Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yok kuzu daha edemedık o yuzden yazmıyorum ya :):) ıonsallah aksam sporla baslım dıorum bakalım.

bekliyorum bebişim bende sworkıt diye spor programı yükledim tele çok güzel onla başlicam bu akşam

benim arkadaşımda senin gibi az kilo alsa çok tosbik duruyo o zaman mecbur düşecen tabi şekoşum maalesef vücudumuzu dinliyeceğiz. ay hemen almasak olmuyo tatilde bende 2 kilo aldıydım ama vermişim 68 im hala şükür korudum çok yememe rağmen. ama şükür ki kalıptan göstermiyoruz yengen gibi olurum bende muhtemeln vücut genel olarak toplu ama oturunce önüme düşen bi çuval var onu napcam bilmiyorum. şuana kadar 573 cal almışım 70 cal de yakmışım artık günlük hedefim 1250 cal zamanla düşecek. ama bugün daha az olacak.canımda istemiyor.

annenler can vallaa ya. yaza yaptırcam sen yaptır resim at beğenirsem bende yaptırırım hatun ne kadar dururmuş o yıl mı

Dünkü menum 11 gibi 1 salata domates 1 h.yumurta 1 bardak süt ara şekersiz Türk Kahvesi akşam dugundeydim 3 kaşık p.pilavi yarım kase kuru fasulye 1 kase cacık

canım çok güzel bence araya kuruyemişte koy bi avuç

güzel menü bebeişim.. kız kilo deme 54 e nasıl düşeyim ben bence o yalan

O COK GUZEL GERCEKDEN CNM BENDE YAPMISDIM EVDE

ENAMM SENIN BOY 164 MU SAKA SAKA :):)

Tamam kuzum atıcam resim işte 8 ekimde gidicem 8 ay - 1,5 yıl arası kalıyomuş cilt tipine göre değişiyomuş amaarada gidip daha uygun fiyata rötuş yaptırabiliyosun inşallah güzel doğal olur yaa yaptıklarını çok beğendim

Ben de mesela ilk tatilde 52 gittim 54 geldim 2 haftada tekrar 52 oldum bayrama gittim yine 54 geldim şimdi 53 üm yakında 52 olurum yine artık tatil de yok bu düzende gidersem yılbaşına hedef tamam inşallah

Afiyet olsun datlum e zaten diyette de böyle yiyosun sen akşamı toparlasan yeticek galiba di mi kuzu

Ben de mesela ilk tatilde 52 gittim 54 geldim 2 haftada tekrar 52 oldum bayrama gittim yine 54 geldim şimdi 53 üm yakında 52 olurum yine artık tatil de yok bu düzende gidersem yılbaşına hedef tamam inşallah
lokurcum biri beni durdursun benim psikolojim bozuldu dönemiyorum tam anlamıyla düzenime ya

ENAMM SENIN BOY 164 MU SAKA SAKA :):)

nii demek istiyorsun bebeğim gel hele sen

of ya sonsuza kadar yokmu çözümü çevresi çıkıyor içinde çıkmıyor ille para vericez he

ama işte bazı insan kilolu durmuyo eti sıkı oluyo mesela
ah lokur dediğin böyle olur o benim demi lokuır

ay hadi inşallah ya mübarekler bi çıkıyor bi iniyo hedefimize gelince sabit dursalar iyi olacak

ben bıse demedım hem dersem topa koyarlar burda benı :):)

Valla yok kankacım işte benim de öyle anca böyle kaş kontür falan

İviiit sen öylesin bence çünkü şuanda kilonu göstermiyosun ben mesela gevşeğim

Yani hedefimize ulaşınca da takibi bırakmayız arada tartılıp baktık aldık hemen dengeleriz ya da bigün çok kaçırdıysak ertesi gün dengeliycez napalım

Evet kuzum öyle yapmayı planlıyorum yada tuzsuz yağsız mısır patlatabilirim hem oyalar hem kalorisi yok denecek kadar az :)

Canım kahvaltıda 2 dilim yemezsem çok acıkıyorum öğlende yemek yaptm fln geçiştirdim kaynanamlar geldi köyden saat 6 gibi yemeğe oturduk o arada şeker düştü keki de yemiş bulundum yanlış biliyorum ama etle pek aram yok kuzum ya sevmiyorum yumurta falan tüketmeye çalışıyorum ayarlıcam ama inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…