• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Yok yaa önemli olan kalori miktarı bence illa öğlen ızgara akşam ebze olucak diye bi şart yok bence ben bazen öğlen çok yediysem ya da sabah öğlen akşam yemiyorum mesela ya da sabahı geç yiyip öğleni atlayıp akşam yiyiorum yani önemli olan dengelemek işte kuzu

COK HAKLISIN HEP DIYETSYENLE KILO VERINCE SANKI YAPAMICAM GIBI GELIYOR BAKALIM INSALLAH SU 60 LARA GELIRIM.
e çok güzel işte afiyet olsun kuzum evet tatlı ve abur cubur yememiz lazım işte ya da sadece haftada 1 gün

AYNEN BENDE OLE YAPICAM SMDI BI PAZAR SABAHINA BIRAKIORUM ÖDÜLÜMÜ :)

ben de arada uğruyorum başlıyorum diyorum lokura kaçıyorum :KK70: napıyım ya adapte olamadım gerçi şimdi de olamadım da zor tutuyorum kendimi artık 60 olmak istiyorum

bende ıstıyorum kuzu ya ne guzel olurdu bakalım ınsallah bu sefer bırlıkde oluruz.

başladım lokurum sıfır kaçamakla devam ediyorum :)
Hadi bakalım yapabilirsin yeter ye ye nereye kadar :sinirli:
ben de gelmiş gibi gözüküyorum canım inşallah geldim :KK70: bugün kaçamaksız gidiyoruz bakalım ay çok zor oluyomuş yiyip yiyip dönmek
Yaa işte zor oluyo ama zararın neresinden dönersen kar :kahve:
kızlar ödem atıcı ne yapsam bilemedim
yeşil elma, zerdeçal,zencefil,limon,tane kararbiber,maydonoz hepsini yarım saat kadar kaynatıp bütün gün içieksin 2 lt yap iç bütün gün
ben de arada uğruyorum başlıyorum diyorum lokura kaçıyorum :KK70: napıyım ya adapte olamadım gerçi şimdi de olamadım da zor tutuyorum kendimi artık 60 olmak istiyorum

:KK51::KK51:

Hadi bakalım yapabilirsin yeter ye ye nereye kadar :sinirli:

Yaa işte zor oluyo ama zararın neresinden dönersen kar :kahve:

yeşil elma, zerdeçal,zencefil,limon,tane kararbiber,maydonoz hepsini yarım saat kadar kaynatıp bütün gün içieksin 2 lt yap iç bütün gün

:KK51::KK51:
sağ ol lokurum sen de olmasan :)

Kuzum benım cok gecmıs olsun dıkkat et o zman kendıne benımde bu ara bel agrım var bıde ıdrar yollarımı usuttum herhal akıntıdan anlıyorum cok hassasım ya. basladık kuzum smdı oglen yıcem bakalım ben tatlı yemesem ıyıyımde ah ah :):)

benim canım da irmik tatlısı çekiyor iki gündür hee :) bu arada bi gebelik testi al bence bel ağrısı akıntı felan deyince :KK45:

Ay ben haftasonu neler yedim :KK45::KK45: cumartesi akşam patates kızartmasıııı ve 2 bira pazar sabah ekmeklere pizza yaptım arkadaş vardı kocaman 2 tane ondan sonra minik tartlar 4-5 tane ama işte hafta içi yapmıyorum kaçamak bi cumartesi akşam bi pazar sabah serbest pazar o tartlarla pizzayı yedim saat 4 den sonra yemedim bişey

ee bacım bişi yememişin ki yediklerin karbonhidrat ama başka öğünler bişey yemeyince puf olmuş :KK36: yanii yalnız o biralar göbek yapcek dikkat et bence votka iç hem kesin çözüm hem göbek yapmıyor :KK45:

ya evet hafif oldu ama çok seviyorum ben o karışımı yaa:KK45:

bence gluten intöleransı var bizde öyle bişey varmış unlu şeylerde midede şişlik yanma sonra uyku halsizlik yapıyomuş ama özellikle mayalılar dokunuyo bana yerken bayılıyorum yedikten sonra işkence :KK17:

galiba benimde o yüzden halsizliklerim hiç dikkat etmemiştim bak.. dikkat ediciğim bundan sonraa

