- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.741
çok güzel olmuş menün :)İyi akşamlar tabi pazar günü herkes gezmelerdebugünki menüm sabah 1.5 dilim tb bir parça patatesli yumurta biraz peynir azcık bal / öğlen bir tabak kabak yemeği yarım dilim ekmek yarım kase yoğurt / akşam 5 tane ızgara köfte sonra da belki bir bardak süt içerim
Yada elma falan
Sonradan bi maraza çıkarmazsam tuttum kendimi bugünçok güzel olmuş menün :)
vallahi verdim ilk defa hayatımda 13 kilo verdim bi 8 daha verebilirsem 3 ayda mutlu olacağım hazirandan beri buradayım da arada kayboluyorum enerji toplayıp dönüyorumSonradan bi maraza çıkarmazsam tuttum kendimi bugünbekleriz diyet yapmak gibisi var mı ya zaten hedefine ne kalmış epey vermişsin
Arada ben de bırakıyorum malesef düzenli yapamadım ama bu sefer daha kararlıyım . Spor yapamıyorum iki tane oğlum var biri 4.5 yaşında biri 9 aylık çalışıyorum bir de yeterince koşturuyorum vaktim yok hiç ama emzirdiğim için biraz daha kolay veriyorum .vallahi verdim ilk defa hayatımda 13 kilo verdim bi 8 daha verebilirsem 3 ayda mutlu olacağım hazirandan beri buradayım da arada kayboluyorum enerji toplayıp dönüyorumsiz neler yapıyorsunuz spor yapıyor musunuz
Canımm devamlı gitmiyorum 2 saat ama hayatım bölündü tam gün ortası ders böyle eve gelince sersem sepelek oluyorum :) ay koca çalışıyo ama ynede bana sarıyo ya 47 oluyodun hani diyo bana
Günaydın kahvaltım iki incir iki dilim tb ekmeği labne peyniri iki zeytin herkese iyi haftalar
Geçmiş olsunnn ... Çocukları hiç sorma valla bizde de durum aynı büyük olan kreşe gitmek istemedi babayı da beni de deli etti sabah sabahGünaydın kızçelerim
2 poğaça gümlettim gene diyetsizim ama başlıyorum artık. Bu arada ciddi bi böbrek ağrısı çekiyorum gece kızım mahvetti uykuzum sinirden geceden beri belim kopuyor
Günaydın kızçelerim
2 poğaça gümlettim gene diyetsizim ama başlıyorum artık. Bu arada ciddi bi böbrek ağrısı çekiyorum gece kızım mahvetti uykuzum sinirden geceden beri belim kopuyor
kuzum idda olduğu içindir ama kendinden memnuniyetsizlik havası verme kocaya ben böyle de güzelim havasında ol maşallahta kilolu değilsin oğluşunun doğum günü resimlerinde fıstık gibisin vallaa
İki haftada 1 buçuk kilo verdim kaçamaklarıma rağmen..@lokur çok tşkler önerilerin için baya geç başladım ama devam etçem söz
e hadi gaaaricanlarım yarın son gaz aranıza geliyorum tekrar spor artı diyet ye ye ye nereye kadar gazımı aldım geliyorum
canım ben de tavsiyelerin ve motivasyonun için teşekkür ederim 51 çok iyi ya benim yakın hedefim 55 çok aslında ama daha fazla veremem diye düşünüyorum 1.4 Nasıl oldu anlamadım su tutmuştu sanırım vücudum onu attıGünaydın afiyetolsun canım hem verdiğin kilo için tebrik ediyorum hem de dünkü menün ve bu sabahki kahvaltın için
Senin bu kahvaltıyı ben öğle yemeği yapayım bugünGünaydın kızlaaaar,
Bu hafta da 500gr gitmiş 51,5 oldum yani 52ydim diye hatırlıyorum
Kahvaltım 3 kaşık yulaf 4 kaşık yoğurt 1 avuç kur meyve kuru yemiş karışımı 1 yeşil elma karıştırdım yedim
canlarım yarın son gaz aranıza geliyorum tekrar spor artı diyet ye ye ye nereye kadar gazımı aldım geliyorum
canım ben de tavsiyelerin ve motivasyonun için teşekkür ederim 51 çok iyi ya benim yakın hedefim 55 çok aslında ama daha fazla veremem diye düşünüyorum 1.4 Nasıl oldu anlamadım su tutmuştu sanırım vücudum onu attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?