- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.561
yok kuzu daha edemedık o yuzden yazmıyorum ya :):) ıonsallah aksam sporla baslım dıorum bakalım.
Ama kuzu işte boy önemli ben mesela 60 ken bildiğin toparlak oluyorum şuan bile balık etli duruyorum yani 48 i de işte 1-2 kilo alınca hemen 55i geçmiyim diye istiyorum kontrollü gidiyim diye yoksa nolucak 48 olunca baktım zayıf 1 haftaya yemeye bakıyo 2 kilo almakyengem de işte 1.67 şuan 60 olmuş normalde 57 falandır ama 60 ken de gayet güzel duruyo
Afiyet olsun canım benim gayet güzel bence de evet bence de hepimiz için de kural o olmalı aslında karbonhidartı sabah almak lazım ekmek falan ve biraz da öğlen akşama da sebze yoğurt en güzeli
Pahalı evet ben d ekendim versem veremezdim okadar ama 750 ye yapan da güzeldi de bakırköyde o uzak diye vazgeçtim ondan
Dünkü menum 11 gibi 1 salata domates 1 h.yumurta 1 bardak süt ara şekersiz Türk Kahvesi akşam dugundeydim 3 kaşık p.pilavi yarım kase kuru fasulye 1 kase cacık
benmde 58 dır cnm boy 168 kıloyla aranda 10 fark derler ya hep ınsallah bakalım hedefe cok var.
bakım guzeldır cnm sponsorda var daha ne olsun :):)
bende oglen menu gecım barı
mercımek corbası
4 adet kofte az pattıs :) salata
bekliyorum bebişim bende sworkıt diye spor programı yükledim tele çok güzel onla başlicam bu akşam
benim arkadaşımda senin gibi az kilo alsa çok tosbik duruyo o zaman mecbur düşecen tabi şekoşum maalesef vücudumuzu dinliyeceğiz. ay hemen almasak olmuyo tatilde bende 2 kilo aldıydım ama vermişim 68 im hala şükür korudum çok yememe rağmen. ama şükür ki kalıptan göstermiyoruz yengen gibi olurum bende muhtemeln vücut genel olarak toplu ama oturunce önüme düşen bi çuval var onu napcam bilmiyorum. şuana kadar 573 cal almışım 70 cal de yakmışım artık günlük hedefim 1250 cal zamanla düşecek. ama bugün daha az olacak.canımda istemiyor.
annenler can vallaa ya. yaza yaptırcam sen yaptır resim at beğenirsem bende yaptırırım hatun ne kadar dururmuş o yıl mı
canım çok güzel bence araya kuruyemişte koy bi avuç
güzel menü bebeişim.. kız kilo deme 54 e nasıl düşeyim ben bence o yalan
bekliyorum bebişim bende sworkıt diye spor programı yükledim tele çok güzel onla başlicam bu akşam
benim arkadaşımda senin gibi az kilo alsa çok tosbik duruyo o zaman mecbur düşecen tabi şekoşum maalesef vücudumuzu dinliyeceğiz. ay hemen almasak olmuyo tatilde bende 2 kilo aldıydım ama vermişim 68 im hala şükür korudum çok yememe rağmen. ama şükür ki kalıptan göstermiyoruz yengen gibi olurum bende muhtemeln vücut genel olarak toplu ama oturunce önüme düşen bi çuval var onu napcam bilmiyorum. şuana kadar 573 cal almışım 70 cal de yakmışım artık günlük hedefim 1250 cal zamanla düşecek. ama bugün daha az olacak.canımda istemiyor.
annenler can vallaa ya. yaza yaptırcam sen yaptır resim at beğenirsem bende yaptırırım hatun ne kadar dururmuş o yıl mı
ENAMM SENIN BOY 164 MU SAKA SAKA :):)
benmde 58 dır cnm boy 168 kıloyla aranda 10 fark derler ya hep ınsallah bakalım hedefe cok var.
bakım guzeldır cnm sponsorda var daha ne olsun :):)
bende oglen menu gecım barı
mercımek corbası
4 adet kofte az pattıs :) salata
lokurcum biri beni durdursun benim psikolojim bozuldu dönemiyorum tam anlamıyla düzenime yaBen de mesela ilk tatilde 52 gittim 54 geldim2 haftada tekrar 52 oldum bayrama gittim yine 54 geldim şimdi 53 üm yakında 52 olurum yine artık tatil de yok bu düzende gidersem yılbaşına hedef tamam inşallah
ama işte bazı insan kilolu durmuyo eti sıkı oluyo mesela
AYNEN KUZUM AKSAMI TOPARLICAM BUGUNDE ISPANAK VE YOGURT YICEM AKSAMAAfiyet olsun datlum e zaten diyette de böyle yiyosun sen akşamı toparlasan yeticek galiba di mi kuzu
lokurcum biri beni durdursun benim psikolojim bozuldu dönemiyorum tam anlamıyla düzenime ya
Ohhh güzelmiş valla stres yapmamak lazım yaa ay diyet ay kilo dedikçe daha çok canımız istiyo benceTABI CNM ODA VAR HERKEZ KENDI VUCUDUNU BILCEK EN GUZELI.
