• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın aslıcan valla 3-4 gündür kopuştayım ama öyle böyle değil ...fotoğraflarıma baktım hep bi göbek artık yeter diyorum ve tam gaz kaldığım yerden devam ediyorum tam buğday olmadığı için beyaz ekmek yedim iki dilim kadar ve menemen bol biberli :) şimdi de bir elma yedim öğlen meyveli yulaf ve yoğurt yemeyi düşünüyorum akşama da taze fasulye Merve dışında kimse kilo bildirimi yapmamış ben de yapmasam iyi olacak o_O
ben o kadar şişim ki biraz almıştım zaten tartılcak yüzüm yok cumartesi tartılıyım bari :D

Günaydın kankileer,

Kilom aynı 51,5 geçen haftaki aşure ve cumartesi günü bütün gün kurabiye ile beslenmemin etkleri olsa gerek :KK45::KK45:

Kahvaltım 1 domates 1 salatalık 2 kk süzme peynir

karbonhidratsız beslenme düzenime dönüyorum ben valla cumartesi falan çok rahatsız oldum halsizlik baş ağrısı şeker karbonhidrat beni yoruyo kesin :lülülü: şimdi artık sezbe protein biraz bakliyat ve kuru yemiş süt yoğurt ...
lokur sen olmayınca diyetteymiş gibi hissetmiyorum :D

Ben de şişim aynen günlerdir bekliyorum:KK70:ama biraz da aldım sanırım haftasonu zaten verememiştim de bence haftasonu da paylaşalım menüleri ki hepten coşmayalım . Ki ben coşuyorum genelde:kk77:
hafta sonu iyiydim ya benim sorunum geçen haftaya kadar yediklerim :D 1, 1.5 almışm ya 65tim 66 filan geldim bakalım cmtye kadar hergün baya bi yürücem ne kadar farketcek yarın da kahvaltıya davetliyim boş günüm umarım bi çılgınlık yapmam :D

Haydi bakalım kuzular gelinde şenlenelim menüler falan

ben öğlene karnıbahar brokoli haşladım getirdim yoğurtla yiycem,sabah da o haşlama suyundan içtim bir bardak karnıbahar brokoli suyu faydalıymış boşa gitmesin dedim :KK45:

geldık geldık kuzum oh afıyet olsun sana sıfa olsun herseyıde bılır ya :)

hafta sonu iyiydim ya benim sorunum geçen haftaya kadar yediklerim :KK70: 1, 1.5 almışm ya 65tim 66 filan geldim bakalım cmtye kadar hergün baya bi yürücem ne kadar farketcek yarın da kahvaltıya davetliyim boş günüm umarım bi çılgınlık yapmam :KK70:
Of bu kahvaltılar davetler :halay:...olmazsa akşam yemezsin :) peynir falan bol yersen hamur işi az gider

Of bu kahvaltılar davetler :halay:...olmazsa akşam yemezsin :) peynir falan bol yersen hamur işi az gider
simit yicem yarım karbonhidrat tüketmem o zaman başka gün içerisindeay şimdiden pazarlığa başladım bu ayın sonuna kadar 63.5 filan olmam lazım :(

simit yicem yarım karbonhidrat tüketmem o zaman başka gün içerisindeay şimdiden pazarlığa başladım bu ayın sonuna kadar 63.5 filan olmam lazım :KK43:
Yarım simitten bişey olmaz ya kahvaltıda yarım simit yemeyeceksek bırakalım bu işi :kahve: ben spor yapmıyorum hiiiç vaktim yok ancak yapabilirsem diyet o da bir ileri iki geri

Yarım simitten bişey olmaz ya kahvaltıda yarım simit yemeyeceksek bırakalım bu işi :kahve: ben spor yapmıyorum hiiiç vaktim yok ancak yapabilirsem diyet o da bir ileri iki geri
işte bu dimi yarım simit alt tarafı :D bugün de çikolata filan yedim de neyse bu konulara girmeyelim :D

Ben de şişim aynen günlerdir bekliyorum:KK70:ama biraz da aldım sanırım haftasonu zaten verememiştim de bence haftasonu da paylaşalım menüleri ki hepten coşmayalım . Ki ben coşuyorum genelde:kk77:
bak geçen hafta çok iyi vermiştin ama 1.4 falandı sanırım yemeyince oluyo demek ki düşünsene 4 haftanın sonunda 5 kilo falan vermiş olucaksın o yüzden o tadını zaten bildiğin şeyleri boşveeer sonu yok ideal kilona gelince yersin haftasonları:KK37:

Günaydın bebikleeer

Kahvaltım
1 domates
2 kk süzme peynir
normal çay

kahvaltım sade oldu ama öğlenim süperrr kıymalı patlıcan ve bol salata vee yoğurt olucak, arkadaşım kendine de bana da yemek getirmiş :KK9:

Günaydın bebikleeer

Kahvaltım
1 domates
2 kk süzme peynir
normal çay

kahvaltım sade oldu ama öğlenim süperrr kıymalı patlıcan ve bol salata vee yoğurt olucak, arkadaşım kendine de bana da yemek getirmiş :KK9:

Gunaydnnn afıyet olsun kuzum baya haff menun var
bende lavas aldım ıcıne lor peynır bı kac ınce kasar koydum salatalık zeytın. bu lavaslar 1,5 dılımmı baya haff gelıyor bana :)

Back