• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben de sabah akşam maydonoz limon zerdeçal zencefil kaynatıp içiyorum şimdi bu hafta da yapıcam sonra 1 ay ara veririm 15 gün yapıp 1 ay ara veriyorum
Hastalıklardan korur hem de zayıflatır kuzum süper bi çay zencefil sütü acı yapıyor ama belki diğerlerini kaynatıp içebilirim :)

Kuzum sağol :)) evet kuzum tok tutar büyükse bende 4 gündür öğlen yemek yemiyorum kursta oluyorm akşama kadar ackmyrm nyeyse meyveyle geçiştiriyorum ama bugn helva yedm ya 2 küçük dilim :KK43: 2 dlm tm bğdy ekmeği 3 domates 6 zeytn 2 dlm peynrle kahvaltmı yaptm yumurtamda btmş :KK43:

Olsun okadarcıktan bişey olmaz hem öğlenyemiyosan sabah sağlam bi kahvaltı olması iyi kuzum

Izgara tavuk ızgara sebze ve salatadan oluşan bir menü yedim gözleme yiycem ama cumartesi izinliyim cumartesi ya da pazar kendim yapıcam hazır yufkadan:KK45:

Kuzum işte normal yesen bile veriyodun zaten evet bence başarabilirsinnn

afiyet olsun hatun bence de bi gözlemeyi devir hakketmişsin güzel menü :) ay şuan hiç canım istemiyor gene napıcam bilmiyorum hatta şuan bana doğru gelen bi wrap var diyebilirim en tavuklusundan :KK23:

afiyet olsun hatun bence de bi gözlemeyi devir hakketmişsin güzel menü :) ay şuan hiç canım istemiyor gene napıcam bilmiyorum hatta şuan bana doğru gelen bi wrap var diyebilirim en tavuklusundan :KK23:

Bence sonbahar bunalımındasın çünkü hep karbonhidrat yiyosun o da seni mutlu ediyo :KK14: ben de sabah sandviç yedim baya büyüktü öğle yemeği geç yerim heralde öyle olunca da akşam yiyemiyorum:kahve:

Bence en iyisi sen sabahları ne istersen ye kuzum öğle akşam karbonhidrat yeme ben de genelde öyle yapıyorum sabah yiyorum tıka basa öğle az akşam bazen yok bile yani
Aslında akşam az yemek en zoru benim için yaptığım yemeklerden yemek istiyorum çünkü sonra tabi çay faslı atıştırmalık istiyo insan yemiyorum ama zor dayanıyorum yani şöyle iştahsız yemekle arası olmayan insanlara bayılıyorum

Öğle yemeğim bol yoğurt az yulaflı karışım ara öğün elma akşama da sebze yemeği planlıyorum belki bir dilim ekmek de olabilir ...lakin canım tıka basa doymak istiyor:işsiz: ne yapcez bakalım

Aslında akşam az yemek en zoru benim için yaptığım yemeklerden yemek istiyorum çünkü sonra tabi çay faslı atıştırmalık istiyo insan yemiyorum ama zor dayanıyorum yani şöyle iştahsız yemekle arası olmayan insanlara bayılıyorum

oo onlara ben de bayılıyorum hele de atıştırmalıklar onlarla yaşayabilirim ama yemiyorum ben de illa canım sterse gündüz biraz kuru yemiş falan yiyorum ama akşam ben de tutuyorum kendimi yemek de az yağlı kabak kerevizs falan yapıyorum onları yiyorum yersem aslında yemek konusunda çok kısıtlama yok yani yaptığın yemeklerden pilav 1-2 kaşık yemek de 6-7 kaşık yesen bişey olmaz ki hele sebzeyse ye zaten nolucak ki haftada bir gün ödül günü yap mesela o zaman diğer günler daha rahat tutuyo insan kendini ödül günümde yerim diyosun tutuyosun :işsiz:

oo onlara ben de bayılıyorum hele de atıştırmalıklar onlarla yaşayabilirim ama yemiyorum ben de illa canım sterse gündüz biraz kuru yemiş falan yiyorum ama akşam ben de tutuyorum kendimi yemek de az yağlı kabak kerevizs falan yapıyorum onları yiyorum yersem aslında yemek konusunda çok kısıtlama yok yani yaptığın yemeklerden pilav 1-2 kaşık yemek de 6-7 kaşık yesen bişey olmaz ki hele sebzeyse ye zaten nolucak ki haftada bir gün ödül günü yap mesela o zaman diğer günler daha rahat tutuyo insan kendini ödül günümde yerim diyosun tutuyosun :işsiz:
Haklısın ödül günü yapıyım çünkü böyle mutsuz mutsuz dolanıyorum sıkılıyorum hem de ... Ödül günü motive eder .. Sağol lokurcuğumm :KK68: bu arada ara öğünü elmadan muza çevirdim :21:

Haklısın ödül günü yapıyım çünkü böyle mutsuz mutsuz dolanıyorum sıkılıyorum hem de ... Ödül günü motive eder .. Sağol lokurcuğumm :KK68: bu arada ara öğünü elmadan muza çevirdim :21:

Yani ödül günü yapıcaksan ama diğer 6 gün biraz katı olman lazım hiç kaçamak yapmadan ve günlük 1200 kalori gibi...yani her öğün bir dilim ekmek aralarda 1er meyve veyoğurt süt ayran mesela öğünlerde de bi öğün proteinse bi öğünsebze gibi... sabah kıymalı yumurta ıspanaklı börek yok :KK45: ama haftada 1 gün yada mesela cumartesi akşam öğünü ve pazar kahvaltı gibi iki öğün ödül yap bence rahat edersin

Yani ödül günü yapıcaksan ama diğer 6 gün biraz katı olman lazım hiç kaçamak yapmadan ve günlük 1200 kalori gibi...yani her öğün bir dilim ekmek aralarda 1er meyve veyoğurt süt ayran mesela öğünlerde de bi öğün proteinse bi öğünsebze gibi... sabah kıymalı yumurta ıspanaklı börek yok :KK45: ama haftada 1 gün yada mesela cumartesi akşam öğünü ve pazar kahvaltı gibi iki öğün ödül yap bence rahat edersin

Haklısınnnn bana her gün ödül :KK48:

Bence sonbahar bunalımındasın çünkü hep karbonhidrat yiyosun o da seni mutlu ediyo :KK14: ben de sabah sandviç yedim baya büyüktü öğle yemeği geç yerim heralde öyle olunca da akşam yiyemiyorum:kahve:

ben bence hep bunalımdayım ve bu iş için somut bi destek almalıyım hatunn :KK14: aranıza dönücem elbet bekliinn beni anacım :KK76:

Günaydın hepinize sabah kahvaltım 1.5 dilim tb tavada bir yumurta iki lokma bal domates birazdan kahvemi içiciim güzel günler diliyorum :KK200:

Back