• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlaaar eltime çıktım komşuda vardı tutturdular sandvc söylücez dedm ben istemiyorm çok ısrar ettiler yinede yemedm tadına bile bakmadm ddm sonra bozuyorum daha bgn başladm dedim ve yemedim öğlen 1 buçukta yemiştim ondan sonra arada bir karam yedm dersim vardı geldm şekerm düşmüştü pişmanmıyım değilim ilk gün için günler sonra o kadar yemeye sadece karamla kapattığım için aksine sevinçliyim çünkü inanıyorum ki bir daha şekerim düşünce su içicem yoğurt salatalık yiycem bunu başarıcaaam kızlar başarcaz yılbaşına kadar xs beden korksun benden hepsini alcam :KK200:

kızlaaar ben menümle geldim :D
sabah peynir domates zeytin bi dilim tambuğday ekmek
öğle: bezelye yemeği azcık kalmış, iki kaşık yoğurt
arada arkadaşlarımla buluştum sutlu kahve içtim
akşam: balık ızgara salata
bence güzel oldu :D

Kızlaaar eltime çıktım komşuda vardı tutturdular sandvc söylücez dedm ben istemiyorm çok ısrar ettiler yinede yemedm tadına bile bakmadm ddm sonra bozuyorum daha bgn başladm dedim ve yemedim öğlen 1 buçukta yemiştim ondan sonra arada bir karam yedm dersim vardı geldm şekerm düşmüştü pişmanmıyım değilim ilk gün için günler sonra o kadar yemeye sadece karamla kapattığım için aksine sevinçliyim çünkü inanıyorum ki bir daha şekerim düşünce su içicem yoğurt salatalık yiycem bunu başarıcaaam kızlar başarcaz yılbaşına kadar xs beden korksun benden hepsini alcam :KK200:
herkesin hedefi ylbaşı yuppi :D

kızlaaar ben menümle geldim :KK70:
sabah peynir domates zeytin bi dilim tambuğday ekmek
öğle: bezelye yemeği azcık kalmış, iki kaşık yoğurt
arada arkadaşlarımla buluştum sutlu kahve içtim
akşam: balık ızgara salata
bence güzel oldu :KK70:
Süper canım afiyet olsun :))

aysun bıze kötü ornek dıyorum ben :):) ahahahah kendımı nasıl uste cıkardım ) bende hafta sonu sıgara boregı yedm dolapda devamı duruyor 2 hafta sonra mısafırlerıme yapcam hafta snuda teyzeme kahvaltıya gıtcez artk odullerı kahvaltıya bırakıom

ben miyim kötü örnek aşkolsunn ben şeffaf bi insanım her yediğimi anlatıyorum hatta dün gece resmini çekip yolladım size çok iyi bi insanımdır :KK53: şaka maka ne çektiğimi niye diyete giremediğimi görün diye yaptım ben 2 güncük daha diyette değilim hee onlar bitene kadar hatta bugünde öğlen için yanımda gözleme getirdim al işte gitti motivasyonum gene :KK48: lokur lokur

Back