AYNEN KUZUM AKSAMI TOPARLICAM BUGUNDE ISPANAK VE YOGURT YICEM AKSAMA
Ohhh güzelmiş valla stres yapmamak lazım yaa ay diyet ay kilo dedikçe daha çok canımız istiyo bence
ENAMM SENIN BOY 164 MU SAKA SAKA :):)
Tamam kuzum atıcam resim işte 8 ekimde gidicem 8 ay - 1,5 yıl arası kalıyomuş cilt tipine göre değişiyomuş amaarada gidip daha uygun fiyata rötuş yaptırabiliyosun inşallah güzel doğal olur yaa yaptıklarını çok beğendim
ah lokur dediğin böyle olurama işte bazı insan kilolu durmuyo eti sıkı oluyo mesela
Ben de mesela ilk tatilde 52 gittim 54 geldim2 haftada tekrar 52 oldum bayrama gittim yine 54 geldim şimdi 53 üm yakında 52 olurum yine artık tatil de yok bu düzende gidersem yılbaşına hedef tamam inşallah
nii demek istiyorsun bebeğim gel hele sen
of ya sonsuza kadar yokmu çözümü çevresi çıkıyor içinde çıkmıyor ille para vericez he
ah lokur dediğin böyle oluro benim demi lokuır
ay hadi inşallah ya mübarekler bi çıkıyor bi iniyo hedefimize gelince sabit dursalar iyi olacak
nii demek istiyorsun bebeğim gel hele sen
of ya sonsuza kadar yokmu çözümü çevresi çıkıyor içinde çıkmıyor ille para vericez he
ah lokur dediğin böyle oluro benim demi lokuır
ay hadi inşallah ya mübarekler bi çıkıyor bi iniyo hedefimize gelince sabit dursalar iyi olacak
Evet kuzum öyle yapmayı planlıyorum yada tuzsuz yağsız mısır patlatabilirim hem oyalar hem kalorisi yok denecek kadar az :)Mervecim işte maalesef bizim de öyle akşam iş çıkışı bi yere gidiyoruz falan ama işte en zararsız şeyleri yemek lazım ve gündüzü ben de mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalışıyorum madem öyle akşam meyve falan atıştır ya da çiğ fındık badem 1-2 avuç yanında şekersiz sütlü neskafe bikaç yulaflı bisküvi falan kendine göre atıştırmalıklar hazırla yani bu hiç bitmeyecek bir süreç her akşam böyle madem bak 10 kiloyu da sen verdin o zaman napıyodun üşün başarabilirsin
Eveeet kuzum yapabiliriz ben inanıyorumö bize bix başardık yaptık devamıda geliceek :)))3 ayda 10 kilo verilir kuzu yeter ki kaçamak yapmayalım başarabiliriz
Kuzum kahvaltın on numara özümüz paylaşımlarımız topiğimiz canlandı yaşaaasın :)Günaydın herkeseee
sabah kahvaltım
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
bol miktarda maydonoz
7 tane siyah zeytin
1 domates
Canım kahvaltıda 2 dilim yemezsem çok acıkıyorum öğlende yemek yaptm fln geçiştirdim kaynanamlar geldi köyden saat 6 gibi yemeğe oturduk o arada şeker düştü keki de yemiş bulundum yanlış biliyorum ama etle pek aram yok kuzum ya sevmiyorum yumurta falan tüketmeye çalışıyorum ayarlıcam ama inşallah :)katılıyorum hemen bugün başlayalım kuzum. Yılbaşına hedefim 60 olsun zaten o kadar insem yeter bana
o ekmek 1 e düşerse o aradası kek 1 dilim olarak ara öğün olup bi tabak et, tavuk,balık yemeği yenirse, akşam ki o ekmekte 1 dilime düşerse dediğin kiloya hızlı gidersin kurum öğleni hep geçiştirme. az yiyip çoğu karbonhidrat yapmışsın proteine ağırlık vermen lazım.
işte on numara bi menü örneği
Günaydınlar madam
ne kadar dedi lokur ya benim de en büyük sorunum kaş çok seyrek boyuyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?