• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar yani hiçbirimiz düzenli girip menü paylaşımı da yapmıyoruz anca veremiyorum çok yedim kaçamak yaptım :KK70::KK70: bence bu şekilde asla kilo veremeyiz bi titreyip kendimize gelmemiz lazım ben yarından itibaren düzenli menülerimi yazıcam bi toparlanalım yaa yılbaşına hedef koyalım hadin gaariii:sampiyon::sampiyon::eğlence::eğlence:
yıl başına hedef57ydi de bakalım napıcam lokur :D yok bu boyle olmuyo ya diyet psikolojisine girmessem mumkunatı yok veremiyorum yarın ben de menu paylaşımına başlıcam valla

yıl başına hedef57ydi de bakalım napıcam lokur :KK70: yok bu boyle olmuyo ya diyet psikolojisine girmessem mumkunatı yok veremiyorum yarın ben de menu paylaşımına başlıcam valla

İveet başlamamız lazım yani herşeyden yiyoruz zaten ağır diyetler yapmıyoruz ama şu şekerli ve hamur işi defterini kapasak yeter yani bi hareket gelsin topiğimize de @MerveeTunaa mervetoşum hadiii canlanalımm

benim hedefim 48 yılbaşı 48 diyorum 3 ay var ovvvv neler yapılır :KK31::KK31:

İveet başlamamız lazım yani herşeyden yiyoruz zaten ağır diyetler yapmıyoruz ama şu şekerli ve hamur işi defterini kapasak yeter yani bi hareket gelsin topiğimize de @MerveeTunaa mervetoşum hadiii canlanalımm

ben de şuan 64.5um 57ye 7.5 kilo var 3 ay var verilir dimi ya ayda 2.5 versem veriyorum

Mervecim sonbahar ve eylül insanın iştahı açılıyo yani tek önerim her canın bişey istediğinde tutma kendini git zararsız bişey ye yoğurt ye yoğurda meyve falan dilimle ama aç durma ya da acıktırıcak ekmek falan gibi şeyler yeme iştahın açık olabilir
İştahım çok açık ehliyet kursum pazartesi allah nasip ederse başlıcak bakalım kafam dağılırda belki yemem biraz .s kuzum çok misafirim geliyor eşimle gece 2 lere kadar tavla oynuyoruz yanında bişiler yiyoruz hep :( o yiyo bende sigara içiyom da nereye kadar iççem diyom bi kaç bşilerde yiyim dym :( o fena yapıyo gün boyu idare eder besleniyom atıştırmalar işi bozuyo :(

ay merve ağlama kızım ya olur öyle şimdi sakin oluyoruz derin bi nefes alıyoruz diyetimize güzel güzel devam ediyoruz ödem olmuştur beli çay iç ödem çayı, yarın sabahtan tartıl bakalım
Kuzum yeni tarifler araştırıyorum tarçın çayı zayıflatıyormuş onu okudum onu yapayım diyorum kaynatıp içeyim bari napayım :(

verirsin kuzum ama şuan alman çok normal hatta demiştim sana ilk evinde yemek yaparken kilo alıcaksın diye :) şimdi yavaştan toplanalım hele bende çok dağıttım bu iş muhabbetinden sonra. kız benimde tartımın pili yok ya en iyisi tartıyı değiştireyim.

Evet o üçlü sana yetmiş ama ben napim ben hergün bayram tatil gibi yiyorum :KK45: bak bu sefer yemek sorunum yok multınetim var burada ev yemeği yerleri var ama evden getiremem çünkü buzdolabı yok ocak yok illa bişi eksik çıkacak :KK53:
Neyse dışarıdan 3 çeşit yemek söylüyorum genelde bazen de sadece çorba içiyorum bugün öyle yaptım mesela. ama hatanın en büyüğü poğaça ve börek yiyorum kahvaltıda hep. yarından itibaren çok kasmadan diyete başlim ben bari.. içimden de hiç gelmiyor mübarek :KK22:

kız ağlamaa ne ağlaması ya bak senin en büyük hatan kilo da kilo öncelikle düşünme böyle yaparsan veremessin ki moralsiz moralsiz :kahve:
Ah kuzum çok taktım buaralar yine şiştikçe şişiyorum moralimi düzeltmem lazım haklısın :(

Eveeeet kuzum bak bu mesajı okudum canlandımmm tarçın kaynatıp hemen işe başlıyorum topiğimiz canlansın güzelleşsinn :KK200:

