- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.661
Ben de öyle yapıyorum bütün hata dikkat ediyorum bi cumartesi akşam öğünü bi de pazar kahvaltı yiyorum güzel ne istersem zaten pazar kahvaltı geç oluyo tek öğün yiyorum ama zengin bir öğün
Sağol kuzucum iyi sayılırım hala yoğun kasık ağrısı ve baş dönmesi yaşıyorum canım yiyemiyorum bişi kursada gidiyorum gelemiyorum buralara sizi özledmAhh canım yaa çok geçmiş olsun mervecim iyi misin şimdi
Sağol kuzum benim hala kasık ağrısı ve baş dönmesi yaşıyorum yoğun günler geçiriyorum kursa git gel gidene kadar çocuğu doyur yemeğini hazır et falan baya vaktimi alıyo çıkıyorum 2 buçukta 5 e kdr kurs sonra eve gel yemek yap akşam olmş giremiyorum çok özldm sizigecmıs olsun canım smdı nasıl oldun.
Canım sağol yok enfeksiyon değil çok şükür hala devam ediyor kasık ağrısı apandisit diye çok korktumda bilemiyorum belki yoğunluktan gelemiyorum buralara ehliyet kursu ev yemek çocuk derken vaktim kalmıyor özledm sizi vallahicanım çok geçmiş olsun enfeksiyon belirtisi gibi ama bişey çıkmamışsa çok iyi.. aman dikkat et bu havalar çok tehlikeli
Çok geçmiş olsun merveciğimCanım sağol yok enfeksiyon değil çok şükür hala devam ediyor kasık ağrısı apandisit diye çok korktumda bilemiyorum belki yoğunluktan gelemiyorum buralara ehliyet kursu ev yemek çocuk derken vaktim kalmıyor özledm sizi vallahi
Sağol canım benm hooş geldn uzuuun bi aradan sonra seni gördüğüme sevindim :)Çok geçmiş olsun merveciğim
Limonlu su bende içeyim barik :) domates salatalığımız eksik tok tutucak mı peynir zeytin kuzu :) börekte yemiş bak bak :))Günaydın kızlarrr sabah kahvaltım iki su bardağı limonlu su - gerçekten işe yarıyor- bir minicik dilim ıspanaklı börekbir dilim tb biraz peynir 3 zeytin ... Sevgiler kaçamaksız bir gün diliyorum
Günaydıınn lokurum :) değişik lezzet ama güzel geldi bak bana da yapayım bari :))günaydın tatlişkolar
Bugün kahvaltıda tb sandviç ekmeğine sandviç yiyorum biraz büyükçe ama akşam yemek yememiştim, içinde yumurta zeytin acı ezme yeşillik peynir var (burda bi teyze yapıyo arabada) vee çay içiyorum
Hoş bulduk Canım böreğin verdiği huzursuzlukla hızlıca kalktım masadanLimonlu su bende içeyim barik :) domates salatalığımız eksik tok tutucak mı peynir zeytin kuzu :) börekte yemiş bak bak :))
Sabah menümü yazmıştım arada bir Türk kahvesi içtim öğlen ton balığı ve Mısır bir dilim tb / arada bir ceviz az süt ve az şekerle kahve/ akşam 6 kaşık nohut yemeği küçük bir kase yoğurt / bir minik gevrek ... Doydum mu hayır aslakilo vermek çok zor gerçekten aslıcığım hızlı alınan kilo hızlı veriliyor takma kafana halledersin ... Hepinize iyi geceler
günaydın tatlişkolar
Bugün kahvaltıda tb sandviç ekmeğine sandviç yiyorum biraz büyükçe ama akşam yemek yememiştim, içinde yumurta zeytin acı ezme yeşillik peynir var (burda bi teyze yapıyo arabada) vee çay içiyorum
saol kuzum ınsallah bı tam kendımı verebılsem.
gunaydınn kuzum afıyet olsun bzm burann da arabaları meshurdur bende bugun ekmek arası yaptırdım peynır bı ıkı dılım salam yesıllık koydurdum bıde gzl oluyor.
Hoş bulduk Canım böreğin verdiği huzursuzlukla hızlıca kalktım masadandomates salatalık yemedim:) şimdi ara öğün sütlü kahve bebiş uyumuşken
Günaydın mervecim tekrar geçmiş olsun valla çok da tok tutuyo bugün öğlen yemem belki elma falan yerim akşama evde yerim artık baya büyüktü çünkü sandviçGünaydıınn lokurum :) değişik lezzet ama güzel geldi bak bana da yapayım bari :))
Limonlu su bende içeyim barik :) domates salatalığımız eksik tok tutucak mı peynir zeytin kuzu :) börekte yemiş bak bak :))
Afiyet olsun tatlım işt ebenimki de öyle çok da doydum
Kuzum sağol :)) evet kuzum tok tutar büyükse bende 4 gündür öğlen yemek yemiyorum kursta oluyorm akşama kadar ackmyrm nyeyse meyveyle geçiştiriyorum ama bugn helva yedm ya 2 küçük dilimGünaydın mervecim tekrar geçmiş olsun valla çok da tok tutuyo bugün öğlen yemem belki elma falan yerim akşama evde yerim artık baya büyüktü çünkü sandviç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?