• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kızlar uzun süre kaçamaklarımdan sonra bugün tartıldım yarım kilo vermişim :D ay çok sevindi dedim ki boyle veriyorum bi de yapsam vuhuu dedim ve 64.5la başladım tekrardan

kızlar uzun süre kaçamaklarımdan sonra bugün tartıldım yarım kilo vermişim :KK70: ay çok sevindi dedim ki boyle veriyorum bi de yapsam vuhuu dedim ve 64.5la başladım tekrardan

Demek ki çok güzel kaçamaklar yapmışsın üstüne kilo verdiğine göre:KK53: Haydi bakalım o zaman şimdi vuhuuu zamanı :KK45:

Ah kuzum benim ne kadar terbiyesizlik bu ya insan çocuğunun yuvasını düşünür anlamıyorum bunları işte dolduruşuna gelme kuzum sen yuvana bak boşver tKma onu senin üzülmediğini görünce daha çok sinirlenir o mesafe koy bak rahatına ya valla değmez kendini yıpratmana

yok artık takmıyorum bebeğim ama ister istemez eşim yanımda olsa da yuvamı etkiliyor bu şeyler. Ona zafer kazandırmam zati :KK14: bakalım nere kadar devam edecek.

kılo deme kuzum balayı gzldı kahvaltlar olaydı hele ama kılo 2 aldım geldıgımden berı toparlayamadm cnm gecen 3 gunde dugun ıcın samsuna gıttım orda da aldm bu ara dur dıyemıyorum ben boleym ıste dıyetsyensız zor verıorm ıpın ucunu kacırdm mı toplayamıorum bakalım napcam.
evet ya 9 yıl bıde dıorum bı kac ay evde dınlenım ya bayadır calısıorum dmı :)

aynı benim o zamanlar düşündüğüm gibi düşünüyorsun kuzum gerçekten yeni evinle uğraşmalısın biraz vakit ayır borç harç yoksa. ALdığın kiloları verirsin bea kaç oldun 61 misin ? ben şimdi başlıyacağım gene gel başlayalım bakalım diyetisyensiz de yaparız biz :)
Doğru doğru maalesef halbu ki herkes birbirine sevgili saygılı olsa ya illa bi mücadele bi kavga iki günlük dünyada
yoook nerde şekoş ama kendi bilir ben hep korudum saygıyı ama böyle daha iyiymiş ona karşı

Canım benim dün erken çıktım da yazamadım kusura bakma herşey aynı tatiller girdi araya biz de çok yoğun yazamadık aslında ama valla ben de seni çok özledim :KK36:

Bende pek bir değişiklik yok ama herşey yolunda çokşükür :dua: işe git gel işte sağlıklı beslenmeye çalış tatile git 2 kilo al gel ver tekrar git 2 kilo al gel vermeye çalış:KK53:
ooh kuzum aman kötü bişi olmasın kalan herşeye şükür malum hep atraksiyonlar mevcut oluyor türkiye de yaşıyorsan :) ya biz hayat boyu böyle mi olcaz al ver al ver :KK45:

aslıcım ablamlarla konuşuyorum şuan balayındalar sürekli yiyoruz diyo :KK70: balayında alınır toparlarsın sen ben de bi haftadır koyverdim gitti de bugün döndüm normal düzenime

ah cnm yenmez mı ya ne guzel yedım dıyorum da bıde sey geldıgımden berıde toparlayamadm esm sunu yap dıyo ona yapınca benmde cnm cekıyor cok zor gercekden bıde ıradesızımdır ben malsesf bakalım nasıl olcak sonum :)

yok artık takmıyorum bebeğim ama ister istemez eşim yanımda olsa da yuvamı etkiliyor bu şeyler. Ona zafer kazandırmam zati :KK14: bakalım nere kadar devam edecek.

