• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Valla yarın annem de aşure yapacak biz tatlı ama çorba gibi yapıyoruz ve doyma hissim yok aşureye karşı ben de yemekleri az tutup aşure yiyim diyorum ama bir kaseyle kalamam sanırım:KK12: bu ara hiç gitmiyo kilolar zaten üstüne aşure günleri bakalım ne olacak:işsiz:

olsun kuzum asure gunu her zman olmuyor dgerlerıyle ayarlarsn hemde gayet ıyı verıyorsun ole dusunme. corba gbı de degısıkmıs resmde ısterız :)
Ben: Günaydın sevgili arkadaşlar
Siz: sağooolll :KK45:

Türküm
Doğruyum
Çalışkanım
İlkem
Küçüklerimi korumak
Büyüklerimi Saymak
Yurdumu milletimi özümden çok sevmektir
Ülküm
Yükselmek ileri gitmektir
Ey büyük Atatürk
Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe
Hiç durmadan yürüyeceğime ant içerim
Varlığım Türk varlığına armağan olsun
Ne Mutlu Türküm Diyene En Büyük TÜRKİYE

İlkokul yıllarınan bir girişle güne başlıyım dedim :KK37:

Kahvaltım 1 muz 3yk yulaf 4 yk yoğurt tarçın 1 avuç kuru yemiş karışımı :kk77:

Dün akşam tavuk suyu çorba ve üstüne aşure yediğimi de itiraf etmek isterim :cool:

hartıkasın sen ya su gırıslerıne bayılıyorum.

kuzum hosgeldın masallah ya benden snra basladn benı bıle ge
Kızlarrrr ben geldimmm. Ya giremedim uzun zamandır. Çok telaşım vardı hala da var. Ben 63e düştüm fıstıklarım bu sabah 63.1 geldim. Sayfaları okuyamadım malesef. :KK43: aranıza dönüş yapmak istiyorum ama bu tempoda biraz zor görünüyo :KK43:
cdn ben ustune kılo aldım bıde :):) gelırsın sen kıloyu verde onemlı olan o

Kızlarrrr ben geldimmm. Ya giremedim uzun zamandır. Çok telaşım vardı hala da var. Ben 63e düştüm fıstıklarım bu sabah 63.1 geldim. Sayfaları okuyamadım malesef. :KK43: aranıza dönüş yapmak istiyorum ama bu tempoda biraz zor görünüyo :KK43:

kankam maşallah sana sen 58 i rahat görüceksin bak hatta 56 bile olursun okula başlamak yaradı sana tebrikler canım benim sen iyi ol da arada bize bi görün yeter :KK36:

Sabah yulaf muz kuruyemiş yoğurt karışımı yemiştim öğlen de aynısını yedim çünkü yanımda yemeğim yok dışardan valla söylemedim istemedi canım :sus: akşama ama dışarda yiycem yine saırım ızgara ve salata yerim böylece protei ve sebze yemiş olurum :ıslık:

Öğle yemeğim kereviz salatası ama ilginçtir çok doydum içinde biraz mayonez vardı yağ koymadım o doyurdu galiba

Sabah yulaf muz kuruyemiş yoğurt karışımı yemiştim öğlen de aynısını yedim çünkü yanımda yemeğim yok dışardan valla söylemedim istemedi canım :sus: akşama ama dışarda yiycem yine saırım ızgara ve salata yerim böylece protei ve sebze yemiş olurum :ıslık:
Süpermiş
olsun kuzum asure gunu her zman olmuyor dgerlerıyle ayarlarsn hemde gayet ıyı verıyorsun ole dusunme. corba gbı de degısıkmıs resmde ısterız :)

hartıkasın sen ya su gırıslerıne bayılıyorum.
canım sağol bu hafta fazla veremedim galiba sanırım yarın serbest gün gibi olacak çünkü sarma falan da sarılmış kıymalı pideler yapılacakmış of of artık ne kadar dikkat edebilirsem sabah kahvaltı yapmam olmazsa bu akşam da coştum sanki bir dilim tb biraz peynir bir minik Beypazarı kurusu 4 çatal pasta o_O:mad: şu süreci almadan atlatabilirsem iyi olacak aşure de yılda bir kez yaaa

kızlar iyi akşamlar ben gündüz dışarda olduğumdan akşamları girebiliyorum, pazartesiden beri sıfır kaçamak maşalla gidiyorum bakalım valla nazar değmesin kilo vermedeki 3. yarı gibi hissediyorum agustosa dogru ara vermişitim sonra eylülde de düğünle ara verdim bu 3. yarım ilk defa bozunca aman bozdum deyip koyvermmiyorum oyle boyle geri dönüyorum niye bu kadar uzattım anlamadım duygulandım valla yaklaşık bi saatte yürüdüm yarın 1.5-2 saat yapıcam onu

