- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #14.641
BENDE SOKAK POGCASI YEDIM BIZIM HALIMIZ NOLCAK BOLE AYSUNUM. LOKUR DUYMASIN ASICAK BENI :):)
beni de asacak kesin hayır hala da gruptayız kızlar az motive onu da bozuyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENDE SOKAK POGCASI YEDIM BIZIM HALIMIZ NOLCAK BOLE AYSUNUM. LOKUR DUYMASIN ASICAK BENI :):)
beni de asacak kesin hayır hala da gruptayız kızlar az motive onu da bozuyoruz
Good morning madam :) sanırım bugün ruh halin karışık orada bir kahvaltı belirtisi olan peyniri gördüm ama elma ve kuruyemiş vur patlasın çal oynasın yanii tamam sen bişey deme şekoş bence sen bugün dinlen
devam deavm ayynen böyleeBENDE SOKAK POGCASI YEDIM BIZIM HALIMIZ NOLCAK BOLE AYSUNUM. LOKUR DUYMASIN ASICAK BENI :):)
ya ama gözleme de yaniii ne severimm de işte yonu yok be balımmSoğuk ve gri bi istanbul sabahından günaydın hatunlar.
Ben gözleme yedim bu sabah acaba sevgili motivastonum ne zaman gelir
hatun o sıkılık oturuncaya kadar sonra güp diye bi çuval oturuyo önee
yavru bura kılo alma topıgı dııl mıydı bz yalnıs mı geldık acep :)
eveett şuan gözümün önünde gözlemeler uçuşuyo öğlene söylesem mi ne yapsambeni de asacak kesin hayır hala da gruptayız kızlar az motive onu da bozuyoruz
devam deavm ayynen böylee
eveett şuan gözümün önünde gözlemeler uçuşuyo öğlene söylesem mi ne yapsam
ben bıse dapmadım vurma bana vurma :):)
benımde canım cekdı nolcak smdı burda bzm adam el arabasında yapıyor :):)
ohhh hem de el arabasında öyle şeyleri çok severim yaa tam sokak insaniyim sokaktaki herşeyi yerim valla
aynen kuzu bende severm guzelde yapıyor bayadır buralarda cnku nem nem nerden aklma geldı bak smcık :):)
Sakiiin ol bebeeeem ben diyetteyim diye bi menü var ondan söyledim ızgara tavuk ızgara sebze salata falan... ondan yiycem bekliyorum
afıyet olsun kuzum bende bzm ascı ne yaptıysa ondan yedm yanı yemıcem daha kalorılı seyler cok azıttım epey kılo aldm eskısı gıbı olmuyor kıyafetlerım
ımm şey onlar yanlış yerdeler sanırımmyavru bura kılo alma topıgı dııl mıydı bz yalnıs mı geldık acep :)
bayağı rengarenk olmuş şekoş ıkea reklabında diyor ya kalıp olarak ev döşemeyin diye aynı şey kalıp kahvaltı olmamışAy canım normal kahvaltılık istemedi yaa sağlıklı bişeyler olsun dedim bari hava böyle ya kuruyemiş hayatıma renk katooor
ya ama gözleme de yaniii ne severimm de işte yonu yok be balımm
sen zaten çok katı yapmıyodun ki hem gözleme incecik yufka alında 2 dilim falan yesen bişey olmaz da ben d evalla olsa gömerim 2 tane bile
ımm şey onlar yanlış yerdeler sanırımm
bayağı rengarenk olmuş şekoş ıkea reklabında diyor ya kalıp olarak ev döşemeyin diye aynı şey kalıp kahvaltı olmamış
ben güzel yapıyorum onu hazır yufka ile evet katı yapmadığım halde iyiydim hatta diyet yaptım diyemem bile ama demekki benim dana gibi değil de normal insan standartlarında yemem yetiyor ye kız 2 tane izin veriyorum bütün gün ekmek yeme ama
ımm şey onlar yanlış yerdeler sanırımm
bayağı rengarenk olmuş şekoş ıkea reklabında diyor ya kalıp olarak ev döşemeyin diye aynı şey kalıp kahvaltı olmamış
ben güzel yapıyorum onu hazır yufka ile evet katı yapmadığım halde iyiydim hatta diyet yaptım diyemem bile ama demekki benim dana gibi değil de normal insan standartlarında yemem yetiyor ye kız 2 tane izin veriyorum bütün gün ekmek yeme ama
Valla çok pişman oluyo kuzu insan, ben daha önce de 72 den 55 e düşmüştüm 1 sene öyle gitti sonra hiç farkında olmadan bir baktım işte 3 senede 68 olmuşum insan farkına varmıyo bugün de yiyim hadi bigün daha aaa bak zaten kıyafetler oluyo bak zaten yesem de almıyorum bişey olmaz derken bi de bakıyoruz hepsi geri gelmiş
cok haklısın benm de en cok yaptıgım hata hep verıp almak oldu yanı yapmamalıyım sonucta en cok ugrasan gene benım sonucda ınsallah basarıcam bakalım kuzu. 66 geldım bende annemde 4 kılo cıvarı almısım.
İşte yemek o kadar güzel ve cazip ki insan hiiçfarkına varmıyo kuzum yedikçe yiyesimiz geliyo sonra bi bakmışız böyle 5 kilo yani düşün verene kadar kaç hafta sürüyo neler çekiyoruz ama başarırsın tartıldıysan bi kendine getirir o seni
aynen cok haklısın ne zorluklarla verdm bıde ben cok uzun sure verıorm bunu vermem en az 2 ay surer ınsallah yapıcam basarıcam zararlı seylerde almıcam eve tek pazar gunlerı kendıme ayırcam kahvaltı sadece