığı yiycem şimdilik diyeceklerim bukadar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:KK45:
Ooooo süpersin lokurum bende 57 olmuşumdur tartıya çıkmaya korkuyorum ya :(

Günaaydın kuzummm :)

of bizde bitmez o nevaleler be yavrum napıcaz böyle ben artık halimden çok utanıyorum yaa ne spor ne diyet vücutt vıcık cvıcık yağ..

kızkardeşi ailesinden öğrenebilirsin de nasl başardın unutmayı ben eski sevgililerimin bile hatırlıyorum :KK45:

kız saçmalamaaa :sinirli::sinirli: vermeyi bırak kilo bile alman lazım 6.ay itibari ile.. ben ilk 4 ay kilo verdim 4-5 kilo kadar sonra 14 kilo aldım :KK48:
Kuzummm ben şimdiden 3 5 aldım ya azıttım bunları verebilirim şuan çünkü çok sağlıksız yiyorum emzirdim içinde açlık hatsafhada ya :( bide ben 22 kilo almştm soydanda :KK70:

sabah 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 6-7 tane zeytin ve zeytin. öğlen 1 tabak domatesli bulgur pilavı ve yoğurt. akşamüstü yine birkaç kaşık pilav. akşam da kurabiye. nasıl:)

bence de plav bırazcık cok olmus sankı bulgur da cok severım dıytısyenım bana 2 kasık 1 dılım ekmek derdı yemeklern yannda 2 kasık yıyebuılırsn ama sebze de tuket.
kızlar günaydın yaaa bu sabah 63.5 çıktım yuppi inanamıyorum oleeeeeeeyyyyy :)

gunaydnn kuzuym masallah cok ıyısın.
Ay kuzum ya benimde tatlı çok fena canım istiyo napcam blmym bende dün hastaneye gttm 5 hafta 1 günlük minik keseyi gördü doktor bebiş daha oluşmamış 10 gün sonra bidaha çağırdı ay bde emziriyorum ya kuzum çok aşırı yiyorum çok sağlıksız hem de olaya el koyuyorum bugün biraz alışverişte yapayım çok sağlıklı beslenmeliyiz ya :KK43:

stres yapma yıceksn tabı kuzum faydalı seyler hem süt icin hemde bebiş ıcın.

Back