• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Sağol aslıcığım moral verdin :KK200: şu bir iki gün birazcık kaçamaklar olabilir ama kararlıyım 55 olana kadar ara vermek yok ya bugün sarmalar pideler aşure azıcık da yesem kalorili şeyler yarında arkadaşıma gideceğiz orda yemeyi düşünmüyorum gerçi neyse bugün ödül günüm olsun yarın kaldığım yerden devam
şuan kaç kilosun tatlım benim de hedef 57 inşallah :)

Günaydınnn şekerlerimm Elhamdülillah bugün güzel uyandım dün benim ödül gibi biraz fazlaca bi gün gbydi sbh 2 yumurta 1 dlm ekmek 2 dlm peynir 6adet zeytndi karam ve kahve ara menüm akşam 1 kase aşureydi :) bugün yeniden devam üzülmek yok günlerdir düzenliydim çok şükür bi gün falsomuz oluversin :)

Günaydınnn şekerlerimm Elhamdülillah bugün güzel uyandım dün benim ödül gibi biraz fazlaca bi gün gbydi sbh 2 yumurta 1 dlm ekmek 2 dlm peynir 6adet zeytndi karam ve kahve ara menüm akşam 1 kase aşureydi :) bugün yeniden devam üzülmek yok günlerdir düzenliydim çok şükür bi gün falsomuz oluversin :)
dün ben de gün sonuna doğru sapıttım birazcık bugün öğleden sonra dışardayım ne yapıcam bilmiyorum yemek yemicem de ne atıştırabilirim yanıma alsam

Günaaaydın bebeklerim ilk kilo bildirimi benden olsun geçen hafta 56 bu hafta 54.5 giden 1.5 kilo :KK200::nazar:
ay merve bi haftada nasıl verdin harika :D ben tartılmıyorum ay sonuna kadar çok şişim regl olamadım olurum belki baya göbeğim şişti ama uff

kızlar regl olmadan göbeğimdeki şişkinliği nasıl indirebilirim gerçi heryerim şiş orası ayrı

günaydınllarrrr

artık bı baslayalım diyete dedım ve bugun kaynanam hazırladı menumu yoksa kepenklı alıcam bıdaha

normal lavas ekmegı ıcıne dıl peynır yannda cay.

günaydınllarrrr

artık bı baslayalım diyete dedım ve bugun kaynanam hazırladı menumu yoksa kepenklı alıcam bıdaha

normal lavas ekmegı ıcıne dıl peynır yannda cay.
Günaydın aslıcan valla 3-4 gündür kopuştayım ama öyle böyle değil ...fotoğraflarıma baktım hep bi göbek artık yeter diyorum ve tam gaz kaldığım yerden devam ediyorum tam buğday olmadığı için beyaz ekmek yedim iki dilim kadar ve menemen bol biberli :) şimdi de bir elma yedim öğlen meyveli yulaf ve yoğurt yemeyi düşünüyorum akşama da taze fasulye Merve dışında kimse kilo bildirimi yapmamış ben de yapmasam iyi olacak o_O

Günaydın aslıcan valla 3-4 gündür kopuştayım ama öyle böyle değil ...fotoğraflarıma baktım hep bi göbek artık yeter diyorum ve tam gaz kaldığım yerden devam ediyorum tam buğday olmadığı için beyaz ekmek yedim iki dilim kadar ve menemen bol biberli :) şimdi de bir elma yedim öğlen meyveli yulaf ve yoğurt yemeyi düşünüyorum akşama da taze fasulye Merve dışında kimse kilo bildirimi yapmamış ben de yapmasam iyi olacak o_O

Kuzum bende cok saldım artk kendımden rahatsız olmaya basladım kıyafetlerle gızlemeye baslaynca artık baslamak sart oldu. bende bıldırım yapmadım artk haftaya yaparız bızde.

oglen menumude gecım senn aksamkıyle aynı

taze fasulye cacık 1 dılım ekmek

Günaydın kankileer,

Kilom aynı 51,5 geçen haftaki aşure ve cumartesi günü bütün gün kurabiye ile beslenmemin etkleri olsa gerek :KK45::KK45:

Kahvaltım 1 domates 1 salatalık 2 kk süzme peynir

karbonhidratsız beslenme düzenime dönüyorum ben valla cumartesi falan çok rahatsız oldum halsizlik baş ağrısı şeker karbonhidrat beni yoruyo kesin :lülülü: şimdi artık sezbe protein biraz bakliyat ve kuru yemiş süt yoğurt ...

Kuzum bende cok saldım artk kendımden rahatsız olmaya basladım kıyafetlerle gızlemeye baslaynca artık baslamak sart oldu. bende bıldırım yapmadım artk haftaya yaparız bızde.

oglen menumude gecım senn aksamkıyle aynı

taze fasulye cacık 1 dılım ekmek

Haydi bakalım kuzular gelinde şenlenelim menüler falan

ben öğlene karnıbahar brokoli haşladım getirdim yoğurtla yiycem,sabah da o haşlama suyundan içtim bir bardak karnıbahar brokoli suyu faydalıymış boşa gitmesin dedim :KK45:

Öğle yemeğinden önce okula aşure getirmiş arkadaşım karton bardaklara koyduk bir bardak :) yedim ama şekeri çok azdı gerçekten sonra da 4 kaşık müsli 5 kaşık yoğurt öğle yemeğim biraz önce de az sütlü az şekerli kahve içtim geçen hafta hiç eksilmeyince haftasonu motivasyon gitti tabi :işsiz:

Back