Süpermiş

canım sağol bu hafta fazla veremedim galiba sanırım yarın serbest gün gibi olacak çünkü sarma falan da sarılmış kıymalı pideler yapılacakmış of of artık ne kadar dikkat edebilirsem sabah kahvaltı yapmam olmazsa bu akşam da coştum sanki bir dilim tb biraz peynir bir minik Beypazarı kurusu 4 çatal pasta o_O:mad: şu süreci almadan atlatabilirsem iyi olacak aşure de yılda bir kez yaaa

almazsn cnm öle dusunme sonucta bı gunde odul hakkn var dedıklerı gbı yemek yemez onlardan yersın sonucda dıkkat edıyorsun sen. aksam da cok yememıssn bırazcık pasta fazla oda cok dıl.

almazsn cnm öle dusunme sonucta bı gunde odul hakkn var dedıklerı gbı yemek yemez onlardan yersın sonucda dıkkat edıyorsun sen. aksam da cok yememıssn bırazcık pasta fazla oda cok dıl.
Sağol aslıcığım moral verdin :KK200: şu bir iki gün birazcık kaçamaklar olabilir ama kararlıyım 55 olana kadar ara vermek yok ya bugün sarmalar pideler aşure azıcık da yesem kalorili şeyler yarında arkadaşıma gideceğiz orda yemeyi düşünmüyorum gerçi neyse bugün ödül günüm olsun yarın kaldığım yerden devam

Canım benm süpeersin valla :) seni özlüyoruz İnşallah yakın zamanda gelebilirsin :)

kızlar iyi akşamlar ben gündüz dışarda olduğumdan akşamları girebiliyorum, pazartesiden beri sıfır kaçamak maşalla gidiyorum bakalım valla nazar değmesin kilo vermedeki 3. yarı gibi hissediyorum agustosa dogru ara vermişitim sonra eylülde de düğünle ara verdim bu 3. yarım ilk defa bozunca aman bozdum deyip koyvermmiyorum oyle boyle geri dönüyorum niye bu kadar uzattım anlamadım duygulandım valla yaklaşık bi saatte yürüdüm yarın 1.5-2 saat yapıcam onu
:eğlence::eğlence::eğlence::KK36::KK36::KK36::KK31::KK31: harikasın harikayız harikaaa :KK45::KK45:

işte bütün mesele de bu bozdum amaaan dememek ve zararın neresinden dönersem kar demek :KK15:

Sağol aslıcığım moral verdin :KK200: şu bir iki gün birazcık kaçamaklar olabilir ama kararlıyım 55 olana kadar ara vermek yok ya bugün sarmalar pideler aşure azıcık da yesem kalorili şeyler yarında arkadaşıma gideceğiz orda yemeyi düşünmüyorum gerçi neyse bugün ödül günüm olsun yarın kaldığım yerden devam

anne yapmıs onlar yenmez mı ya bende pazar kahvaltıya gıdıcem ordan aksam kaynanama kekde yapmak ıstıorum bu aksamda kahvaltı yapcaz evde yemek yok hep kaloreı bakalım oglende dıkkat edıcem olmadı yulaf yıyım bende bıyerden sıkmam lazm.
Immm süper mi acaba:KK200::nazar:

tesekkur edrım balım ınsallah bende bı baslarım artk duzenlı.
oooo valla süper aslım afiyet olsunn

saol kuzum ınsallah devam ederım artık zayflamak ıstıyorum.
Günaydııınnn
Kahvaltım
1 domates 2 çarli biber
1 yumurta 6 zeytin 2 kk peynir:KK52:

afıyet olsun harıkasın sende

Back