• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Selam cancanlarrrr :) okula gitmeden bi uğrayayım dedim. Hoşbuldum güzellerim,teşekkürler dilekleriniz için. Bu sabah tartıldım 63.9- 64 geldim ama afedersiniz tuvalete çıkmadan önceydi sadece küçüğünü yapmıştım :olamaz: ay bu wc konusunu nasıl ifade edeceğimi bilemedim sorry sorry:KK51:
Mutlu oldum o gelen kiloların gittğine. Pantolonlarım iyice bollaşıyo kızlar ya belimden düşüyo kaldırayım diyorum 5dk da bir çok zorluyo beni :) ama yeni almıştım daha bi pantolonumu yeaaa:KK48:
Ooo kuzum harikasın sen ya valla süpersiiin kış geliyor benim tatlı isteği artıyor napıcam hiç bilmiyorum :(

Selam cancanlarrrr :) okula gitmeden bi uğrayayım dedim. Hoşbuldum güzellerim,teşekkürler dilekleriniz için. Bu sabah tartıldım 63.9- 64 geldim ama afedersiniz tuvalete çıkmadan önceydi sadece küçüğünü yapmıştım :olamaz: ay bu wc konusunu nasıl ifade edeceğimi bilemedim sorry sorry:KK51:
Mutlu oldum o gelen kiloların gittğine. Pantolonlarım iyice bollaşıyo kızlar ya belimden düşüyo kaldırayım diyorum 5dk da bir çok zorluyo beni :) ama yeni almıştım daha bi pantolonumu yeaaa:KK48:
kankam maşallah sana bak daha gidicek eminim hedefine ne kaldı şurda 5-6 kilocuk o da birkaç aya gider bence hareketlisin de artık tebrik koyuyorum :eğlence::nazar:

Tuvalet de anca böyle tarif edilir bence :KK45:ben de öyle yapıyorum genelde :KK54:

Selam canım hosgeldın... ne guzel wc tarıfı yaptın ole bende cogunlukla dedıgın gıbı yapıp tartılıorum hergun buyuk bekleyemeyız ya :):)
hoş buldum canımcım :) hehehe güzel yaptım dimi tarifi :D aynen her gün olmuyo ne yazık ki :)

Ooo kuzum harikasın sen ya valla süpersiiin kış geliyor benim tatlı isteği artıyor napıcam hiç bilmiyorum :KK43:
kuzum teşekkür ederimm :) tatlı isteği oluyo ya en az zararla atlatmaya bakıcaz mecburen

Valla süper kuzum kayınvalidemi bakıyor bebişe :)
bu hafta eşim izinli o baktı cnm. Önümüzdeki günlerde kayınvalidem bakıcak mecburen çünkü kendi annem çalışmaya başladı. Ama o da gelebildiği zaman gelir tabi bakalım kısmet artık

kankam maşallah sana bak daha gidicek eminim hedefine ne kaldı şurda 5-6 kilocuk o da birkaç aya gider bence hareketlisin de artık tebrik koyuyorum :eğlence::nazar:
ayu sağ ol kankacımmm. Evet kasım ayına kadar inşallah düz 60 olurum görümcemin düğünü var da :)

Tuvalet de anca böyle tarif edilir bence :KK45:ben de öyle yapıyorum genelde :KK54:
hehehhe dimi kanka yani

hoş buldum canımcım :) hehehe güzel yaptım dimi tarifi :KK70: aynen her gün olmuyo ne yazık ki :)

kuzum teşekkür ederimm :) tatlı isteği oluyo ya en az zararla atlatmaya bakıcaz mecburen

bu hafta eşim izinli o baktı cnm. Önümüzdeki günlerde kayınvalidem bakıcak mecburen çünkü kendi annem çalışmaya başladı. Ama o da gelebildiği zaman gelir tabi bakalım kısmet artık

ayu sağ ol kankacımmm. Evet kasım ayına kadar inşallah düz 60 olurum görümcemin düğünü var da :)

hehehhe dimi kanka yani
Ah canım ben nasıl atlatıcam bu tatlı isteğini bu konuda çok dertliyim :( ne güzel canım eşin bakabilmiş benimkide bakardı gerçi ama her eş bakamıyor maalesef ne güzel canım evde durmakda sıkıcı çalışmak güzel kayınvalidende bakar bebişine :) doğum günü ne zamandı :)

