• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Dün kilo bildirimi yapamadım 53 kg yim 1 kilo gitmiş ama tabii regl şişliği falan da vardı, artık bundan sonra 48 e doğru hızla devam kaçamak falan yok :sinirli:
Lokurumm kaçamaksız veririrz İnşallah ya bakalım bu hafta nasıl olcak :(

Kuzum yani işte kaçamak oldukça bu böye olucak :KK43: bu hafta ne yaptın en yedin tam bilemiyorum ama torkular falan hatırlıyorum sanki
Ooo bu hafta yazmadığımdan belli değilmi kuzum neler yediğim :( kendimi toparlayamıyorum benimki yine yanakların şişti sanki kilo aldın demeye başladı uyuz azim yok sende diyo haklı adam aslında ah ah yine lafın ağzına düştüm kendimi toparlamam şart :(

kuzular ablamı evlendirdim geldim :D kaç gündür neler yiyorum hala 65im nasıl oldu anlamadım eski düzenime geri dönmekte çok zorlanıyorum ya napıcam bilmiyorum bikaç güne dönmem lazım yarın döniyim ben en iyisi :D :D

Ooo bu hafta yazmadığımdan belli değilmi kuzum neler yediğim :KK43: kendimi toparlayamıyorum benimki yine yanakların şişti sanki kilo aldın demeye başladı uyuz azim yok sende diyo haklı adam aslında ah ah yine lafın ağzına düştüm kendimi toparlamam şart :KK43:
tatlım eşin neden bu kadar çok kilonla uğraşıyor yahu sen de ona de kas yap de kilo al veya ver de :D :D

kuzular ablamı evlendirdim geldim :KK70: kaç gündür neler yiyorum hala 65im nasıl oldu anlamadım eski düzenime geri dönmekte çok zorlanıyorum ya napıcam bilmiyorum bikaç güne dönmem lazım yarın döniyim ben en iyisi :KK70: :KK70:
Allah mutlu mesut etsin canımm :) hoşgeldin bende aynı durumdayım yedikçe yiyorum sonum vahim artık blmym napıcam :( bugn dön kııız .d

sağol cokpembiş tam benim ters ve haşeri hallerimi ifade ediyo kendisi he birde foto tutkumu :rapci: sen ben yokken geldin sanırım hoşgeldin ben 1,5 aydır piyasalarda değildim yoksa iyi kazan kaynatırdık buralardaa
Kuzum ben yeni dogum yaptim zayiflama forumlarina bakarken bu konuya girdim öyle tesadufen gördum fotonuu cok hosuma gitti:KK45::bicak:

yenii mi doğum yaptn benimde 1,5 yaşında kızım var emziriyorsan kolay gider kilon azcık bi diyetle ben bu konudaki hatunlarla 5 kilo verdim
Ayy masallah bende 5 6 kilo versem yeter vallahiii emziriyorum daha 3 aylik bebisim.
Butun mesajlari okuma firsatim olmadi daha neler yapiyorsunuz bilmiyoruum :(
Birtek yogurt limon biber uclusunu gordum onu deneyecegim bebegim

Hu huuu ben geldimmm

bu hafta sabah kahvaltısı atlayıp öğle yemeği yeme programı yapıyorum :KK45::KK45: bir de bunu deniyim dedim metabolizmam şaşırsın bi de yemeyince acıkmıyorum yaa kahvaltı yapınca daha çok acıkıyodum

Limon zencefil maydonoz kaynatmıştım akşam yatmadan içmiştim sabah da ondan içtim bir bardak

Sonra saat 2 de 8yk kabak yemeği, 1 paket hindi füme , 2 bardak ayran 5-6 acı biber turşusu yedim.

dün akşam 2 tencere yemek yaptım kabak ve kereviz akşama da kereviz yerim sanırım yoğurtla arada da bir avuç kuruyemişim ve elmam var onları yiycem

kuzular ablamı evlendirdim geldim :KK70: kaç gündür neler yiyorum hala 65im nasıl oldu anlamadım eski düzenime geri dönmekte çok zorlanıyorum ya napıcam bilmiyorum bikaç güne dönmem lazım yarın döniyim ben en iyisi :KK70: :KK70:

Sen toparlarsın ben sana güveniyorum:eğlence:

Ooo bu hafta yazmadığımdan belli değilmi kuzum neler yediğim :KK43: kendimi toparlayamıyorum benimki yine yanakların şişti sanki kilo aldın demeye başladı uyuz azim yok sende diyo haklı adam aslında ah ah yine lafın ağzına düştüm kendimi toparlamam şart :KK43:
E ama sen de kaşınıyosun mervetoşum biraz verip de göze batan kilo kalmayınca saldın gitti hani idda vardı bilezik alıcaktı :sinirli:toparlan artık yedikçe yiyoruz işte sonu yok ki yine canımız istiyo

Back