• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

İyi akşamlar tabi pazar günü herkes gezmelerde:KK55: bugünki menüm sabah 1.5 dilim tb bir parça patatesli yumurta biraz peynir azcık bal / öğlen bir tabak kabak yemeği yarım dilim ekmek yarım kase yoğurt / akşam 5 tane ızgara köfte sonra da belki bir bardak süt içerim
Yada elma falan
çok güzel olmuş menün :)

Sonradan bi maraza çıkarmazsam tuttum kendimi bugün :21: bekleriz diyet yapmak gibisi var mı ya :KK70:zaten hedefine ne kalmış epey vermişsin
vallahi verdim ilk defa hayatımda 13 kilo verdim bi 8 daha verebilirsem 3 ayda mutlu olacağım hazirandan beri buradayım da arada kayboluyorum enerji toplayıp dönüyorum :D siz neler yapıyorsunuz spor yapıyor musunuz

vallahi verdim ilk defa hayatımda 13 kilo verdim bi 8 daha verebilirsem 3 ayda mutlu olacağım hazirandan beri buradayım da arada kayboluyorum enerji toplayıp dönüyorum :KK70: siz neler yapıyorsunuz spor yapıyor musunuz
Arada ben de bırakıyorum malesef düzenli yapamadım ama bu sefer daha kararlıyım . Spor yapamıyorum iki tane oğlum var biri 4.5 yaşında biri 9 aylık çalışıyorum bir de yeterince koşturuyorum vaktim yok hiç ama emzirdiğim için biraz daha kolay veriyorum .

Canımm devamlı gitmiyorum 2 saat ama hayatım bölündü tam gün ortası ders böyle eve gelince sersem sepelek oluyorum :) ay koca çalışıyo ama ynede bana sarıyo ya 47 oluyodun hani diyo bana :KK43:

kuzum idda olduğu içindir ama kendinden memnuniyetsizlik havası verme kocaya ben böyle de güzelim havasında ol maşallahta kilolu değilsin oğluşunun doğum günü resimlerinde fıstık gibisin vallaa

Günaydın kızçelerim :KK24:

2 poğaça gümlettim gene diyetsizim ama başlıyorum artık. Bu arada ciddi bi böbrek ağrısı çekiyorum gece kızım mahvetti uykuzum sinirden geceden beri belim kopuyor
Geçmiş olsunnn ... Çocukları hiç sorma valla bizde de durum aynı büyük olan kreşe gitmek istemedi babayı da beni de deli etti sabah sabah :cry: poğaça mı Off canım çekti şu gerginliğin üstüne çok iyi giderdi tutuyorum kendimi ama içim gidiyo hani :)

Günaydın kızçelerim :KK24:

2 poğaça gümlettim gene diyetsizim ama başlıyorum artık. Bu arada ciddi bi böbrek ağrısı çekiyorum gece kızım mahvetti uykuzum sinirden geceden beri belim kopuyor

Geçmiş olsun yavrimoo, ben diyette olmasam da poğaça yiyemiyorum aslında mayalı hiçbişey yemem lazım da bazen dayanamıyorum tabii ama midemi mahvediyolar, bak acı hiç dokunmaz ama mayalı hamur işleri beni öldürüyo :cry:

kuzum idda olduğu içindir ama kendinden memnuniyetsizlik havası verme kocaya ben böyle de güzelim havasında ol maşallahta kilolu değilsin oğluşunun doğum günü resimlerinde fıstık gibisin vallaa

Evet ben de katılıyorum hiç kilolu bi hali yok mervenin ama önceden çok zayıfmış demek

Günaydın afiyetolsun canım hem verdiğin kilo için tebrik ediyorum hem de dünkü menün ve bu sabahki kahvaltın için :KK36::KK36:
canım ben de tavsiyelerin ve motivasyonun için teşekkür ederim 51 çok iyi ya benim yakın hedefim 55 çok aslında ama daha fazla veremem diye düşünüyorum 1.4 Nasıl oldu anlamadım su tutmuştu sanırım vücudum onu attı

Günaydın kızlaaaar,

Bu hafta da 500gr gitmiş 51,5 oldum yani 52ydim diye hatırlıyorum :KK45:

Kahvaltım 3 kaşık yulaf 4 kaşık yoğurt 1 avuç kur meyve kuru yemiş karışımı 1 yeşil elma karıştırdım yedim:kahve:
Senin bu kahvaltıyı ben öğle yemeği yapayım bugün :super:

canım ben de tavsiyelerin ve motivasyonun için teşekkür ederim 51 çok iyi ya benim yakın hedefim 55 çok aslında ama daha fazla veremem diye düşünüyorum 1.4 Nasıl oldu anlamadım su tutmuştu sanırım vücudum onu attı

Olabilir bazen vücut su tutuyo ama sen emziriyosun da çok kaçamak yapmadın bu hafta vermiş de olabilrisin boyun kaçtı bak unuttum ama 55 e de bişey kalmamış ki 1,5 2 ayda olursun bence

Back