- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #14.861
Akşam yemeğim 1 paket eti form zeytinli 1 konserve ton balığı 1 soğan 1 dilim peynir 4 kaşık mercimek yemeği :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin hedefi ylbaşı yuppiKızlaaar eltime çıktım komşuda vardı tutturdular sandvc söylücez dedm ben istemiyorm çok ısrar ettiler yinede yemedm tadına bile bakmadm ddm sonra bozuyorum daha bgn başladm dedim ve yemedim öğlen 1 buçukta yemiştim ondan sonra arada bir karam yedm dersim vardı geldm şekerm düşmüştü pişmanmıyım değilim ilk gün için günler sonra o kadar yemeye sadece karamla kapattığım için aksine sevinçliyim çünkü inanıyorum ki bir daha şekerim düşünce su içicem yoğurt salatalık yiycem bunu başarıcaaam kızlar başarcaz yılbaşına kadar xs beden korksun benden hepsini alcam
Sağol canım :) ben çok severim barbunya yı epey de yapmışım sanırım yarın da yiyeceğimmmCanımmmm harikasıııın menü süper bende yarn barbunya yapcm :)
Süper canım afiyet olsun :))kızlaaar ben menümle geldim
sabah peynir domates zeytin bi dilim tambuğday ekmek
öğle: bezelye yemeği azcık kalmış, iki kaşık yoğurt
arada arkadaşlarımla buluştum sutlu kahve içtim
akşam: balık ızgara salata
bence güzel oldu
He valla kuzu napak yılbaşı koyalım dedikherkesin hedefi ylbaşı yuppi
Oh oh harikada ben aşure nasl geri çevircem onun tasası sardısiz yiyip durdunuzben demin sıcak irmik helvasını geri çevirdim ya inanamıyorum kendime
Ben de severm ya oh mis işte :) yarn yapmalıyım :)Sağol canım :) ben çok severim barbunya yı epey de yapmışım sanırım yarın da yiyeceğimmm
Canımm yumurta çok güzel zayıflatıyor yemelisin bol bol :)Günaydınlaaaaarrr kahvaltım bir dilim ekmek tavada yarım yumurta -diğer yarısını yiyemedim- ve peynir domates
Ya öyle aslında canım haklısın ama yumurta sevmiyorum haşlanmışını hiç yiyemiyorum tavada da sınırlı yiyorum işteCanımm yumurta çok güzel zayıflatıyor yemelisin bol bol :)
Anladım kuzumm benm bende sevmydm alıştm şmdi kayısı yapıyom haşlıyom mis :)Ya öyle aslında canım haklısın ama yumurta sevmiyorum haşlanmışını hiç yiyemiyorum tavada da sınırlı yiyorum işte
Yap kuzum tam saati :)Şimdiden acıktım bile birazdan güzel bi ara öğün yapayım bariiii
Sütlü kahve ve bir kuru incir malum süt yapar:))Yap kuzum tam saati :)
aysun bıze kötü ornek dıyorum ben :):) ahahahah kendımı nasıl uste cıkardım ) bende hafta sonu sıgara boregı yedm dolapda devamı duruyor 2 hafta sonra mısafırlerıme yapcam hafta snuda teyzeme kahvaltıya gıtcez artk odullerı kahvaltıya bırakıom