aynı benim o zamanlar düşündüğüm gibi düşünüyorsun kuzum gerçekten yeni evinle uğraşmalısın biraz vakit ayır borç harç yoksa. ALdığın kiloları verirsin bea kaç oldun 61 misin ? ben şimdi başlıyacağım gene gel başlayalım bakalım diyetisyensiz de yaparız biz :)

yoook nerde şekoş ama kendi bilir ben hep korudum saygıyı ama böyle daha iyiymiş ona karşı

ooh kuzum aman kötü bişi olmasın kalan herşeye şükür malum hep atraksiyonlar mevcut oluyor türkiye de yaşıyorsan :) ya biz hayat boyu böyle mi olcaz al ver al ver :KK45:

ne 61 canım tatılden geldım 64 dum ustunden 1,5 ay gecdı hala yemeye devam ınsallah cok almamısımdır tartım yok ılk ıs tartı almak olcak yoksa ben epey cıkıcam böle.

ne 61 canım tatılden geldım 64 dum ustunden 1,5 ay gecdı hala yemeye devam ınsallah cok almamısımdır tartım yok ılk ıs tartı almak olcak yoksa ben epey cıkıcam böle.
Tartı almamakla çok yanlış yapiyosun kilonun bilse n belki kendini durdurursun benimde bi zamanlar tartım yoktu habire yiyodum sonra çevre kilo almışsin diyince tartı aldım bi baktım 10 kilo almisim:(sonra direk diyete girmiştim

Hayıır öyle olmıycak tabii şimdi diyete ara verince ben mesela açık büfe otel tatil ve bayram :KK45:normalde bir hafta boyunca hergün öyle yemem yani ama tatil malum şimdi kiloları verince işte dengeleye dengeleye gideriz balım bence bi toparlanıp başlayalım sonuçta herşeyi yiyoruz zaten biraz dikkatle tamam bu iş :eğlence: senin burası nasıl yemek açısından dışarı mı çıkıyosun yanında ufak tefek getirip yeme şansın var mı durum ne:kahve:

Aslı koooş tartı aaal valla iş iten geçebilir heran tartı kendine getiriyo o_O

Ah bi an önce pes etse çok iyi eder canım insanı psikolojikman etkiliyor ya :(

Tartım 55 gösteriyor napsam bilemiyorum ağlıyorum bana önerisi olan var mı :( kendimi düzene sokamıyorum yapamıyorum

Tartı almamakla çok yanlış yapiyosun kilonun bilse n belki kendini durdurursun benimde bi zamanlar tartım yoktu habire yiyodum sonra çevre kilo almışsin diyince tartı aldım bi baktım 10 kilo almisim:KK43:sonra direk diyete girmiştim

CANIM EVDE DAHA YENIYIM BILDIGIN UZERE O YUZDEN ANNEME GDNCE TARTILIOM ODA MEMLEKETE HAFTAYA GELIYOR COGUNLUKLA HAFTA DA BIR TARTILIOM AMA ALICAM TABIKI ALMADAN DURAMAM
Aslı koooş tartı aaal valla iş iten geçebilir heran tartı kendine getiriyo o_O

aynen bugun besıktasa gıtcem yada yarn emınonunden alım kendıme bzm evdekı guzeldı ayy yoksa ben sısıcem bogazma dur dıyemıom :(

CANIM EVDE DAHA YENIYIM BILDIGIN UZERE O YUZDEN ANNEME GDNCE TARTILIOM ODA MEMLEKETE HAFTAYA GELIYOR COGUNLUKLA HAFTA DA BIR TARTILIOM AMA ALICAM TABIKI ALMADAN DURAMAM

aynen bugun besıktasa gıtcem yada yarn emınonunden alım kendıme bzm evdekı guzeldı ayy yoksa ben sısıcem bogazma dur dıyemıom :KK43:

Aynen kuzum ben de nezaman uzun süre tartılmasam gözlerime inanamıyorum tartılınca çünkü yok yaa almamışımdır okadar falan diye tartılmadığımızdan bilmediğimizden yemeye devam ediyoruz kıyafetler oluyo nasılsa falan diye sonra kıyamett :mad::mad:

Aynen kuzum ben de nezaman uzun süre tartılmasam gözlerime inanamıyorum tartılınca çünkü yok yaa almamışımdır okadar falan diye tartılmadığımızdan bilmediğimizden yemeye devam ediyoruz kıyafetler oluyo nasılsa falan diye sonra kıyamett :mad::mad:

yok kuzu kıyafettende anlıyorum artk kuzenmın dugune gıtmeden elbıseyı gıymısdm bol olmusdu bayram donusu hıcde bol olmadı :):) bakalım ınsallah hayal kırıklıgım cok olmaz :):)

Tartım 55 gösteriyor napsam bilemiyorum ağlıyorum bana önerisi olan var mı :KK43: kendimi düzene sokamıyorum yapamıyorum

Mervecim sonbahar ve eylül insanın iştahı açılıyo yani tek önerim her canın bişey istediğinde tutma kendini git zararsız bişey ye yoğurt ye yoğurda meyve falan dilimle ama aç durma ya da acıktırıcak ekmek falan gibi şeyler yeme iştahın açık olabilir

Tartım 55 gösteriyor napsam bilemiyorum ağlıyorum bana önerisi olan var mı :KK43: kendimi düzene sokamıyorum yapamıyorum
ay merve ağlama kızım ya olur öyle şimdi sakin oluyoruz derin bi nefes alıyoruz diyetimize güzel güzel devam ediyoruz ödem olmuştur beli çay iç ödem çayı, yarın sabahtan tartıl bakalım

verirsin kuzum ama şuan alman çok normal hatta demiştim sana ilk evinde yemek yaparken kilo alıcaksın diye :) şimdi yavaştan toplanalım hele bende çok dağıttım bu iş muhabbetinden sonra. kız benimde tartımın pili yok ya en iyisi tartıyı değiştireyim.

Hayıır öyle olmıycak tabii şimdi diyete ara verince ben mesela açık büfe otel tatil ve bayram :KK45:normalde bir hafta boyunca hergün öyle yemem yani ama tatil malum şimdi kiloları verince işte dengeleye dengeleye gideriz balım bence bi toparlanıp başlayalım sonuçta herşeyi yiyoruz zaten biraz dikkatle tamam bu iş :eğlence: senin burası nasıl yemek açısından dışarı mı çıkıyosun yanında ufak tefek getirip yeme şansın var mı durum ne:kahve:

Evet o üçlü sana yetmiş ama ben napim ben hergün bayram tatil gibi yiyorum :KK45: bak bu sefer yemek sorunum yok multınetim var burada ev yemeği yerleri var ama evden getiremem çünkü buzdolabı yok ocak yok illa bişi eksik çıkacak :KK53:
Neyse dışarıdan 3 çeşit yemek söylüyorum genelde bazen de sadece çorba içiyorum bugün öyle yaptım mesela. ama hatanın en büyüğü poğaça ve börek yiyorum kahvaltıda hep. yarından itibaren çok kasmadan diyete başlim ben bari.. içimden de hiç gelmiyor mübarek :KK22:

kız ağlamaa ne ağlaması ya bak senin en büyük hatan kilo da kilo öncelikle düşünme böyle yaparsan veremessin ki moralsiz moralsiz :kahve:

Kızlar yani hiçbirimiz düzenli girip menü paylaşımı da yapmıyoruz anca veremiyorum çok yedim kaçamak yaptım :KK70::KK70: bence bu şekilde asla kilo veremeyiz bi titreyip kendimize gelmemiz lazım ben yarından itibaren düzenli menülerimi yazıcam bi toparlanalım yaa yılbaşına hedef koyalım hadin gaariii:sampiyon::sampiyon::eğlence::eğlence:

Back