oglen menumude yazm barı

karnıyarık
2 kasık bulgur
cacık tursu yedm azıcık :)

on numara beş yıldızz kuşum akşamları yemeğini yetiştirebilir yormusun aslım

ben sabah : 2 poğaça Öğlen : 1 porsiyon tavuk sote, 1 porsiyon bulgur, 1 porsiyon cacık,1,5 dilim beyaz ekmek yedim gene şettiremedim karnım da çok şiş akşam sadece irmik tatlısı yemeyi düşünüyorum canım çok istiyor da :KK23:

ben sabah : 2 poğaça Öğlen : 1 porsiyon tavuk sote, 1 porsiyon bulgur, 1 porsiyon cacık,1,5 dilim beyaz ekmek yedim gene şettiremedim karnım da çok şiş akşam sadece irmik tatlısı yemeyi düşünüyorum canım çok istiyor da :KK23:
ayyy demeee irmik tatlısı mıııı :silah::ruh: çook severimmmm

galiba benimde o yüzden halsizliklerim hiç dikkat etmemiştim bak.. dikkat ediciğim bundan sonraa

on numara beş yıldızz kuşum akşamları yemeğini yetiştirebilir yormusun aslım

Kanka bak bi oku kesin bundna yaa bende de özellikle kaşıntı ve baş ağrısı oluyo :işsiz:

Gluten İntoleransları
Çölyak olmayan (non celiac) gluten hassasiyetleri, Çölyak hastalığından kat kat daha fazla görülmektedir. Bu gluten hassasiyetleri, çölyaktan daha farklı klinik tablolarla ortaya çıkar. Tıp terminolojisinde böyle durumlara ‘büyük taklitçi’ denir. Bunlar başka hastalıkları taklit eden gizli gluten hassasiyetleridir.

Örneğin, migren, romatizma, haşimato, fibromiyalji, vücut döküntüleri, dermatitis herpetiformis, diyabet, sedef benzeri döküntüler, iyileşmeyen vücut ağrıları, iyileşmeyen baş ağrıları, alerjiler, sebebi bilinmeyen kaşıntılar gibi pek çok durumda gluten hassasiyeti vardır. Bu gizli gluten hassasiyetlerinin toplumdaki oranının yüzde 4 ila 6 arasında olduğu düşünülmektedir. Yüzde 6 görüldüğünü varsayarsak, Türkiye nüfusunu da yuvarlak hesap 80 milyon kişi kabul etsek, 4 milyon 800 bin kişide gizli gluten hassasiyeti var demektir. 900 bin çölyak hastası ile toplayınca, ülkemizde toplam 5 milyon 700 bin kişi gluten hassasiyetinden mustarip. Ancak bunların sadece 10 bin kadarına tanı konulmuş durumda. Diğer insanlar kendilerinde gluten hassasiyeti olduğunu bilmeden, ‘Bende romatizma var, bende diyabet var, bende migren var’ diye yaşıyor.

Kısırlıktan kansere: Çağımızın biyolojik silahı buğday

Gluten hassasiyeti (intoleransı) bazı hastalıkları taklit eder.

Aşağıdaki hastalıklardan herhangi birinden şikâyetçi iseniz, aslında altta yatan sebep gluten hassasiyeti olabilir!
  • Eklem romatizması
  • Kısırlık
  • Osteoporoz
  • Karaciğer yetmezliği
  • Anemi
  • Migren
  • Depresyon
  • Fibromiyalji
  • Kronik yorgunluk
  • Şizofreni
  • Reflü
  • Alerjiler
  • Cilt döküntüleri (Dermatitis herpetiformis)
  • Ülseratif kolit
  • Crohn hastalığı
  • Diyabet
  • Huzursuz bacak sendromu
  • İyileşmeyen vücut ağrıları
  • İyileşmeyen başağrıları
  • İrritabl barsak sendromu (İBS)

uzun biraradan sonra menümle döndüm kızlar :D
sabah: iki dilim peynir, 5 zeytin, bi dilim tahıllı ekmek,çay
öğle: bi tabak kurufasulye
akşam: dünden kalan 2,3 kaşık bezelye, bi kase yoğurt
bugün bilerek az yemeye çalıştım geçen haftanın acısı çıksın dedim :D