• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Öğlen yulaf yoğurt elma yedim akşamüzeri bir sütlü kahva bir tane bisküvi / buraya kadar iyi ancak akşam bir kase çorba 7 kaşık kabak yemeği bir kaseye yakın yoğurt ama sonra bir avuç dolusu tuzlu leblebi ve bir avuç dolusu iğdeeee çayla gümlettim uzun zamandır ilk kez tokum ama çok oldu sanki ya offf:sinirli::işsiz:

kuzum idda olduğu içindir ama kendinden memnuniyetsizlik havası verme kocaya ben böyle de güzelim havasında ol maşallahta kilolu değilsin oğluşunun doğum günü resimlerinde fıstık gibisin vallaa
Kuzumm benim sağool ya mutlu ettin beni ama aldım ya hele doğum gününde neler yedm neler verceğime 56 oldum 64 e gidiyorum yarın Başlıcam İnşallah bakalım :(

benim canım da irmik tatlısı çekiyor iki gündür hee :) bu arada bi gebelik testi al bence bel ağrısı akıntı felan deyince :KK45:

yok kuzum benım :):) bende cok akıntı oluyor ayaklarımı cok usutuyorum yaz kız boledır dıkkat etmem lazım asıl.
ırmık deme ya dun bzm yemekcıde sekerpare ve ırmık vardı snır oluyom en sevdklerım.
galiba benimde o yüzden halsizliklerim hiç dikkat etmemiştim bak.. dikkat ediciğim bundan sonraa

on numara beş yıldızz kuşum akşamları yemeğini yetiştirebilir yormusun aslım

1 gun onceden yapıorum cnm zaten esmden 1 saat once evde oluyorum o zmanda bulgur falan yapıorum bazen corba ayarlıorum ya.

Kuzumm benim sağool ya mutlu ettin beni ama aldım ya hele doğum gününde neler yedm neler verceğime 56 oldum 64 e gidiyorum yarın Başlıcam İnşallah bakalım :KK43:
aman merve napıyosun kuzum ben de dün geri döndüm çok zor oluyo geri dönmek bir an evvel dön kuzu

ayyy demeee irmik tatlısı mıııı :silah::ruh: çook severimmmm

evet vee ben onu yedimm hemde yarım tencere kadar yani 2 porsiyon dolusu ama akşam yemeği yemedimm :KK17::oops:

Kanka bak bi oku kesin bundna yaa bende de özellikle kaşıntı ve baş ağrısı oluyo :işsiz:

Gluten İntoleransları
Çölyak olmayan (non celiac) gluten hassasiyetleri, Çölyak hastalığından kat kat daha fazla görülmektedir. Bu gluten hassasiyetleri, çölyaktan daha farklı klinik tablolarla ortaya çıkar. Tıp terminolojisinde böyle durumlara ‘büyük taklitçi’ denir. Bunlar başka hastalıkları taklit eden gizli gluten hassasiyetleridir.

Örneğin, migren, romatizma, haşimato, fibromiyalji, vücut döküntüleri, dermatitis herpetiformis, diyabet, sedef benzeri döküntüler, iyileşmeyen vücut ağrıları, iyileşmeyen baş ağrıları, alerjiler, sebebi bilinmeyen kaşıntılar gibi pek çok durumda gluten hassasiyeti vardır. Bu gizli gluten hassasiyetlerinin toplumdaki oranının yüzde 4 ila 6 arasında olduğu düşünülmektedir. Yüzde 6 görüldüğünü varsayarsak, Türkiye nüfusunu da yuvarlak hesap 80 milyon kişi kabul etsek, 4 milyon 800 bin kişide gizli gluten hassasiyeti var demektir. 900 bin çölyak hastası ile toplayınca, ülkemizde toplam 5 milyon 700 bin kişi gluten hassasiyetinden mustarip. Ancak bunların sadece 10 bin kadarına tanı konulmuş durumda. Diğer insanlar kendilerinde gluten hassasiyeti olduğunu bilmeden, ‘Bende romatizma var, bende diyabet var, bende migren var’ diye yaşıyor.

Kısırlıktan kansere: Çağımızın biyolojik silahı buğday

Gluten hassasiyeti (intoleransı) bazı hastalıkları taklit eder.

