- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.441
Lokurumm kaçamaksız veririrz İnşallah ya bakalım bu hafta nasıl olcakDün kilo bildirimi yapamadım 53 kg yim 1 kilo gitmiş ama tabii regl şişliği falan da vardı, artık bundan sonra 48 e doğru hızla devam kaçamak falan yok
Ooo bu hafta yazmadığımdan belli değilmi kuzum neler yediğimKuzum yani işte kaçamak oldukça bu böye olucakbu hafta ne yaptın en yedin tam bilemiyorum ama torkular falan hatırlıyorum sanki
tatlım eşin neden bu kadar çok kilonla uğraşıyor yahu sen de ona de kas yap de kilo al veya ver deOoo bu hafta yazmadığımdan belli değilmi kuzum neler yediğimkendimi toparlayamıyorum benimki yine yanakların şişti sanki kilo aldın demeye başladı uyuz azim yok sende diyo haklı adam aslında ah ah yine lafın ağzına düştüm kendimi toparlamam şart
Allah mutlu mesut etsin canımm :) hoşgeldin bende aynı durumdayım yedikçe yiyorum sonum vahim artık blmym napıcamkuzular ablamı evlendirdim geldimkaç gündür neler yiyorum hala 65im nasıl oldu anlamadım eski düzenime geri dönmekte çok zorlanıyorum ya napıcam bilmiyorum bikaç güne dönmem lazım yarın döniyim ben en iyisi
Spora yazılıyor zaten bu haftatatlım eşin neden bu kadar çok kilonla uğraşıyor yahu sen de ona de kas yap de kilo al veya ver de
Kuzum ben yeni dogum yaptim zayiflama forumlarina bakarken bu konuya girdim öyle tesadufen gördum fotonuu cok hosuma gittisağol cokpembiş tam benim ters ve haşeri hallerimi ifade ediyo kendisi he birde foto tutkumusen ben yokken geldin sanırım hoşgeldin ben 1,5 aydır piyasalarda değildim yoksa iyi kazan kaynatırdık buralardaa
Kuzum ben yeni dogum yaptim zayiflama forumlarina bakarken bu konuya girdim öyle tesadufen gördum fotonuu cok hosuma gitti
Ayy masallah bende 5 6 kilo versem yeter vallahiii emziriyorum daha 3 aylik bebisim.yenii mi doğum yaptn benimde 1,5 yaşında kızım var emziriyorsan kolay gider kilon azcık bi diyetle ben bu konudaki hatunlarla 5 kilo verdim
yine terkedip gideceksen boşa ümit vermeeee sonra kızçelerimm
Lokurumm kaçamaksız veririrz İnşallah ya bakalım bu hafta nasıl olcak
kuzular ablamı evlendirdim geldimkaç gündür neler yiyorum hala 65im nasıl oldu anlamadım eski düzenime geri dönmekte çok zorlanıyorum ya napıcam bilmiyorum bikaç güne dönmem lazım yarın döniyim ben en iyisi
E ama sen de kaşınıyosun mervetoşum biraz verip de göze batan kilo kalmayınca saldın gitti hani idda vardı bilezik alıcaktıOoo bu hafta yazmadığımdan belli değilmi kuzum neler yediğimkendimi toparlayamıyorum benimki yine yanakların şişti sanki kilo aldın demeye başladı uyuz azim yok sende diyo haklı adam aslında ah ah yine lafın ağzına düştüm kendimi toparlamam şart
hoşgeldin özledik :)ay ben buraya gelmeyeli bi kız gelin ettik ki onu faceden takip ediyorum aslımasl1can
ee başka ne gelişmeler var bişey dicemlokur ve MerveeTunaa kızlar siz kilomu aldınız rakamlar daha azdı sanki noluyo buradaaa
salçalı ekmek filan yiyorum lokur bakalım nasıl çıkıcaz işin içinden yarın başlıcam ya sözSen toparlarsın ben sana güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?