• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzummm ben şimdiden 3 5 aldım ya azıttım bunları verebilirim şuan çünkü çok sağlıksız yiyorum emzirdim içinde açlık hatsafhada ya :KK43: bide ben 22 kilo almştm soydanda :KK70:
kuzum güzel güzel beslen sağlıklı herşeyi bol bol ye sakın kiloyu düşünme canın çok çekerse tatlı da ye ama gereksiz abur cubur yememeye çalış

Kuzummm ben şimdiden 3 5 aldım ya azıttım bunları verebilirim şuan çünkü çok sağlıksız yiyorum emzirdim içinde açlık hatsafhada ya :KK43: bide ben 22 kilo almştm soydanda :KK70:

zayıflar her zaman daha çok kilo alır gebelikte kuzum ondan dolayı 22 kilo almışsın. olsun sağlıklı bi şekilde beslen kuruyemiş ceviz balık et eksik etme kilo önemli değil bebeğinin bağışıklığı yüksek olsun sen her türlü vericeksin iki çocukla ilgilenirken :)

zayıflar her zaman daha çok kilo alır gebelikte kuzum ondan dolayı 22 kilo almışsın. olsun sağlıklı bi şekilde beslen kuruyemiş ceviz balık et eksik etme kilo önemli değil bebeğinin bağışıklığı yüksek olsun sen her türlü vericeksin iki çocukla ilgilenirken :)
nasılsın canımcım, sağlık durumların nasl

nasılsın canımcım, sağlık durumların nasl

cerrah a gittim kuzum safra keseme ultrason ve mideme endoskopi yapılacak bunlardan bi müddet sonra da kolonoskopi.. Sorunun nerede olduğunu bulana kadar uğraşıyoruz işte sağol düşündüğün için canım :KK19:

cerrah a gittim kuzum safra keseme ultrason ve mideme endoskopi yapılacak bunlardan bi müddet sonra da kolonoskopi.. Sorunun nerede olduğunu bulana kadar uğraşıyoruz işte sağol düşündüğün için canım :KK19:

canım cok gecmıs olsun ya umarım kötü bişey yoktur.

rica ederim kuzum ne demek, önemli bir şey değildir umarım

yoktur kuzum kesin basit bişidir de işte içim rahat etmiyor bi bakılsın en azından check up olmuş olur.
Bu arada kaç kilosun aslım sen :KK53:

en son 65,8 geldım kuzum hastalancam ama gene de blemıorum 5 kılo aldım yanı toplamda :) tabı yokturda ınsan gene bakdırmak ıstıyor nıe dıe dusuncegune.

3 kaşık etli patlıcan, 3 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık barbunya yedim. söylemesi ayıp:) doydum da he midem küçülmüş. akşama da bişey yemem. xo xo
ee güzel gayet ara öğün yaparsın akşam üstü bir kase yoğurt filan akşam da hafif tut salatamsı şeyler ye gayet güzel

ee güzel gayet ara öğün yaparsın akşam üstü bir kase yoğurt filan akşam da hafif tut salatamsı şeyler ye gayet güzel
çokk mutluyum saol:) bilinçli yaklaşıyorum artık yemeklere. ayarlı yemeliyim diyorum. eskiden tabağı doldururdum. dediğin gibi akşama limonlu pul biberli yoğurt yerim sadece. eşimin gelmesine 2 hafta var. o zamana ne versem kar:)

Ben geldimmm hu huuuu

Nasılsınız bakalımmm dün akşam yemek yerine bir kase aşure yedim:kk77:
Kahvaltım domates zeytin peynir salatalık biber... Ekmek yememeye ve ara öğün yapmamaya devam ediyorum öğle yemeğim mantar sote yoğurt salata olucak 3 gibi yerim sanırım. Şimdi biraz geçmişi okuyım

Ben geldimmm hu huuuu

Nasılsınız bakalımmm dün akşam yemek yerine bir kase aşure yedim:kk77:
Kahvaltım domates zeytin peynir salatalık biber... Ekmek yememeye ve ara öğün yapmamaya devam ediyorum öğle yemeğim mantar sote yoğurt salata olucak 3 gibi yerim sanırım. Şimdi biraz geçmişi okuyım
Lokur hoşgeldin ya özledim yokluğun hissediliyor

Back