• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydınlar kızlar :KK31:

Ben bugün kahvaltı öğünümden sonra sizinle başlamaya karar verdim:KK71: Yılbaşı :60 ı görücem hacı.

Ama bi yandan spor yapıcam karnım buruşuk buruşuk oldu iyice.

Sabah ki menüm şu ( diyetsiz )

- domates soslu biber kızartması ( 4 çatal kadar)
- 2 zeyin
- 1 yk çilek reçeli
- 2 dilim kaşar
- 1 tk nutella
- 2 dilim beyaz ekmek

ama dedim size kahvaltıdan sonra karar aldım diye :KK48: Öğlende tavuk ızgara ya da köfte ızgara düşünüyorum bakalım.
Oooooh kahvaltıya bak gelde canın çekmesin :))

dondurmalar çikilatalar... :KK43: bi de surekli ekmeğe bişiler sürüp yiyorum :KK43:
:işsiz::işsiz: kuzu işte bi kere bozulunca toparlamak zor oluyo bugün artık ne istiyosan ye ve yarın temiz bir başlangıç yap bak hedefimiz var ve yemenin sonu yok yesek de yine canımız istiyo bunun sonu yok yani

kahvaltımı yazmıştım
öğle yemeğim 8yk kabak yemeği 1 dilim tb ekmeği 1 kase yoğurt
arada 20 badem 1 yeşil elma
akşam da kereviz yemeği ve yoğurt yiycem

herkesi öpüyorum yaın izinliyim ama uğramaya çalışıcam menümü yazmak için iyi akşamlar bebitolaaar :KK36::KK36:

:işsiz::işsiz: kuzu işte bi kere bozulunca toparlamak zor oluyo bugün artık ne istiyosan ye ve yarın temiz bir başlangıç yap bak hedefimiz var ve yemenin sonu yok yesek de yine canımız istiyo bunun sonu yok yani
aynen bana kaçamak yasak ya ipin ucu kaçıyo yoksa yarın ayın 1i temiz bi başlangıç yapıyorum hadi bakalım :)

kahvaltımı yazmıştım
öğle yemeğim 8yk kabak yemeği 1 dilim tb ekmeği 1 kase yoğurt
arada 20 badem 1 yeşil elma
akşam da kereviz yemeği ve yoğurt yiycem

herkesi öpüyorum yaın izinliyim ama uğramaya çalışıcam menümü yazmak için iyi akşamlar bebitolaaar :KK36::KK36:
Harika bi menü kuzum 20 badem azcık fazla ama mükemmelsin :KK200:

Kızlaaar sabah kahvaltım 1 haşlanmış patates 2 dilim peynir yarım soğan 3 4 dilim domates öğlen 4 hindi füme 2 dlm peynr 1 tatlı kaşığı acuka 1 dlm tam buğday ekmeği ara 15 tane üzüm 1tatlı kaşığı kahveli süt aralarda elma çayı içtim hep :) akşamda 8 yemek kşığı kuru fasulye 4 yemek kaşığı bulgur 2 minik kızarmş patlıcan eltim ısrar etti saat 6ydı çok mink tadna baktm :) bol bol su ve elma çayımşa devam edcm yemeği erken yedğm için ackrsam yoğurt ycm :)

Selam kızlar,
benim pek motivasyonum yok açıkcası cok seyler yedigim icin de yazamıyorum. Kilom67.8
Bu hafta 3 4 kere mari winsor buns and Thighs yaptım, sevdiğim bir set, belki devam edebilirim.
Herkese iyi pazarlar

Bugünkü menum kızlar 12 de 1 salata domates 1 h.yumurta biraz peynir 1 bardak ayran arada 1 sade şekersiz 1 sütlü şekersiz kahve 5 te 4 kozlenmis biber 4 kaşık yoğurt az bişey patlıcan kebabı ve günü kapattim
Canım kusura bakma beğenip unutmuşum ama menün bncede çok az birden bu kdr azaltırsan sonra en ufak bi yemede kilolar gelir

Dün kimse kilo bildirimi yapmamış ben de dahil bir tek parlakiz yapmış :eğlence:

Ben 52.5 olmuşum bu hafta 500 gr gitmiş, haftasonu kaçamak yapmadım sayılır sadece 2kk mozaik pasta yedim o da cumartesi öğle yemeğim yok yani onun yerine sayın :KK45:

Selam kızlar,
benim pek motivasyonum yok açıkcası cok seyler yedigim icin de yazamıyorum. Kilom67.8
Bu hafta 3 4 kere mari winsor buns and Thighs yaptım, sevdiğim bir set, belki devam edebilirim.
Herkese iyi pazarlar

aa onu bilmiyorum ben hemen bakmam lazım lesli ve diğer bir abla vardı onları çok yaptım da bunu bilmiyorum

kuzu neden yok motivasyon yani yedikçe yeniyo işte :işsiz: bence aynanın karşısına geç bi çıplak bak kendine uzun uzun ( ben öyle yapıyorum :KK53: ) neler gymek istediğini düşün biraz güzzel fizikli kadınlara bak kendine işkence yap biraz gerçeklerle yüzler bak sinirin bozulucak ama yemek istemiyceksin ve yemenin sonu ben bütün gün çikolata yesm ya da börek kurabiye ertesi gün yine canım istiyo tatilde öyle oldu yani hiç bitmiyo istek ve ni süre sonra tek mutlu eden şey yemek oluyo :KK20:

aa onu bilmiyorum ben hemen bakmam lazım lesli ve diğer bir abla vardı onları çok yaptım da bunu bilmiyorum

kuzu neden yok motivasyon yani yedikçe yeniyo işte :işsiz: bence aynanın karşısına geç bi çıplak bak kendine uzun uzun ( ben öyle yapıyorum :KK53: ) neler gymek istediğini düşün biraz güzzel fizikli kadınlara bak kendine işkence yap biraz gerçeklerle yüzler bak sinirin bozulucak ama yemek istemiyceksin ve yemenin sonu ben bütün gün çikolata yesm ya da börek kurabiye ertesi gün yine canım istiyo tatilde öyle oldu yani hiç bitmiyo istek ve ni süre sonra tek mutlu eden şey yemek oluyo :KK20:

Cok saol canım.
Kendime bebeğimin bir yasina kadar kiloları verme hedefini koymuştum 10 gün kaldi,herhalde yapamayacağım icin bi moral bozukluğu oldu.
İnşallah toparlarım.
Mari winsor un setine yeniden başladım Zaman'ında faydasını gormuştum.
bir de 10 dakikalık abs-göbek videosu var o cok iyi , onu da yaptım ama azıcık dikişlerim agridi.
Şimdilik bebis uyuduğunda spor yapabiliyorum.

Back