- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.541
evet kuzum guzel oluyor ama ıyı bıyere gıt kötu yapmasınlar kasların cok mu ınce nıe gerek duydun bıde bilıyosundur ömurluk dııl 2 yıl falan gıdıyo
bak sen de emineesen instagram hesabı hatta çok altlarda bir kız var aynı benevet kuzum guzel oluyor ama ıyı bıyere gıt kötu yapmasınlar kasların cok mu ınce nıe gerek duydun bıde bilıyosundur ömurluk dııl 2 yıl falan gıdıyo
Kızlar yani hiçbirimiz düzenli girip menü paylaşımı da yapmıyoruz anca veremiyorum çok yedim kaçamak yaptımbence bu şekilde asla kilo veremeyiz bi titreyip kendimize gelmemiz lazım ben yarından itibaren düzenli menülerimi yazıcam bi toparlanalım yaa yılbaşına hedef koyalım hadin gaariii
Kızlaaar bugün ki menümmm sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peynir 1 domates 1 tatlı kaşığı acuka 2 bardak çay az şekerli arada şekersiz nescafe 2 dilim kek akşam 2 dilim tam buğday 5 kaşık kabak yemeği 4 kaşık yoğurt 2 çatal et sote 3kaşık salata
Günaydın herkeseee
sabah kahvaltım
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
bol miktarda maydonoz
7 tane siyah zeytin
1 domates
Sağol balım sana da günaydınn aslııı kaşlarımı yaptırıcam 3d microblading diye bi teknik var ya kıl tekniği
Günaydınlar kızlar
Ben bugün kahvaltı öğünümden sonra sizinle başlamaya karar verdimYılbaşı :60 ı görücem hacı.
Ama bi yandan spor yapıcam karnım buruşuk buruşuk oldu iyice.
Sabah ki menüm şu ( diyetsiz )
- domates soslu biber kızartması ( 4 çatal kadar)
- 2 zeyin
- 1 yk çilek reçeli
- 2 dilim kaşar
- 1 tk nutella
- 2 dilim beyaz ekmek
ama dedim size kahvaltıdan sonra karar aldım diyeÖğlende tavuk ızgara ya da köfte ızgara düşünüyorum bakalım.
Biliyorum kuzum hatta 1yıl falan da diyolar ama epeydir araştırıyodum zaten, acıbademde buldum bi yer yaptıkları da çok doğal baktım referanslara kaşlarım hem ince hem seyrek hem de iç kısımda göz çukuruna doğru olan kısımlar hiç yok yani ben zaten boyuyorum hep ama artık yaptırıyım dedim
katılıyorum hemen bugün başlayalım kuzum. Yılbaşına hedefim 60 olsun zaten o kadar insem yeter bana
o ekmek 1 e düşerse o aradası kek 1 dilim olarak ara öğün olup bi tabak et, tavuk,balık yemeği yenirse, akşam ki o ekmekte 1 dilime düşerse dediğin kiloya hızlı gidersin kurum öğleni hep geçiştirme. az yiyip çoğu karbonhidrat yapmışsın proteine ağırlık vermen lazım.
işte on numara bi menü örneği
Günaydınlar madam
ne kadar dedi lokur ya benim de en büyük sorunum kaş çok seyrek boyuyorum hep
Afiyet olsun balımcan 60 bence de iyi sana fotolarda da hiç kilolu durmuyosun balık etlisin yani 60 da süper olursun bence de öğlen ben kabak yemeği tb ekmeği yoğurt yiycem ara için de yeşil elmam var biraz çiğ bademim var
Kuzum 750 var 900 var kartataksit istersen 1000 - 1200 diyolar acıbademdeki 900 ama annem sponsor oldu sağolsunhafatay gidicem 8 ekim emineesen instagramı
anladım kuzum bence de yaptır cok guzerl olur bıde cok orjınal duruyor cnm. fıyat ne kdr sordun mu
kız şekoşum ne yedin sen başladık mı sıkı yönetime ohal ilan ettik demi
lokur aynen ben zayıfladım ya çanakkalede saffetin akrabaları şok oldu çok zayıflamışsın noldu böyle, çok güzel olmuşsun felan hemen topluyorum kilo verince.zaten geniş omuzluyum çıtı pıtı değil ki vücut 60 olabilsem keşke valla siz 48 dedikçe benim burda kal atışlarım değişiyor.
yok kuzu daha edemedık o yuzden yazmıyorum ya :):) ıonsallah aksam sporla baslım dıorum bakalım.
lokur aynen ben zayıfladım ya çanakkalede saffetin akrabaları şok oldu çok zayıflamışsın noldu böyle, çok güzel olmuşsun felan hemen topluyorum kilo verince.zaten geniş omuzluyum çıtı pıtı değil ki vücut 60 olabilsem keşke valla siz 48 dedikçe benim burda kal atışlarım değişiyor.
Bogazini tutmazsan o tür şeyleri boşuna içip kendine zehir edersin canimKuzum yeni tarifler araştırıyorum tarçın çayı zayıflatıyormuş onu okudum onu yapayım diyorum kaynatıp içeyim bari napayım
kabak candır severim onuda hatun afiyet olsun gene aşçı benim diyorsun :) benim mümkün olduğunca şaşmamam gereken kural belli öğlen protein ara protein akşama sebze.
Şimdi öğleni yedim : 1 Porsiyonda hepsi : 3 adet izmir köfte, 3 boy adet patates, birazda mevsim salata, 1 kase de cacık + 1 dl tambuğday ekmeği gümlettim
ay pahalı hayat boyu kalıcı olsa neyse ben en fazla 600 verebilirim
bekliyorum seni de kuzum gel yakın sayılırız kiloda inelim. evet hem biz kalıplıyız hesaplatma yaptım ideal kilom 59 muş
Afiyet olsun canım benim gayet güzel bence de evet bence de hepimiz için de kural o olmalı aslında karbonhidartı sabah almak lazım ekmek falan ve biraz da öğlen akşama da sebze yoğurt en güzeli
Pahalı evet ben d ekendim versem veremezdim okadar ama 750 ye yapan da güzeldi de bakırköyde o uzak diye vazgeçtim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?