• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın hepinize sabah kahvaltım 1.5 dilim tb tavada bir yumurta iki lokma bal domates birazdan kahvemi içiciim güzel günler diliyorum :KK200:

Günaydın canım afiyet olsun kahvaltı süper bence ben de hergün bir Türk kahvesi içiyorum ama öğle arasında...yemeğe gitmek yerine kahve içeyi tercih ediyorum genelde yemeğimi evden getiiyorum çünkü genelde ve daha geç yiyorum

ben bence hep bunalımdayım ve bu iş için somut bi destek almalıyım hatunn :KK14: aranıza dönücem elbet bekliinn beni anacım :KK76:

Amaaan kanka somut destek alsan da onların da hepsi para tuzağı bi faydası oluyo mu ki insana kendisinden başka kimse yardım edemez bence ve şu iki günlük dünya bunalıma girmek için çok kısa insanlar sabah evden çıkıyo yolda ne olacağı belli değil yaşadığın günü sağlıklı ve sevdiklerinle geçiriyosan canının istediği bişeyi alabiliyosan gerisini boşvermeyi alışkanlık haline getirmemiz lazım eğer değiştirmenin elimizde olmadığı şeyler varsa bunlar için içinde bulunbuğumuz zamanı da heba etmemek lazım, ben de çok kolay bunalıma girebilen bi insanım ama olmuşla ölmüşe çare yok diye bakmaya çalışıyorum çok ilerisinde de ne olacağı belli değil düşünsem ne olacak en iyisi bu zamanda yaşamak

Günaydın kızlaaar

Sabah kahvaltım

1 bardak süt
2 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Bol miktarda maydonoz

Şimdi de limonlu normal çay içiyorum
Canımm günaydın :) biz bugün değişik kahvaltı yapmşz :) bende 1 yumurta , 1 dilim tam bğdy ekmeği 5 kaşık yoğurt çörekotu pul biber karıştırdım 1 çay bardağı tarçınlı süt yaptım ve sade nescafem var :)

Mervecim insan evde lunca sıkıntıdan ya da stresten de yiyo bişeylerle uğraşınca yemek yemek aklımıza gelmiyo ki yani en azından benim ve senin de öyleymiş sanırım :KK45:
Evet lokurum aynen ya bi işler peşindd koşuyorum hiç yemek gelmiyor aklıma :KK70:

Mervecim insan evde lunca sıkıntıdan ya da stresten de yiyo bişeylerle uğraşınca yemek yemek aklımıza gelmiyo ki yani en azından benim ve senin de öyleymiş sanırım :KK45:
Bugünde mercimek haşlıcam salatasını yapcam taze fasulyemide yapim :) güzel menü yapcam bnmki durursa :KK70:

Amaaan kanka somut destek alsan da onların da hepsi para tuzağı bi faydası oluyo mu ki insana kendisinden başka kimse yardım edemez bence ve şu iki günlük dünya bunalıma girmek için çok kısa insanlar sabah evden çıkıyo yolda ne olacağı belli değil yaşadığın günü sağlıklı ve sevdiklerinle geçiriyosan canının istediği bişeyi alabiliyosan gerisini boşvermeyi alışkanlık haline getirmemiz lazım eğer değiştirmenin elimizde olmadığı şeyler varsa bunlar için içinde bulunbuğumuz zamanı da heba etmemek lazım, ben de çok kolay bunalıma girebilen bi insanım ama olmuşla ölmüşe çare yok diye bakmaya çalışıyorum çok ilerisinde de ne olacağı belli değil düşünsem ne olacak en iyisi bu zamanda yaşamak

aynen hatun hayatı heba ediyoruz amaa işte... elbette düzelecek pozitif insanlarız o zaman sonbahar çarptı diyip geçelim kış benim mevsimim çok severim şöyle yağmur yağarsa bana mis gibi terapi olur vallaa :KK51:

aynen hatun hayatı heba ediyoruz amaa işte... elbette düzelecek pozitif insanlarız o zaman sonbahar çarptı diyip geçelim kış benim mevsimim çok severim şöyle yağmur yağarsa bana mis gibi terapi olur vallaa :KK51:[/QU yağmurda yağmıyor hiç demi kuzum aynen bende depresyonlarda gbym ya sonbahar yaramadı :(

biz kadınlarda daha çok görünüyor sanırım sen evde normal zaten bende evde durunca çok kötü oluyorum part ta olsa çalışma imkanın yokmu

izmir köfte ( 3 adet + 1 dlim pattis)+ 1 porsiyon bulgur+1 porsiyon mevsim salata+1 dl beyaz ekmek yedim : şu zamana kadar kahvaltı dahil 1000 cal aldım akşam hafifcek bi türlü yerim artık :)

biz kadınlarda daha çok görünüyor sanırım sen evde normal zaten bende evde durunca çok kötü oluyorum part ta olsa çalışma imkanın yokmu
Aman canım çalışmak güzelde 4 gündür direksiyonla bile mahvoldum eve yetişemiyom helal olsun size nasl ev temizliği yapıyosnz yemek yapıyosnz hayrn kldm vlla kuzum

izmir köfte ( 3 adet + 1 dlim pattis)+ 1 porsiyon bulgur+1 porsiyon mevsim salata+1 dl beyaz ekmek yedim : şu zamana kadar kahvaltı dahil 1000 cal aldım akşam hafifcek bi türlü yerim artık :)

Afiyet olsun canım benim gayet sağlıklı yani sen hangi ara ne yiyosun fazladan ben bilemedim akşam mı yiyosun :KK14:

aynen hatun hayatı heba ediyoruz amaa işte... elbette düzelecek pozitif insanlarız o zaman sonbahar çarptı diyip geçelim kış benim mevsimim çok severim şöyle yağmur yağarsa bana mis gibi terapi olur vallaa :KK51:

E az kalmış o zaman kuzu :KK45::KK45: aslı da yok ortada esra zaten artık hiç gelmiyo okul başladı

Günaydın canım afiyet olsun kahvaltı süper bence ben de hergün bir Türk kahvesi içiyorum ama öğle arasında...yemeğe gitmek yerine kahve içeyi tercih ediyorum genelde yemeğimi evden getiiyorum çünkü genelde ve daha geç yiyorum
Ben de öğlen yemeğimi okulda yiyorum evden getirmek zor ama ne yapalım okulda hep tost simit vs

Back