- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.721
Aman canım çalışmak güzelde 4 gündür direksiyonla bile mahvoldum eve yetişemiyom helal olsun size nasl ev temizliği yapıyosnz yemek yapıyosnz hayrn kldm vlla kuzum
yani buranın sadık yari merve ve sensin lokur :) ay az kaldı gelsin artık şöyle toprak kokusu duyalım fresh havayla
akşam aburcubur yiyorum çekirdek cips tatlı felan ama kilo almıyorum işte Allahtan
Öğle yemeğim iki dilim tb ekmeğine tavuk sandviç bir tanecik yulaflı bisküvi yedim çayla
Ohh işte ne güzel tam fırsat yani demek üç öğünü aynı yiyip bi onları yemesen vericeksin
Canımm devamlı gitmiyorum 2 saat ama hayatım bölündü tam gün ortası ders böyle eve gelince sersem sepelek oluyorum :) ay koca çalışıyo ama ynede bana sarıyo ya 47 oluyodun hani diyo banaehliyette devamlı mı gidiyorsun kız 8 yıl önce aldım ehliyeti o zamanlar gitmeden aldım desem yeri.o konuda evet çok zorlanıyoruz kuzum valla bi yerden sonra bıraktım gitti zaten titizliği ama ruhen çalışmak iyi geliyor sosyaliten olunca hem kocaya da sarmıyoruz evdeyken fena sararım ben çünkü :)
Öğlen menüüüüm gelsn o zaman 4 adet köfte 2 dlm tm bğdy bir haşlanmış yumurta :)
Canımm devamlı gitmiyorum 2 saat ama hayatım bölündü tam gün ortası ders böyle eve gelince sersem sepelek oluyorum :) ay koca çalışıyo ama ynede bana sarıyo ya 47 oluyodun hani diyo bana
kaçsın şuan merve kaçırdım bu ara topiğiCanımm devamlı gitmiyorum 2 saat ama hayatım bölündü tam gün ortası ders böyle eve gelince sersem sepelek oluyorum :) ay koca çalışıyo ama ynede bana sarıyo ya 47 oluyodun hani diyo bana
Sağol kuzum benimm akşamda 1 köfte yarm dlm ekmek biraz turşu yedm acıkırsam yoğurt yerim 2 tanede mandalin yedm :)))Afiyet olsun canım benim harikasın
Evet sinirlendirince gaza geliyorum biliyorE o seni sinirlendirmeyi seviyo heralde ve iddaya girmiştiniz haklı yani
55 im bebeğim ya aldm kilo maalesef pazar tartılcm bakalmkaçsın şuan merve kaçırdım bu ara topiği
ben de aldım bi yarım kilo off... ya bu ara evde değilim yemelerim şaştı sapıttım iyice55 im bebeğim ya aldm kilo maalesef pazar tartılcm bakalm
Ben aslında pek yiyemiyorum ama bilmiyom şişkinlikte olabilir canm bnmkidr seninkide :)ben de aldım bi yarım kilo off... ya bu ara evde değilim yemelerim şaştı sapıttım iyice
Akşam yemeğim tantuni ayranküçük bi dürümdü aslında ama evde olsam daha az yerdim sonra bir mandalina yedim erken saatlerde 6.45 gibi yani çok pişman oldum ama lezzetli de değildi üstelik
55 im bebeğim ya aldm kilo maalesef pazar tartılcm bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?