- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.941
şuan kaç kilosun tatlım benim de hedef 57 inşallah :)Sağol aslıcığım moral verdinşu bir iki gün birazcık kaçamaklar olabilir ama kararlıyım 55 olana kadar ara vermek yok ya bugün sarmalar pideler aşure azıcık da yesem kalorili şeyler yarında arkadaşıma gideceğiz orda yemeyi düşünmüyorum gerçi neyse bugün ödül günüm olsun yarın kaldığım yerden devam
61.4 tüm geçen pazar bu hafta almasam o da yeter benim boyum 160 ama :) sizlerin hedeflerine göre benimki komik kalıyo birazşuan kaç kilosun tatlım benim de hedef 57 inşallah :)
az var hedefine verirsin listelerin de gayet güzel :) ben demin makarna yedim nazar değdirdim kendime61.4 tüm geçen pazar bu hafta almasam o da yeter benim boyum 160 ama :) sizlerin hedeflerine göre benimki komik kalıyo biraz
Off sen benim bugünki listeyi görsen yarın devam amaaz var hedefine verirsin listelerin de gayet güzel :) ben demin makarna yedim nazar değdirdim kendime
1 2 kilo şiş çıkarsın canımkızlar adetliyken en az kaç gram fazla çıkarız?
dün ben de gün sonuna doğru sapıttım birazcık bugün öğleden sonra dışardayım ne yapıcam bilmiyorum yemek yemicem de ne atıştırabilirim yanıma alsamGünaydınnn şekerlerimm Elhamdülillah bugün güzel uyandım dün benim ödül gibi biraz fazlaca bi gün gbydi sbh 2 yumurta 1 dlm ekmek 2 dlm peynir 6adet zeytndi karam ve kahve ara menüm akşam 1 kase aşureydi :) bugün yeniden devam üzülmek yok günlerdir düzenliydim çok şükür bi gün falsomuz oluversin :)
ay merve bi haftada nasıl verdin harikaGünaaaydın bebeklerim ilk kilo bildirimi benden olsun geçen hafta 56 bu hafta 54.5 giden 1.5 kilo
Günaydın aslıcan valla 3-4 gündür kopuştayım ama öyle böyle değil ...fotoğraflarıma baktım hep bi göbek artık yeter diyorum ve tam gaz kaldığım yerden devam ediyorum tam buğday olmadığı için beyaz ekmek yedim iki dilim kadar ve menemen bol biberli :) şimdi de bir elma yedim öğlen meyveli yulaf ve yoğurt yemeyi düşünüyorum akşama da taze fasulye Merve dışında kimse kilo bildirimi yapmamış ben de yapmasam iyi olacakgünaydınllarrrr
artık bı baslayalım diyete dedım ve bugun kaynanam hazırladı menumu yoksa kepenklı alıcam bıdaha
normal lavas ekmegı ıcıne dıl peynır yannda cay.
Günaydın aslıcan valla 3-4 gündür kopuştayım ama öyle böyle değil ...fotoğraflarıma baktım hep bi göbek artık yeter diyorum ve tam gaz kaldığım yerden devam ediyorum tam buğday olmadığı için beyaz ekmek yedim iki dilim kadar ve menemen bol biberli :) şimdi de bir elma yedim öğlen meyveli yulaf ve yoğurt yemeyi düşünüyorum akşama da taze fasulye Merve dışında kimse kilo bildirimi yapmamış ben de yapmasam iyi olacak
Kuzum bende cok saldım artk kendımden rahatsız olmaya basladım kıyafetlerle gızlemeye baslaynca artık baslamak sart oldu. bende bıldırım yapmadım artk haftaya yaparız bızde.
oglen menumude gecım senn aksamkıyle aynı
taze fasulye cacık 1 dılım ekmek
Günaaaydın bebeklerim ilk kilo bildirimi benden olsun geçen hafta 56 bu hafta 54.5 giden 1.5 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?