• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kuzum bende cok fenayım ev tatlı kaynıor dun kaynanamlar geldı ıyı yedm aksama da kahvaltı yapcaz sıgara boregı cıkarmısdm yapma dedı borek almıslar yarn da ben gelırım evdekı nevaleler bıtsn de :)
Oh süpersin kuzum tatlılar falan :) bende kahvaltımı bugün düzgün yaptım günler sonra 2 yumurta haşlanmış 1 dlm ekmek 1 domates 1 salatalık 2 dlm peynr yedm iyi hissediyorum hamileyken kilo verilir mi acaba :(

Günaydınlaaar kızçeler ay olmuyor böyle bildiğin deli gibi yiyorum beni kimse durduramıyor kaçtım geldim şimdi başlıyorum üstelik bu kararı aç halimle aldım ne söylileyim şimdi dışarıdna et olarak yaa..
Kuzumm benim sakin ol ya bazen öyle dönemlere giriyor insan bende bu sabah güzel kahvaltı yaptım günler sonra şokun üstüne hamileyken kilo verilir mi acaba :(

Oh süpersin kuzum tatlılar falan :) bende kahvaltımı bugün düzgün yaptım günler sonra 2 yumurta haşlanmış 1 dlm ekmek 1 domates 1 salatalık 2 dlm peynr yedm iyi hissediyorum hamileyken kilo verilir mi acaba :KK43:

kılo vermede cok almazsan ıyı canım. evet ya kahvaltuı olunca bıde bzmkıler kek yapmıs fırından bıdaha almıs snra bende yapmısdım doldu ortalk ordan da yemege getrdıler ustune bıdaha tatlı ımtıhanım benım :):)

Dışardan niye söylüyorsun? mecbur değilsen dışardan söyleme bence

mecburiyetten canım. Evde elim değmiyor küçük kızım var. bazen sebze yemeğim olursa getirebilirim ama öğlende et ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum o yüzden herzaman olmuyor.

günaydınllaarrrr diyettekıler nerde bakm ben harıc :):)

Günaaydın kuzummm :)

kuzum bende cok fenayım ev tatlı kaynıor dun kaynanamlar geldı ıyı yedm aksama da kahvaltı yapcaz sıgara boregı cıkarmısdm yapma dedı borek almıslar yarn da ben gelırım evdekı nevaleler bıtsn de :)
of bizde bitmez o nevaleler be yavrum napıcaz böyle ben artık halimden çok utanıyorum yaa ne spor ne diyet vücutt vıcık cvıcık yağ..

kızlar bi sorunum var. ya biliyorum çok ayıp nasıl olur diceksiniz ama ben eşimin d.günü tarihini unuttum :olamaz: kimliğindekinden farklı. nasıl öğrenecem ya of
kızkardeşi ailesinden öğrenebilirsin de nasl başardın unutmayı ben eski sevgililerimin bile hatırlıyorum :KK45:

Kuzumm benim sakin ol ya bazen öyle dönemlere giriyor insan bende bu sabah güzel kahvaltı yaptım günler sonra şokun üstüne hamileyken kilo verilir mi acaba :KK43:

kız saçmalamaaa :sinirli::sinirli: vermeyi bırak kilo bile alman lazım 6.ay itibari ile.. ben ilk 4 ay kilo verdim 4-5 kilo kadar sonra 14 kilo aldım :KK48:

Ben geldimmm hellööö
Ya internetleri sınırlamışlar şirkette giremiyorum pcden telden de elimde tel görünmek istemediğimden sık giremem sanırım ama burdayım yani 51 kilo çıktım pazar bugün önüme dev bir dilim çikolatalı pasta geldi ama yemedim:kahve: sabah peynir domates ve bir yumurta yemiştim öğlen de brokoli karnıbahar sotelemiştim sarımsak ve soğanla onu getirdim yanında da 1 kutu lıght ton balığı yiycem şimdilik diyeceklerim bukadar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:KK45:

dünyayı geç ben bi evreni yiyebilirim :kk77: ya kaçıncı yüzyıldayız hala içince hooop yağları yakan bi ilaç yapamadılar. yazık.. :))

Hoşgeldin canım haydi bakalım karar vermek ilk adım tebrikler arkası da gelecektir eminim ben de evreni yiyebilenlerdendim ama yemenin sonu yok yine canımız istiyo bu bir kısır döngü benim taktiğim aç kalıp sağlıksız şeylere saldırmaktansa (ki diyetlerim hep öyle son bulmuştur) sağlıklılardan bol bol yiyip tok kalıp kan şekerini düşürmemek şuan ilk başlara göre daha az yiyorum evet çünkü kilo verdikçe kalori ihtiyacı azalıyor ama baştan az yememek lazım bence

