• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Dün kimse kilo bildirimi yapmamış ben de dahil bir tek parlakiz yapmış :eğlence:

Ben 52.5 olmuşum bu hafta 500 gr gitmiş, haftasonu kaçamak yapmadım sayılır sadece 2kk mozaik pasta yedim o da cumartesi öğle yemeğim yok yani onun yerine sayın :KK45:

MASALLAH LOKURUMA VERMEYE DEVAM BEN BILDIRIM YAPAMIORUM ARTIYA GIDINCE :):) INSALLAH BUGUN BASLADIM DIYORUM BAKALIM :):)

selam şekoşlarım bende malum evde giremiyorum. Özetleyeyim ben,
Cuma herşey çok iyiydi 573 gibi bi kalori ile akşam yemeğimi bekliyordum ve kocam tutturdu kremalı tavuklu makarna diye dadi yedik onu.. Rahat 700 cal aldım onunla.. Derken haftasonumda dikkatsiz dağnık devam etti bugünde hala öyle canım şimdi hiç istemiyor noldu gene bana yaa..

Cuma herşey çok iyiydi 573 gibi bi kalori ile akşam yemeğimi bekliyordum ve kocam tutturdu kremalı tavuklu makarna diye dadi yedik onu.. Rahat 700 cal aldım onunla.. Derken haftasonumda dikkatsiz dağnık devam etti bugünde hala öyle canım şimdi hiç istemiyor noldu gene bana yaa..

Selam canım... ay kıyamam sende bendensn he hep yeme ıstegı ne etcez bz bole :)

Ben de yazayım baari

kahvaltım
2 kk süzme peynir
domates salatalık biber 2 tb grisini

öğle
kabak yemeği 8 kaşık
domates salatalık biber
3 tb grisini

yeşil elmam var onu yerim belki sonra

Kanka işte eylül en çok kilo alınan aymış bi depresyon hali yemekle mutlu olma bu tatiller bitti psikolojisiyle yemeğe sarılma falan oluyomuş yaz bitimi ama başarabiliriz yılbaşına 3 ayımız var 3 ayda neler neler olur

lokur lokur aynen lokurum ruh halini de dağıtıyor eylülayı umarım bu ay toplicam. Beni ittiriverin sizde yoksa tembelliğe yatıcam muhtemelen.

Günaydın balım ittirmeye geldimm :KK45::KK45: bak şöyle düşün sen öyle sıkı diyet yapmadan yine istediklerinden yiyerek ama porsiyon küçülterek gayet güzel kilo veren bi insansın bu bir şans bunu değerlendirmen lazım hem kilo vermek kadar kadınları mutlu bişey yok bu ruh halimizi de olumlu etkiliycek yediğin şey bi anlık mutlu ediyo ama sonra şiş bir göbek:işsiz:

Günaydın kankiler

kahvaltım
4 tb grisini ( kısa ve kalın ve o uzun incelerden değil)
2 yeşl elma
1 bardak süt

ay peynir domates yiyesim gelmedi
Canımm afiyet olsun bence mükemmel alternatif kahvaltı :) ben geceyi hastanede geçirdim ateş kasık bel ağrısı burun akıntısı boğaz ağrısı ile :( dün çok acayip bi gündü sürücü kursuna derse gittim hastaydım zaten pazar akşamdan başlamıştı bide güneşi yedim araba sürerken berbat oldum gittim idrar aldılar bişey çıkmadı çok şükür ilaç yazdılar ama ne yediğimden anladım ne bişi ağzımın tadıda yoktu sabah 1 dlm ekmek domates kaynanamın zoruyla yedm öğlen yarm simit bir poğoça yedm akşamda tek dürüm çiğköfte yedm olips çok yedm :)

Canımm afiyet olsun bence mükemmel alternatif kahvaltı :) ben geceyi hastanede geçirdim ateş kasık bel ağrısı burun akıntısı boğaz ağrısı ile :KK43: dün çok acayip bi gündü sürücü kursuna derse gittim hastaydım zaten pazar akşamdan başlamıştı bide güneşi yedim araba sürerken berbat oldum gittim idrar aldılar bişey çıkmadı çok şükür ilaç yazdılar ama ne yediğimden anladım ne bişi ağzımın tadıda yoktu sabah 1 dlm ekmek domates kaynanamın zoruyla yedm öğlen yarm simit bir poğoça yedm akşamda tek dürüm çiğköfte yedm olips çok yedm :)

Ahh canım yaa çok geçmiş olsun mervecim iyi misin şimdi

Günaydın balım ittirmeye geldimm :KK45::KK45: bak şöyle düşün sen öyle sıkı diyet yapmadan yine istediklerinden yiyerek ama porsiyon küçülterek gayet güzel kilo veren bi insansın bu bir şans bunu değerlendirmen lazım hem kilo vermek kadar kadınları mutlu bişey yok bu ruh halimizi de olumlu etkiliycek yediğin şey bi anlık mutlu ediyo ama sonra şiş bir göbek:işsiz:

KUZUM SEN YALNIS MESLEK YAPIYORSUN SEN BIZIM YASAM KOCUMUZ OLMAN LAZIMDI YA NE GUZEL MOTIVASYONLAR ILGI HARIKASIN YA :)

Canımm afiyet olsun bence mükemmel alternatif kahvaltı :) ben geceyi hastanede geçirdim ateş kasık bel ağrısı burun akıntısı boğaz ağrısı ile :KK43: dün çok acayip bi gündü sürücü kursuna derse gittim hastaydım zaten pazar akşamdan başlamıştı bide güneşi yedim araba sürerken berbat oldum gittim idrar aldılar bişey çıkmadı çok şükür ilaç yazdılar ama ne yediğimden anladım ne bişi ağzımın tadıda yoktu sabah 1 dlm ekmek domates kaynanamın zoruyla yedm öğlen yarm simit bir poğoça yedm akşamda tek dürüm çiğköfte yedm olips çok yedm :)

gecmıs olsun canım smdı nasıl oldun.

gerçekten öyle hatun meyvesini de almış biriyim her gören süper olmuşsun diyorlar biliyorum ama harekete geçemiyorum tekrar. Sizin gibi 52 lerde olan hatunlar zayıflamaya çalışınca da kendimi boğazlayasım geliyor :KK45:

Back