- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.781
Yok yaa önemli olan kalori miktarı bence illa öğlen ızgara akşam ebze olucak diye bi şart yok bence ben bazen öğlen çok yediysem ya da sabah öğlen akşam yemiyorum mesela ya da sabahı geç yiyip öğleni atlayıp akşam yiyiorum yani önemli olan dengelemek işte kuzu
e çok güzel işte afiyet olsun kuzum evet tatlı ve abur cubur yememiz lazım işte ya da sadece haftada 1 gün
başladım lokurum sıfır kaçamakla devam ediyorum :)e hadi gaaari
ben de gelmiş gibi gözüküyorum canım inşallah geldimbende geldım dıorum ınsallah gelmısımdır senide beklıorum kuzum :):)
ben de gelmiş gibi gözüküyorum canım inşallah geldimbugün kaçamaksız gidiyoruz bakalım ay çok zor oluyomuş yiyip yiyip dönmek
ben de arada uğruyorum başlıyorum diyorum lokura kaçıyorumAYNEN KUZUM GENE SEN YENISIN BEN 2 AYDIR UGRAMIODUM :):)
ben de arada uğruyorum başlıyorum diyorum lokura kaçıyorumnapıyım ya adapte olamadım gerçi şimdi de olamadım da zor tutuyorum kendimi artık 60 olmak istiyorum
Hadi bakalım yapabilirsin yeter ye ye nereye kadarbaşladım lokurum sıfır kaçamakla devam ediyorum :)
Yaa işte zor oluyo ama zararın neresinden dönersen karben de gelmiş gibi gözüküyorum canım inşallah geldimbugün kaçamaksız gidiyoruz bakalım ay çok zor oluyomuş yiyip yiyip dönmek
yeşil elma, zerdeçal,zencefil,limon,tane kararbiber,maydonoz hepsini yarım saat kadar kaynatıp bütün gün içieksin 2 lt yap iç bütün günkızlar ödem atıcı ne yapsam bilemedim
ben de arada uğruyorum başlıyorum diyorum lokura kaçıyorumnapıyım ya adapte olamadım gerçi şimdi de olamadım da zor tutuyorum kendimi artık 60 olmak istiyorum
sağ ol lokurum sen de olmasan :)Hadi bakalım yapabilirsin yeter ye ye nereye kadar
Yaa işte zor oluyo ama zararın neresinden dönersen kar
yeşil elma, zerdeçal,zencefil,limon,tane kararbiber,maydonoz hepsini yarım saat kadar kaynatıp bütün gün içieksin 2 lt yap iç bütün gün
yaparız yaparız bir lokur sözü olarak ye ye nereye kadarbende ıstıyorum kuzu ya ne guzel olurdu bakalım ınsallah bu sefer bırlıkde oluruz.
ben,m kullandığım bi suyaatılan vardı ya ondan iç kuzum hemen geçiriyoseyrekyagmur biliyodu onun adını ben yine unuttum mo lu bişeydi bir de maydonoz suyu hakkatençok iyi geliyo
Kuzum benım cok gecmıs olsun dıkkat et o zman kendıne benımde bu ara bel agrım var bıde ıdrar yollarımı usuttum herhal akıntıdan anlıyorum cok hassasım ya. basladık kuzum smdı oglen yıcem bakalım ben tatlı yemesem ıyıyımde ah ah :):)
Ay ben haftasonu neler yedimcumartesi akşam patates kızartmasıııı ve 2 bira pazar sabah ekmeklere pizza yaptım arkadaş vardı kocaman 2 tane ondan sonra minik tartlar 4-5 tane ama işte hafta içi yapmıyorum kaçamak bi cumartesi akşam bi pazar sabah serbest pazar o tartlarla pizzayı yedim saat 4 den sonra yemedim bişey
ya evet hafif oldu ama çok seviyorum ben o karışımı yaa
bence gluten intöleransı var bizde öyle bişey varmış unlu şeylerde midede şişlik yanma sonra uyku halsizlik yapıyomuş ama özellikle mayalılar dokunuyo bana yerken bayılıyorum yedikten sonra işkence
oglen menumude yazm barı
karnıyarık
2 kasık bulgur
cacık tursu yedm azıcık :)
e sonu yok işte hem de bütün emekler boşa gidiyoyaparız yaparız bir lokur sözü olarak ye ye nereye kadar
ayyy demeee irmik tatlısı mııııben sabah : 2 poğaça Öğlen : 1 porsiyon tavuk sote, 1 porsiyon bulgur, 1 porsiyon cacık,1,5 dilim beyaz ekmek yedim gene şettiremedim karnım da çok şiş akşam sadece irmik tatlısı yemeyi düşünüyorum canım çok istiyor da
galiba benimde o yüzden halsizliklerim hiç dikkat etmemiştim bak.. dikkat ediciğim bundan sonraa
on numara beş yıldızz kuşum akşamları yemeğini yetiştirebilir yormusun aslım
ee bacım bişi yememişin ki yediklerin karbonhidrat ama başka öğünler bişey yemeyince puf olmuşyanii yalnız o biralar göbek yapcek dikkat et bence votka iç hem kesin çözüm hem göbek yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?