Kızlar yani hiçbirimiz düzenli girip menü paylaşımı da yapmıyoruz anca veremiyorum çok yedim kaçamak yaptım :KK70::KK70: bence bu şekilde asla kilo veremeyiz bi titreyip kendimize gelmemiz lazım ben yarından itibaren düzenli menülerimi yazıcam bi toparlanalım yaa yılbaşına hedef koyalım hadin gaariii:sampiyon::sampiyon::eğlence::eğlence:
Yılbaşına kadar 10 kilo diyorum Allah nasip ederseee hadiiiiin bakalım :KK76::halay:

Kızlaaar bugün ki menümmm sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peynir 1 domates 1 tatlı kaşığı acuka 2 bardak çay az şekerli arada şekersiz nescafe 2 dilim kek akşam 2 dilim tam buğday 5 kaşık kabak yemeği 4 kaşık yoğurt 2 çatal et sote 3kaşık salata :KK200:

Canlarım elma çayını yeniden yapıyoru günde 4 5 bardak içmeyi planlıyorum limonum yoktu bi kaç damla sıktım 2kabuk tarçın 2elma bir çay kaşığı karababiber ve bir tutam hibiskus ekledim Hibiskus kan şekerini düzenleyici bir bitki aynı zamanda demir deposu enerji kaynağı vücuda enerji verip yağ yakımını hızlandırıyor c vitamini deposuda üstelik buda soğuk kıi aylarında hasta olmamızı engelliyor tatlı isteğimizi kesiyor ben etkili olucağını düşünerek ekledim bakalım sonuç ne olucak :)

ben de şuan 64.5um 57ye 7.5 kilo var 3 ay var verilir dimi ya ayda 2.5 versem veriyorum

Verilir tabii ki ayda 2,5 k,lo gayet rahat verirsin senin zaten metabolizman hızlı azcık da spor yapsan günde yarım saat falan çok daha çabuk ulaşırsın hedefe

İştahım çok açık ehliyet kursum pazartesi allah nasip ederse başlıcak bakalım kafam dağılırda belki yemem biraz .s kuzum çok misafirim geliyor eşimle gece 2 lere kadar tavla oynuyoruz yanında bişiler yiyoruz hep :KK43: o yiyo bende sigara içiyom da nereye kadar iççem diyom bi kaç bşilerde yiyim dym :KK43: o fena yapıyo gün boyu idare eder besleniyom atıştırmalar işi bozuyo :KK43:
Mervecim işte maalesef bizim de öyle akşam iş çıkışı bi yere gidiyoruz falan ama işte en zararsız şeyleri yemek lazım ve gündüzü ben de mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalışıyorum madem öyle akşam meyve falan atıştır ya da çiğ fındık badem 1-2 avuç yanında şekersiz sütlü neskafe bikaç yulaflı bisküvi falan kendine göre atıştırmalıklar hazırla yani bu hiç bitmeyecek bir süreç her akşam böyle madem bak 10 kiloyu da sen verdin o zaman napıyodun üşün başarabilirsin

Kızlaaar bugün ki menümmm sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peynir 1 domates 1 tatlı kaşığı acuka 2 bardak çay az şekerli arada şekersiz nescafe 2 dilim kek akşam 2 dilim tam buğday 5 kaşık kabak yemeği 4 kaşık yoğurt 2 çatal et sote 3kaşık salata :KK200:

Çok da abartı bişey yok bence mervetoşum afiyet olsunn

Canlarım elma çayını yeniden yapıyoru günde 4 5 bardak içmeyi planlıyorum limonum yoktu bi kaç damla sıktım 2kabuk tarçın 2elma bir çay kaşığı karababiber ve bir tutam hibiskus ekledim Hibiskus kan şekerini düzenleyici bir bitki aynı zamanda demir deposu enerji kaynağı vücuda enerji verip yağ yakımını hızlandırıyor c vitamini deposuda üstelik buda soğuk kıi aylarında hasta olmamızı engelliyor tatlı isteğimizi kesiyor ben etkili olucağını düşünerek ekledim bakalım sonuç ne olucak :)

Ohh ellerine sağlık balım afiyet olsunn bak bilmiyodum hibisküsü ben de haftaya onu da ekliyim şimdi bu hafta pazardan beri limon maydonoz zerdeçal yapıyorum ben de 10 dal maydonoz 1 limon 1tk zerdeçalı kaynatıyorum akşam ve sabah içiyorum o da cilde de çok iyi geliyo ve yine c vitamini ve metabolizmayı da hızlanıdıryo

Sağol balım sana da günaydınn aslııı kaşlarımı yaptırıcam 3d microblading diye bi teknik var ya kıl tekniği

evet kuzum guzel oluyor ama ıyı bıyere gıt kötu yapmasınlar kasların cok mu ınce nıe gerek duydun bıde bilıyosundur ömurluk dııl 2 yıl falan gıdıyo

Back