- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #14.561
yok kuzu daha edemedık o yuzden yazmıyorum ya :):) ıonsallah aksam sporla baslım dıorum bakalım.
bekliyorum bebişim bende sworkıt diye spor programı yükledim tele çok güzel onla başlicam bu akşam
Ama kuzu işte boy önemli ben mesela 60 ken bildiğin toparlak oluyorum şuan bile balık etli duruyorum yani 48 i de işte 1-2 kilo alınca hemen 55i geçmiyim diye istiyorum kontrollü gidiyim diye yoksa nolucak 48 olunca baktım zayıf 1 haftaya yemeye bakıyo 2 kilo almak yengem de işte 1.67 şuan 60 olmuş normalde 57 falandır ama 60 ken de gayet güzel duruyo
benim arkadaşımda senin gibi az kilo alsa çok tosbik duruyo o zaman mecbur düşecen tabi şekoşum maalesef vücudumuzu dinliyeceğiz. ay hemen almasak olmuyo tatilde bende 2 kilo aldıydım ama vermişim 68 im hala şükür korudum çok yememe rağmen. ama şükür ki kalıptan göstermiyoruz yengen gibi olurum bende muhtemeln vücut genel olarak toplu ama oturunce önüme düşen bi çuval var onu napcam bilmiyorum. şuana kadar 573 cal almışım 70 cal de yakmışım artık günlük hedefim 1250 cal zamanla düşecek. ama bugün daha az olacak.canımda istemiyor.
Afiyet olsun canım benim gayet güzel bence de evet bence de hepimiz için de kural o olmalı aslında karbonhidartı sabah almak lazım ekmek falan ve biraz da öğlen akşama da sebze yoğurt en güzeli
Pahalı evet ben d ekendim versem veremezdim okadar ama 750 ye yapan da güzeldi de bakırköyde o uzak diye vazgeçtim ondan
annenler can vallaa ya. yaza yaptırcam sen yaptır resim at beğenirsem bende yaptırırım hatun ne kadar dururmuş o yıl mı
Dünkü menum 11 gibi 1 salata domates 1 h.yumurta 1 bardak süt ara şekersiz Türk Kahvesi akşam dugundeydim 3 kaşık p.pilavi yarım kase kuru fasulye 1 kase cacık
canım çok güzel bence araya kuruyemişte koy bi avuç
benmde 58 dır cnm boy 168 kıloyla aranda 10 fark derler ya hep ınsallah bakalım hedefe cok var.
bakım guzeldır cnm sponsorda var daha ne olsun :):)
bende oglen menu gecım barı
mercımek corbası
4 adet kofte az pattıs :) salata
güzel menü bebeişim.. kız kilo deme 54 e nasıl düşeyim ben bence o yalan