Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ay canım normal kahvaltılık istemedi yaa sağlıklı bişeyler olsun dedim bari hava böyle ya kuruyemiş hayatıma renk katooor

Soğuk ve gri bi istanbul sabahından günaydın hatunlar.
Ben gözleme yedim bu sabah acaba sevgili motivastonum ne zaman gelir

hatun o sıkılık oturuncaya kadar sonra güp diye bi çuval oturuyo önee
ya ama gözleme de yaniii ne severimm de işte yonu yok be balımm

sen zaten çok katı yapmıyodun ki hem gözleme incecik yufka alında 2 dilim falan yesen bişey olmaz da ben d evalla olsa gömerim 2 tane bile

ben bıse dapmadım vurma bana vurma :):)

benımde canım cekdı nolcak smdı burda bzm adam el arabasında yapıyor :):)

ohhh hem de el arabasında öyle şeyleri çok severim yaa tam sokak insaniyim sokaktaki herşeyi yerim valla

Sakiiin ol bebeeeem ben diyetteyim diye bi menü var ondan söyledim ızgara tavuk ızgara sebze salata falan... ondan yiycem bekliyorum

afıyet olsun kuzum bende bzm ascı ne yaptıysa ondan yedm yanı yemıcem daha kalorılı seyler cok azıttım epey kılo aldm eskısı gıbı olmuyor kıyafetlerım

afıyet olsun kuzum bende bzm ascı ne yaptıysa ondan yedm yanı yemıcem daha kalorılı seyler cok azıttım epey kılo aldm eskısı gıbı olmuyor kıyafetlerım

Valla çok pişman oluyo kuzu insan, ben daha önce de 72 den 55 e düşmüştüm 1 sene öyle gitti sonra hiç farkında olmadan bir baktım işte 3 senede 68 olmuşum insan farkına varmıyo bugün de yiyim hadi bigün daha aaa bak zaten kıyafetler oluyo bak zaten yesem de almıyorum bişey olmaz derken bi de bakıyoruz hepsi geri gelmiş

yavru bura kılo alma topıgı dııl mıydı bz yalnıs mı geldık acep :)
ımm şey onlar yanlış yerdeler sanırımm

Ay canım normal kahvaltılık istemedi yaa sağlıklı bişeyler olsun dedim bari hava böyle ya kuruyemiş hayatıma renk katooor
bayağı rengarenk olmuş şekoş ıkea reklabında diyor ya kalıp olarak ev döşemeyin diye aynı şey kalıp kahvaltı olmamış

ya ama gözleme de yaniii ne severimm de işte yonu yok be balımm

sen zaten çok katı yapmıyodun ki hem gözleme incecik yufka alında 2 dilim falan yesen bişey olmaz da ben d evalla olsa gömerim 2 tane bile

ben güzel yapıyorum onu hazır yufka ile evet katı yapmadığım halde iyiydim hatta diyet yaptım diyemem bile ama demekki benim dana gibi değil de normal insan standartlarında yemem yetiyor ye kız 2 tane izin veriyorum bütün gün ekmek yeme ama

Izgara tavuk ızgara sebze ve salatadan oluşan bir menü yedim gözleme yiycem ama cumartesi izinliyim cumartesi ya da pazar kendim yapıcam hazır yufkadan

Kuzum işte normal yesen bile veriyodun zaten evet bence başarabilirsinnn

cok haklısın benm de en cok yaptıgım hata hep verıp almak oldu yanı yapmamalıyım sonucta en cok ugrasan gene benım sonucda ınsallah basarıcam bakalım kuzu. 66 geldım bende annemde 4 kılo cıvarı almısım.

İşte yemek o kadar güzel ve cazip ki insan hiiçfarkına varmıyo kuzum yedikçe yiyesimiz geliyo sonra bi bakmışız böyle 5 kilo yani düşün verene kadar kaç hafta sürüyo neler çekiyoruz ama başarırsın tartıldıysan bi kendine getirir o seni

aynen cok haklısın ne zorluklarla verdm bıde ben cok uzun sure verıorm bunu vermem en az 2 ay surer ınsallah yapıcam basarıcam zararlı seylerde almıcam eve tek pazar gunlerı kendıme ayırcam kahvaltı sadece

aynen cok haklısın ne zorluklarla verdm bıde ben cok uzun sure verıorm bunu vermem en az 2 ay surer ınsallah yapıcam basarıcam zararlı seylerde almıcam eve tek pazar gunlerı kendıme ayırcam kahvaltı sadece

Ben de öyle yapıyorum bütün hata dikkat ediyorum bi cumartesi akşam öğünü bi de pazar kahvaltı yiyorum güzel ne istersem zaten pazar kahvaltı geç oluyo tek öğün yiyorum ama zengin bir öğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…