Hoşgeldin canım haydi bakalım karar vermek ilk adım tebrikler arkası da gelecektir eminim ben de evreni yiyebilenlerdendim ama yemenin sonu yok yine canımız istiyo bu bir kısır döngü benim taktiğim aç kalıp sağlıksız şeylere saldırmaktansa (ki diyetlerim hep öyle son bulmuştur) sağlıklılardan bol bol yiyip tok kalıp kan şekerini düşürmemek şuan ilk başlara göre daha az yiyorum evet çünkü kilo verdikçe kalori ihtiyacı azalıyor ama baştan az yememek lazım bence
hoşbuldum:) doğru diyosun. mesela şok diyet yapanlar var çok sağlıksız. sağlıklı ye hem mutlu ol hem kilo alma hem de aç kalma. ben eskiden 55-56 kilo arasında gider gelirdim. 58 kilo olunca oha çok kiloluyum derdim. şimdi 58 olunca -ki uzun zamandır olmuyorum- ay ne zayıfım diyorum. 1 yıllık evliyim çalışmıyorum hep hareketsizlikten oldu.
tabi çok da yiyordum geç saatlerde falan. dediğin gibi ye ye nereye kadar. ömrümde 2 kez 52 kiloyu görmüştüm allahım müthiş bir duyguydu. ve o kiloları bilerek vermemiştim. Çalışıyordum ve az yiyordum.
ay çenem düştü:) yani uzun lafın kısası başaracam. İnanıyorum. :) tenks.

Ben geldimmm hellööö
Ya internetleri sınırlamışlar şirkette giremiyorum pcden telden de elimde tel görünmek istemediğimden sık giremem sanırım ama burdayım yani 51 kilo çıktım pazar bugün önüme dev bir dilim çikolatalı pasta geldi ama yemedim:kahve: sabah peynir domates ve bir yumurta yemiştim öğlen de brokoli karnıbahar sotelemiştim sarımsak ve soğanla onu getirdim yanında da 1 kutu lıght ton balığı yiycem şimdilik diyeceklerim bukadar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:KK45:
51 kilo mu :KK57: çık dedim çıkkk :KK70:

Ben geldimmm hellööö

hoşgeldin şekoşş :) demek oradada kısıtlamalar lakin bizi kimse tutamaz En Büyük KK o pastayı yememeyi nasıl becerdin hatun :kk77: başarılar :KK53::KK53:

sosyal medya kullanmıyoruz :/

telefonda o gune aıt resm falan da mı yok ne bılım zor gercekden yakn bı zaman sanırım o yuzdn telas sardı galıba.
Ben geldimmm hellööö

lokurum gelmıs hosgelmıs. pasta geldı ve yemedn ben sabah o kdr tatlı aksama da dısarı gıttık ustune de kunefe yedmn sevmedmde ama yedm bu pıs bogaz aslı :)

kızlar ben geldimm :D nerelerdesiniz yahu hoşgeldiniz, benim diyet süper gidiyo allah nazardan saklasın :D

kızlaaaaar ben çok kötü bişi yaptım sabah peynir domates 6 zeytin bi dilim tam tahıllı yedim
ara: 3 kepekli bisküvi bir orta boy muz
öğle yemeği yemedim ama demin kahvenin yeninde 6 kare bitter yedim ya uffff reglim ama suratım betim benzim kaymıştı :( akşam bi dolma bi kase yoğurtla kapatcam günü çok bişi olmaz dimi

telefonda o gune aıt resm falan da mı yok ne bılım zor gercekden yakn bı zaman sanırım o yuzdn telas sardı galıba.

lokurum gelmıs hosgelmıs. pasta geldı ve yemedn ben sabah o kdr tatlı aksama da dısarı gıttık ustune de kunefe yedmn sevmedmde ama yedm bu pıs bogaz aslı :)
aslı ne zaman başlıyorsun onu de bakiim sen :D allahım lokurun yerini aldım bian :D :D

kızlaaaaar ben çok kötü bişi yaptım sabah peynir domates 6 zeytin bi dilim tam tahıllı yedim
öğle yemeği yemedim ama demin kahvenin yeninde 6 kare bitter yedim ya uffff reglim ama suratım betim benzim kaymıştı :KK43: akşam bi dolma bi kase yoğurtla kapatcam günü çok bişi olmaz dimi
bence çok da kötü değil öyle abartı bişey yok. yarın dengelersin bişey olmaz
bide o dolmayı yeme pirinç sonuçta. yoğurda pul biber koy ve limon sık öyle sadece. günü öyle kapat.

öğle yemeği yemedim ama demin kahvenin yeninde 6 kare bitter yedim ya uffff reglim ama suratım betim benzim kaymıştı :KK43: akşam bi dolma bi kase yoğurtla kapatcam günü çok bişi olmaz dimi

kuzu kendı kendını nazar mı ettın :) cok da bısey yememıssn abartma o kdr

Back