Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Aman canım çalışmak güzelde 4 gündür direksiyonla bile mahvoldum eve yetişemiyom helal olsun size nasl ev temizliği yapıyosnz yemek yapıyosnz hayrn kldm vlla kuzum

ehliyette devamlı mı gidiyorsun kız 8 yıl önce aldım ehliyeti o zamanlar gitmeden aldım desem yeri.o konuda evet çok zorlanıyoruz kuzum valla bi yerden sonra bıraktım gitti zaten titizliği ama ruhen çalışmak iyi geliyor sosyaliten olunca hem kocaya da sarmıyoruz evdeyken fena sararım ben çünkü :)

Öğle yemeğim iki dilim tb ekmeğine tavuk sandviç bir tanecik yulaflı bisküvi yedim çayla

Afiyet olsun canım güzel yani işte ben de yaptığı sebze yemeklerinden ya da domates salatalık peynir falan getiriyorum ekmeğim dolabımda zaten idare ediyorum öyle

Canımm devamlı gitmiyorum 2 saat ama hayatım bölündü tam gün ortası ders böyle eve gelince sersem sepelek oluyorum :) ay koca çalışıyo ama ynede bana sarıyo ya 47 oluyodun hani diyo bana

Canımm devamlı gitmiyorum 2 saat ama hayatım bölündü tam gün ortası ders böyle eve gelince sersem sepelek oluyorum :) ay koca çalışıyo ama ynede bana sarıyo ya 47 oluyodun hani diyo bana

E o seni sinirlendirmeyi seviyo heralde ve iddaya girmiştiniz haklı yani

Akşam yemeğim tantuni ayran küçük bi dürümdü aslında ama evde olsam daha az yerdim sonra bir mandalina yedim erken saatlerde 6.45 gibi yani çok pişman oldum ama lezzetli de değildi üstelik

Akşam yemeğim tantuni ayran küçük bi dürümdü aslında ama evde olsam daha az yerdim sonra bir mandalina yedim erken saatlerde 6.45 gibi yani çok pişman oldum ama lezzetli de değildi üstelik

Hmmmmmmmmmmmmm aman onlar da bit kadar incecik bence bişey olmaz ve erken yemişsin

Günaydın hepinize dün kaçamaksız bir gün oldu neyseki sabah da tartıldım pazartesi 62.8 dim bu sabah 61.4 geldim 1.4 çok iyi umarım hepinizin Mutlu olacağı sonuçlar alırsınız

İyi akşamlar tabi pazar günü herkes gezmelerde bugünki menüm sabah 1.5 dilim tb bir parça patatesli yumurta biraz peynir azcık bal / öğlen bir tabak kabak yemeği yarım dilim ekmek yarım kase yoğurt / akşam 5 tane ızgara köfte sonra da belki bir bardak süt içerim
Yada elma falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…