Ah canım ben nasıl atlatıcam bu tatlı isteğini bu konuda çok dertliyim :KK43: ne güzel canım eşin bakabilmiş benimkide bakardı gerçi ama her eş bakamıyor maalesef ne güzel canım evde durmakda sıkıcı çalışmak güzel kayınvalidende bakar bebişine :) doğum günü ne zamandı :)

Mervecim tatlı isteği yedikçe geliyo bak torku falan yiyosun bi kere tadı ağzına bulaştı mı az da yesen gerisi geliyo maalesef bende öyle oluyo yani ve aç kalınca insan sürekli tatlı yemek istiyo

Tatlı yemek isteyenler iştahını engelleyemeyenler :KK31::KK31::KK31:

Sürekli yorgunluk hali, sinirlilik, üşenme, unutkanlık, mutsuz hissetme, aşırı yeme isteği yaşıyorsanız sorumlusu B12 eksikliği olabilir.

İç hastalıkları uzmanı Dr. Ayça Kaya, son yıllarda çevremiz de çok duyulan Vitamin B12 eksikliğine dikkat çekiyor. Gerçekten de B12 vitami eksikliği insan yaşamında başta sinir sistemi olmak üzere, hafıza, konsantrasyon, kaygı, stres, vücut ağrıları, ağrıyı olduğundan fazla algılama hissi, bunama ve metabolik hızın yavaşlaması gibi pek çok önemli rahatsızlığa neden olur.

• B12 vitamini hücre yaşlanmasının önüne geçer.
• Sinir hücrelerini onarır.
• Kalp ve damar hastalıklarına karşı vücudu korur.Felce ve yüksek tansiyona karşı damarları korur.
• B12 vitamini aynı zamanda karbonhidratları enerjiye çevirir, yağı azaltır.
• Kilo kontrolü konusunda çok önemlidir. B12 vitamini, vücut enerjisini artırdığı için halsizlik ve yorgunluğun önüne geçer. Bu da yeme isteğini azaltır.

Mervecim tatlı isteği yedikçe geliyo bak torku falan yiyosun bi kere tadı ağzına bulaştı mı az da yesen gerisi geliyo maalesef bende öyle oluyo yani ve aç kalınca insan sürekli tatlı yemek istiyo
Evet ya bwn gala adapte olamadm kuzum napcam bilmiyprum :(

Evet tatlı istegi fena bir durum kuru kayısılar hurmalar bir yere kadar o şeker bünyeye girmeden olmuyor maalesef Ben de muzdaribim bu konudan. İşte şekerin ne kadar zararlı olduğunu düşünüp frenlememiz lazım kendimizi. inşallah o hale geliriz

Ben iki haftadır tatildeydim, kilo verme sürecindeydim ancak öylesine doyasıya ve kotu beslendim ki 3 kilo almışım. Pazara kilomu yazacağım, hızlıca son kilolardan kurtulmam lazım. Güç toplamaya çalışıyorum. Destek lütfen

Size iştah kesen ve ödem attıran bir su tarifi vereyim, diyetisyenim
Vermişti cok faydasını gördüm ara ara yaparım.
iki litre kaynar suyun içine yarım ya da bir limon, taze zencefil, çubuk tarçın, yeşil ya da kırmızı elma, 1 çorba kaşığı yeşil cay , 1cay kaşığı karabiber ya da tane karabiber atılacak aksamdan, sabaha içilecek.
Ben malzemelerini hep Canimin istediğine göre ve elimdekilere göre düzenledim, mesela hep siyah cay koydum yeşil cay sevmem çünkü Taze zencefil yoktu toz zencefil koydum Çünkü önemli olan limon. Bir hafta yapmaya çalışacağım şimdi son donemdeki ödem ve kilolar icin. Herkese iyi aksamlar

Back