Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben de öyle yapıyorum bütün hata dikkat ediyorum bi cumartesi akşam öğünü bi de pazar kahvaltı yiyorum güzel ne istersem zaten pazar kahvaltı geç oluyo tek öğün yiyorum ama zengin bir öğün

yanı normaldede bende dıyette ole sevıyorum bıde evde bulundugumuz zamn ınsan ıstıyor tek ogunle evet dıyorum ınsallah basarıcam aksam spor dıorum ama yaparsam gene :):)

Ahh canım yaa çok geçmiş olsun mervecim iyi misin şimdi
Sağol kuzucum iyi sayılırım hala yoğun kasık ağrısı ve baş dönmesi yaşıyorum canım yiyemiyorum bişi kursada gidiyorum gelemiyorum buralara sizi özledm çok yoğun günler geçiriyorum yorgunluktan mahvoldm

gecmıs olsun canım smdı nasıl oldun.
Sağol kuzum benim hala kasık ağrısı ve baş dönmesi yaşıyorum yoğun günler geçiriyorum kursa git gel gidene kadar çocuğu doyur yemeğini hazır et falan baya vaktimi alıyo çıkıyorum 2 buçukta 5 e kdr kurs sonra eve gel yemek yap akşam olmş giremiyorum çok özldm sizi

canım çok geçmiş olsun enfeksiyon belirtisi gibi ama bişey çıkmamışsa çok iyi.. aman dikkat et bu havalar çok tehlikeli
Canım sağol yok enfeksiyon değil çok şükür hala devam ediyor kasık ağrısı apandisit diye çok korktumda bilemiyorum belki yoğunluktan gelemiyorum buralara ehliyet kursu ev yemek çocuk derken vaktim kalmıyor özledm sizi vallahi

Sabah menümü yazmıştım arada bir Türk kahvesi içtim öğlen ton balığı ve Mısır bir dilim tb / arada bir ceviz az süt ve az şekerle kahve/ akşam 6 kaşık nohut yemeği küçük bir kase yoğurt / bir minik gevrek ... Doydum mu hayır asla kilo vermek çok zor gerçekten aslıcığım hızlı alınan kilo hızlı veriliyor takma kafana halledersin ... Hepinize iyi geceler

evett sonunda başladım bi haftadır tam buğday ekmeği yiyorum makarna pilavdan çok az yiyorum kaçamak fazla yapmamak için uğraşıyorum ve gidiyo kilolar çok şükür :)

günaydın tatlişkolar

Bugün kahvaltıda tb sandviç ekmeğine sandviç yiyorum biraz büyükçe ama akşam yemek yememiştim, içinde yumurta zeytin acı ezme yeşillik peynir var (burda bi teyze yapıyo arabada) vee çay içiyorum

Günaydın kızlarrr sabah kahvaltım iki su bardağı limonlu su - gerçekten işe yarıyor- bir minicik dilim ıspanaklı börek bir dilim tb biraz peynir 3 zeytin ... Sevgiler kaçamaksız bir gün diliyorum
Limonlu su bende içeyim barik :) domates salatalığımız eksik tok tutucak mı peynir zeytin kuzu :) börekte yemiş bak bak :))

Günaydıınn lokurum :) değişik lezzet ama güzel geldi bak bana da yapayım bari :))

Limonlu su bende içeyim barik :) domates salatalığımız eksik tok tutucak mı peynir zeytin kuzu :) börekte yemiş bak bak :))
Hoş bulduk Canım böreğin verdiği huzursuzlukla hızlıca kalktım masadan domates salatalık yemedim:) şimdi ara öğün sütlü kahve bebiş uyumuşken

saol kuzum ınsallah bı tam kendımı verebılsem.

gunaydınn kuzum afıyet olsun bzm burann da arabaları meshurdur bende bugun ekmek arası yaptırdım peynır bı ıkı dılım salam yesıllık koydurdum bıde gzl oluyor.

Afiyet olsun tatlım işt ebenimki de öyle çok da doydum

Hoş bulduk Canım böreğin verdiği huzursuzlukla hızlıca kalktım masadan domates salatalık yemedim:) şimdi ara öğün sütlü kahve bebiş uyumuşken

Bence en iyisi sen sabahları ne istersen ye kuzum öğle akşam karbonhidrat yeme ben de genelde öyle yapıyorum sabah yiyorum tıka basa öğle az akşam bazen yok bile yani

Günaydıınn lokurum :) değişik lezzet ama güzel geldi bak bana da yapayım bari :))
Günaydın mervecim tekrar geçmiş olsun valla çok da tok tutuyo bugün öğlen yemem belki elma falan yerim akşama evde yerim artık baya büyüktü çünkü sandviç

Ben de sabah akşam maydonoz limon zerdeçal zencefil kaynatıp içiyorum şimdi bu hafta da yapıcam sonra 1 ay ara veririm 15 gün yapıp 1 ay ara veriyorum

Günaydın mervecim tekrar geçmiş olsun valla çok da tok tutuyo bugün öğlen yemem belki elma falan yerim akşama evde yerim artık baya büyüktü çünkü sandviç
Kuzum sağol :)) evet kuzum tok tutar büyükse bende 4 gündür öğlen yemek yemiyorum kursta oluyorm akşama kadar ackmyrm nyeyse meyveyle geçiştiriyorum ama bugn helva yedm ya 2 küçük dilim 2 dlm tm bğdy ekmeği 3 domates 6 zeytn 2 dlm peynrle kahvaltmı yaptm yumurtamda btmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…