- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.821
yarım yamalak kuzum basladım bende dun mozaık pasta mı yedm bugun galete yedm kahvaltıda bolcana bıde peynır ole bakalım aksama tatlı yok daha ıyı olur sanırımay aslı dicektim
Günaydın bitanemmm napıyosun sen neler yaptın kaç kilosun
on numara beşyıldız kahvaltın canm darısı başıma
ay en sevdiğim slogandır midem de dursun diye ki mozaik pasta bunu hakederhemen ona kitliyorsun demi çay koymayı sofra işleri felan ben bazen unutuyorum öyle halaa
dün ciddi bi şekilde başladım bugün de devam ettiriyorum artık benim okuldan yürüyerek döneceğim 50 dk filan sürüyo yürüyerek hiç yoktan iyidir diye düşünüyorumyarım yamalak kuzum basladım bende dun mozaık pasta mı yedm bugun galete yedm kahvaltıda bolcana bıde peynır ole bakalım aksama tatlı yok daha ıyı olur sanırımsen napdın bakım
dün ciddi bi şekilde başladım bugün de devam ettiriyorum artık benim okuldan yürüyerek döneceğim 50 dk filan sürüyo yürüyerek hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum
Günaydın şekerparelerrr
Kahvaltım
1 elma
4yk yoğurt
3 yk yulaf
1çk tarçın
10 yer fıstığı hepsini karıştırdım yedimmm
artık hep limonlu su içiyorum alışkanlık oldu sıcak suya 2 dilim limon atıyorum ılıyınca içiyorum
Günaydın şekerparelerrr
Kahvaltım
1 elma
4yk yoğurt
3 yk yulaf
1çk tarçın
artık hep limonlu su içiyorum alışkanlık oldu sıcak suya 2 dilim limon atıyorum ılıyınca içiyorum
Sağol kuzum benm inşallah devamı gelirde bozmam :)) amin :)))on numara beşyıldız kahvaltın canm darısı başıma
ay en sevdiğim slogandır midem de dursun diye ki mozaik pasta bunu hakederhemen ona kitliyorsun demi çay koymayı sofra işleri felan ben bazen unutuyorum öyle halaa
Başladım canım dur demeye :)) farkındaym üzülmeye başladm zaten kış gelince benmde iştah artıyor yaOhh harika hadi bakalım tam gaz devammm kuzumm yılbaşı hedeff
Ay kuzum biz almışız harbiden hadi sen yeni evlisin ben niye coştumben 65,7 dım en sn cnm annemde tartıldım cumartesı baslamaya calısıorum ınsallah tam olucak.
aynen cnm hakettı ve yendı :):) aynen ya anneler candır durtmuyokı gelırken sıgara boreghı yapmıs hemen mutfaga gırıstıler :):)
İdolümsün ya hatuna bak kahvaltılar limonlu sular ya efsosun efsoooGünaydın şekerparelerrr
Kahvaltım
1 elma
4yk yoğurt
3 yk yulaf
1çk tarçın
Ay kuzum biz almışız harbiden hadi sen yeni evlisin ben niye coştum
Ah kuzum ah sorma ya hedefime yaklaşmışken şimdi çok uzaklaştım çok moralim bozuk bide eşime mahcup düştüm bana yne laflar saydrmaya başlıyor adam tartı gibi ya 3 kilo aldm hemen anladı yine tıfıllaşıyosun demezmiınsan bı zmandan snra cosabılıor bıde havaya gırdık vernce bnu ben cok yapıorum malesef.
İdolümsün ya hatuna bak kahvaltılar limonlu sular ya efsosun efsooo
benim de en büyük hatam hep bu olmuşturınsan bı zmandan snra cosabılıor bıde havaya gırdık vernce bnu ben cok yapıorum malesef.
Öğle yemeğim iki dilim tb tost domates biber arada 5 fındık bir incir ve kahve :)
Ah kuzum ah sorma ya hedefime yaklaşmışken şimdi çok uzaklaştım çok moralim bozuk bide eşime mahcup düştüm bana yne laflar saydrmaya başlıyor adam tartı gibi ya 3 kilo aldm hemen anladı yine tıfıllaşıyosun demezmi
Gayet başarılısın bebeeeğim :)Öğle yemeğim iki dilim tb tost domates biber arada 5 fındık bir incir ve kahve :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?