Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın bitanemmm napıyosun sen neler yaptın kaç kilosun

ben 65,7 dım en sn cnm annemde tartıldım cumartesı baslamaya calısıorum ınsallah tam olucak.

aynen cnm hakettı ve yendı :):) aynen ya anneler candır durtmuyokı gelırken sıgara boreghı yapmıs hemen mutfaga gırıstıler :):)

Günaydın şekerparelerrr

Kahvaltım
1 elma
4yk yoğurt
3 yk yulaf
1çk tarçın
10 yer fıstığı hepsini karıştırdım yedimmm

artık hep limonlu su içiyorum alışkanlık oldu sıcak suya 2 dilim limon atıyorum ılıyınca içiyorum

yarım yamalak kuzum basladım bende dun mozaık pasta mı yedm bugun galete yedm kahvaltıda bolcana bıde peynır ole bakalım aksama tatlı yok daha ıyı olur sanırım sen napdın bakım
dün ciddi bi şekilde başladım bugün de devam ettiriyorum artık benim okuldan yürüyerek döneceğim 50 dk filan sürüyo yürüyerek hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum

dün ciddi bi şekilde başladım bugün de devam ettiriyorum artık benim okuldan yürüyerek döneceğim 50 dk filan sürüyo yürüyerek hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum

masallah kuzum hep bole devam eder bıgun basladın ya cok ıyı yurumek hele harıka baya da uzun suruyor bakm bende evı duzene sokım snra spra baslıcam.

gunaydınnn

afıyet olsun gene harıkasın sen ya masallah dıımde :)

Afiyet oolsun hatun ama çok atlama geleneksel kahvaltımızı halsiz kalabilirsin böyle.. Limonlu suya bende alışmaya çalışıyorum ama tansiyon problemim var çok içmemek lazım.

Sağol kuzum benm inşallah devamı gelirde bozmam :)) amin :)))

Ay kuzum biz almışız harbiden hadi sen yeni evlisin ben niye coştum

İdolümsün ya hatuna bak kahvaltılar limonlu sular ya efsosun efsooo

ınsan bı zmandan snra cosabılıor bıde havaya gırdık vernce bnu ben cok yapıorum malesef.
Ah kuzum ah sorma ya hedefime yaklaşmışken şimdi çok uzaklaştım çok moralim bozuk bide eşime mahcup düştüm bana yne laflar saydrmaya başlıyor adam tartı gibi ya 3 kilo aldm hemen anladı yine tıfıllaşıyosun demezmi

İdolümsün ya hatuna bak kahvaltılar limonlu sular ya efsosun efsooo
canım benim sen de harikasın kahvaltın da süper ve başlarken biz senden ilham aldık eminim o günlere döndün ve yılbaşına kadar hedeflerimize ulaşıcaz bak sabahtan sürahiye br limonu dilimle sıcak su doldur bütün gün iç onu bitince bi sürahi daha yap 2lt böyle içmeye çalış iştahı da baya bi kesiyo

ınsan bı zmandan snra cosabılıor bıde havaya gırdık vernce bnu ben cok yapıorum malesef.
benim de en büyük hatam hep bu olmuştur aman ansıl olsa verdimm herkes de zaten yeter der o sıralarda insan iyice girer havaya sonra hooop bi de bakmışım hepsi geri gelmiş kilo almak okadar kolay ki

Mervecim stres yapma sen baştaki düzeninde devam et

Kızçelerim kahvaltı yapmadım bugün. onun yerine antep fıstıklı tadımca çikolatası yedim full fıstık üzüm. : 160 cal felan.

Şimdide beğendili tavuk - 5 adet pattis kızartma - 1 pors. salata - 1 dl kepekli ekmek yedim. : 400 cal civarı

Totalde : 560 cal. aldım. Akşam da 500 ü geçemem zaten. Artık 1000 yetiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…