• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

:KK52::KK52::KK52: canım benim sen de harikasın kahvaltın da süper ve başlarken biz senden ilham aldık eminim o günlere döndün ve yılbaşına kadar hedeflerimize ulaşıcaz bak sabahtan sürahiye br limonu dilimle sıcak su doldur bütün gün iç onu bitince bi sürahi daha yap 2lt böyle içmeye çalış iştahı da baya bi kesiyo
Ay kuzum benimm inşallah dönmüşümdür :)) yapıcam onu iştahımı bi kessin benim çok açıldı buaralar :)

Öğle yemeğim çeyrek kase tarhana çorbası 5 kaşık kereviz yemeği 5 kaşık yoğurt 1 domates dereotu roka nane birer tutam 1 dilim içsiz ekmek :)

süpeerr harikasın bence sen emziriyosun bence kuruyemişi biraz daha fazla yiyebilirsin 10-15 fındık 2 incir falan
Tam motivasyonum düşüyor toprlıyosun teşekkür ederim lokurcuğumm sana ve diğer arkadaşlara da tabi ki şimdi böyle hepimiz dikkat etmeye başlayınca daha keyifli olacak bence :KK200::KK200:

Öğle yemeğim çeyrek kase tarhana çorbası 5 kaşık kereviz yemeği 5 kaşık yoğurt 1 domates dereotu roka nane birer tutam 1 dilim içsiz ekmek :)

Afiyet olsun mervetoş bak süper gidiyosun aldanma o yiyceklere sen o an mutlu ediyolar sonra üzüyolar:KK20:

Kızçelerim kahvaltı yapmadım bugün. onun yerine antep fıstıklı tadımca çikolatası yedim full fıstık üzüm. : 160 cal felan.

Şimdide beğendili tavuk - 5 adet pattis kızartma - 1 pors. salata - 1 dl kepekli ekmek yedim. : 400 cal civarı

Totalde : 560 cal. aldım. Akşam da 500 ü geçemem zaten. Artık 1000 yetiyor gibi

Çok mantıklı bence ben de bazen öyle yapıyorum valla canım çok çikolata isteyince öğün yerine yiyorum öğle yemeğinde çok güzelmiş balım afiyet olsun:KK60:

benim de en büyük hatam hep bu olmuştur :skandal: aman ansıl olsa verdimm herkes de zaten yeter der o sıralarda insan iyice girer havaya sonra hooop bi de bakmışım hepsi geri gelmiş kilo almak okadar kolay ki:ıslık:

AYNEN OLE KUZUM BU KILOYU NE ZORLUKLA VERDIM AMA SMDI BAKIYORUMDA NE KOLAY ALIYORUM BI HEVES UGRUNA YIYOSUN NOLUYO SONRA KILO YUTANA KDR GITTI O TAD ISTE YOK KESKE YERMESEK.
Kızçelerim kahvaltı yapmadım bugün. onun yerine antep fıstıklı tadımca çikolatası yedim full fıstık üzüm. : 160 cal felan.

Şimdide beğendili tavuk - 5 adet pattis kızartma - 1 pors. salata - 1 dl kepekli ekmek yedim. : 400 cal civarı

Totalde : 560 cal. aldım. Akşam da 500 ü geçemem zaten. Artık 1000 yetiyor gibi

aksam da yemek yememısdn kuzu hayrdır :):)

Valla güya geçen hafta gözleme yapıcaktım unuttum şimdi bu hafta sonu hem gözleme hem irmak yapmam gerekicek :KK70::KK70:

aysun bıze kötü ornek dıyorum ben :):) ahahahah kendımı nasıl uste cıkardım ) bende hafta sonu sıgara boregı yedm dolapda devamı duruyor 2 hafta sonra mısafırlerıme yapcam hafta snuda teyzeme kahvaltıya gıtcez artk odullerı kahvaltıya bırakıom

aysun bıze kötü ornek dıyorum ben :):) ahahahah kendımı nasıl uste cıkardım ) bende hafta sonu sıgara boregı yedm dolapda devamı duruyor 2 hafta sonra mısafırlerıme yapcam hafta snuda teyzeme kahvaltıya gıtcez artk odullerı kahvaltıya bırakıom

bence de en güzeli aslım pazar kahvaltı bi de belki cumartesi akşam öğünü ben zaten pazar sadece kahvaltı yapıyorum geç saatte

bence de en güzeli aslım pazar kahvaltı bi de belki cumartesi akşam öğünü ben zaten pazar sadece kahvaltı yapıyorum geç saatte

yenmıyokı kahvaltı ıyı yapınca kuzum cok haklısın. her ogun yencek bısey ya cok sevıoyum kahvaltıyı

Çok mantıklı bence ben de bazen öyle yapıyorum valla canım çok çikolata isteyince öğün yerine yiyorum öğle yemeğinde çok güzelmiş balım afiyet olsun:KK60:

aynen bende artık öyle yapıcam şekoşumm :KK51:

AYNEN OLE KUZUM BU KILOYU NE ZORLUKLA VERDIM AMA SMDI BAKIYORUMDA NE KOLAY ALIYORUM BI HEVES UGRUNA YIYOSUN NOLUYO SONRA KILO YUTANA KDR GITTI O TAD ISTE YOK KESKE YERMESEK.

aksam da yemek yememısdn kuzu hayrdır :):)

akşam irmik için yemedim bi de aşırı şiştim sabahta geç kaldım kuzum yoksa kaçmazdı ama artık eskiisi gibi açlık hissim yok yaa bayağı değiştirdi bu hayat beni :KK45:

aynen bende artık öyle yapıcam şekoşumm :KK51:

akşam irmik için yemedim bi de aşırı şiştim sabahta geç kaldım kuzum yoksa kaçmazdı ama artık eskiisi gibi açlık hissim yok yaa bayağı değiştirdi bu hayat beni :KK45:

OH MASALLAH KUZUM NE GUZEL BZ ZATEN YEMEK YEMEYE DIIL TATLI YEMEYE ODAKLIYIZ :):)

Back