Aşağıdaki hastalıklardan herhangi birinden şikâyetçi iseniz, aslında altta yatan sebep gluten hassasiyeti olabilir!
  • Eklem romatizması
  • Kısırlık
  • Osteoporoz
  • Karaciğer yetmezliği
  • Anemi
  • Migren
  • Depresyon
  • Fibromiyalji
  • Kronik yorgunluk
  • Şizofreni
  • Reflü
  • Alerjiler
  • Cilt döküntüleri (Dermatitis herpetiformis)
  • Ülseratif kolit
  • Crohn hastalığı
  • Diyabet
  • Huzursuz bacak sendromu
  • İyileşmeyen vücut ağrıları
  • İyileşmeyen başağrıları
  • İrritabl barsak sendromu (İBS)

evet bu belirtilerin yarısı bende olduğuna göre sebep bu azaltıcam mecbur zaten kilo içinde geçerli artık haftada 1 yaparım çünkü enerjisizlik beni mahvediyor ya en çok ona ihtiyacım var şu hayattaaa :KK14:

Ama ortam bira ortamıydı :KK45::KK45:
tamam ama az iç birayı yoksa o göbeğin gittiği ömür billah anlaşılmaz ayvacık kalır oradaa:KK45:

Merhabalar
Topiginiz hayirli olsun
Guncel bi listeniz warmi gozden mi kacirdim katilim yapabiliyormuyum daha once sordugum topik kabul etmedi de

Hoşgeldin bestekızzz bizim grupta öyle kıstaslar sınırlar baskılar yok canım herkes yediğini yazar birbirimizi uyarırız genel ortam da sohbettir zati

yok kuzum benım :):) bende cok akıntı oluyor ayaklarımı cok usutuyorum yaz kız boledır dıkkat etmem lazım asıl.
ırmık deme ya dun bzm yemekcıde sekerpare ve ırmık vardı snır oluyom en sevdklerım.

1 gun onceden yapıorum cnm zaten esmden 1 saat once evde oluyorum o zmanda bulgur falan yapıorum bazen corba ayarlıorum ya.

aaa ayaklara dikkat et bir de o serbest akıntı olabilir kuzum ilaçla düzeliyor doktr git bence. evet ya bende bayılırım irmiğe dün akşam da hasret giderdik hiddetli bi şekilde zaten :KK45: iyi yapıyorsun öyle çok kolay oluyor kuzum ama anne evi özleniyor değil mi yemek öne geliyordu ooh miss sonra ye odaya çekil ay çok özledim sorumluluk almamayı

aaa ayaklara dikkat et bir de o serbest akıntı olabilir kuzum ilaçla düzeliyor doktr git bence. evet ya bende bayılırım irmiğe dün akşam da hasret giderdik hiddetli bi şekilde zaten :KK45: iyi yapıyorsun öyle çok kolay oluyor kuzum ama anne evi özleniyor değil mi yemek öne geliyordu ooh miss sonra ye odaya çekil ay çok özledim sorumluluk almamayı

tabı ozlenmez mı kuzu annem evıme gelınce bıle bı rahatlık gelıyo gecen kahvaltıya geldıler yemek yaptık ben unutuyom ustune koyduk annem bzde ya o bakar dıe :):) bende dun mozaık pastam vardı onu yedm ve bıtrdm aklımda durcagna karnmda dursun dedm :):)

tabı ozlenmez mı kuzu annem evıme gelınce bıle bı rahatlık gelıyo gecen kahvaltıya geldıler yemek yaptık ben unutuyom ustune koyduk annem bzde ya o bakar dıe :):) bende dun mozaık pastam vardı onu yedm ve bıtrdm aklımda durcagna karnmda dursun dedm :):)
merve naptın başladın mı kuzum :)

Günaaaaydın kızlaaar :) kahvaltım 2 dlm tm bğsy ekmeği içleri soydana :) 1 domates 1 salatalık bir tutam roka 8 zeytin 1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta :)

on numara beşyıldız kahvaltın canm darısı başıma :eğlence:

ay en sevdiğim slogandır midem de dursun diye ki mozaik pasta bunu hakeder :KK45: hemen ona kitliyorsun demi çay koymayı sofra işleri felan ben bazen unutuyorum öyle halaa

Öğlen yulaf yoğurt elma yedim akşamüzeri bir sütlü kahva bir tane bisküvi / buraya kadar iyi ancak akşam bir kase çorba 7 kaşık kabak yemeği bir kaseye yakın yoğurt ama sonra bir avuç dolusu tuzlu leblebi ve bir avuç dolusu iğdeeee çayla gümlettim uzun zamandır ilk kez tokum ama çok oldu sanki ya offf:sinirli::işsiz:

Günaydın canım ben abartı bişey göremedim en zararsızlardan yemişsin bence

Kuzumm benim sağool ya mutlu ettin beni ama aldım ya hele doğum gününde neler yedm neler verceğime 56 oldum 64 e gidiyorum yarın Başlıcam İnşallah bakalım :KK43:

Mervecim artık bu gidişe bir dur demelisin bence :KK43: çünkü sonra çok üzülüceksin

Back