- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.621
kesinlikle katılıyorum aslışım lokurun eğitimci olduğu çok belli tam bi pozitifi yaşam koçuKUZUM SEN YALNIS MESLEK YAPIYORSUN SEN BIZIM YASAM KOCUMUZ OLMAN LAZIMDI YA NE GUZEL MOTIVASYONLAR ILGI HARIKASIN YA :)
canım çok geçmiş olsun enfeksiyon belirtisi gibi ama bişey çıkmamışsa çok iyi.. aman dikkat et bu havalar çok tehlikeliCanımm afiyet olsun bence mükemmel alternatif kahvaltı :) ben geceyi hastanede geçirdim ateş kasık bel ağrısı burun akıntısı boğaz ağrısı iledün çok acayip bi gündü sürücü kursuna derse gittim hastaydım zaten pazar akşamdan başlamıştı bide güneşi yedim araba sürerken berbat oldum gittim idrar aldılar bişey çıkmadı çok şükür ilaç yazdılar ama ne yediğimden anladım ne bişi ağzımın tadıda yoktu sabah 1 dlm ekmek domates kaynanamın zoruyla yedm öğlen yarm simit bir poğoça yedm akşamda tek dürüm çiğköfte yedm olips çok yedm :)
kesinlikle katılıyorum aslışım lokurun eğitimci olduğu çok belli tam bi pozitifi yaşam koçu
Herkese yeniden merhaba ben daha önce de vardım aslında ancak kullanıcı adımı şifremi vs hatırlayamadım o yüzden de uzun zamandır giremiyordum . Glyca gibi bişeydi galiba .Maşallah çok iyi vermişsiniz ben de verdim biraz ama sürekli ara veriyorum diyete şu an 62.8 im hedefim en azından 55 boyum 160 . Başladığımda 76 kiloydum bebeğim 9 aylık ... İşte böyle ...Desteğinize ihtiyacım var kısacası
gerçekten öyle hatun meyvesini de almış biriyim her gören süper olmuşsun diyorlar biliyorum ama harekete geçemiyorum tekrar. Sizin gibi 52 lerde olan hatunlar zayıflamaya çalışınca da kendimi boğazlayasım geliyor
Sağol canım hoşbuldukgünaydın gly hosgeldın tekrardan..sen bıze yardım et bence 76 dan 62,8 dusmussun daha ne olsun masallah bızım guncellere bakma ben kılo aldım ıo eskıde kaldı ara verdım diyete.
Bugün sabah açken bir incir yedi zeytin kürünü yaptım üstüne 1.5 dilim tb ekmeği biraz peynir domates ara Türk kahvesi bir hurma bir ceviz ,öğlen yoğurt meyveli yulaf ezmesi akşamüzeri 4 adet form bisküvi akşam 5 kaşık etli taze fasulye 2 kaşık bulgur 4 kaşık yoğurt bir saat önce de dayanamayarak 2 minik kare bitter çikolata yedim ... Gün boyu bol limonlu su içtim bir fincan da Yeşilçay sanki akşam yemeğim çok oldu
kesinlikle katılıyorum aslışım lokurun eğitimci olduğu çok belli tam bi pozitifi yaşam koçu
Haklısın kesinlikle aslında ama öğlen bir den beşe kadar dersim var öğle vakti okulda olduğum için karbonhidrat taşıması ve hazırlaması kolay hem bebişe hem kendime hazırlayamıyorum ondan sebep... Ama tavuk falan haşlanıp götürülebilir belki ton balığı ya da.Tekrar hoşgeldin Bence çok olmamış akşam yemeğin ama karbonhidrat çok yiyosun gibi geldi bana
1,5 dilim ekmek , öğlen yulaf, arada bisküvi, akşam bulgur...yani bence öğleden sonra aranda taze meyve yooğurt yesen mesela sabah ve akşamki karbonhidratlar normal ama öğlen de sebze yoğurt ya da tavuk salata falan olsa kalori çok farketmez ama daha sağlıklı beslenmiş olursun tabii naçizane fikrim
Haklısın kesinlikle aslında ama öğlen bir den beşe kadar dersim var öğle vakti okulda olduğum için karbonhidrat taşıması ve hazırlaması kolay hem bebişe hem kendime hazırlayamıyorum ondan sebep... Ama tavuk falan haşlanıp götürülebilir belki ton balığı ya da.
Benim kahvaltım yine çok oldu bir büyük dilim tb ve kıymalı yumurta .. Kıymalı yumurta nerden çıktı ben de anlamadımpeynir falan da yemedim minicik bal yedim bir çay kaşığı kadar
Evet en iyisi dediğin gibi yapayım öğlen ve akşam az yiyeyimBayılırımmmmçok severim ben de yapıyım en kısa zamanda afiyet olsun bence sabah çok yiyip öğle akşam azaltarak gitmek de mantıklı hem kıymalı yumurta protein tok da tutar öğleni akşamı hafif geçirebilirsin belki
Yok boğazlama işte sen sıkısın ince duruyosun ben öyle olmadığımdan veriyorum hala
Ama harekete geç artık litfeeeeeen
Sağol canım hoşbuldukben de devamlı ara veriyorum süreç uzadıkça uzadı artık kararlıyım ah şu haftasonları olmasa ... Sen neden ara verdin düğünün olmuş sanırım hayırlı olsun mutluluklar ...devam edelim bence kış geliyo zaten vücut da almaya müsait çabalar boşa gitmesin
Soğuk ve gri bi istanbul sabahından günaydın hatunlar.
Ben gözleme yedim bu sabah acaba sevgili motivastonum ne zaman gelir
hatun o sıkılık oturuncaya kadar sonra güp diye bi çuval oturuyo önee
Günaydın şapşikleeer
Kahvaltım
1yeşil elma 2 kk beyaz peynir 1 çay bardağı kuruyemiş (üzüm,leblebi,fındık,badem..)
Şimdi de limonlu normal çay içiyorum herkes hasta yaa allah korusun
bişey diycektim unuttum yaaa ne diycektim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?