• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Selamlar, benim ara öğünlerim oluyor Canim istiyor çünkü bazen de kaciriyorum maalesef. Aksama yoğurt ve biraz yemek yiyeceğim belki salata yerim yapabilirsem.
Bugün plank hareketini yapacagım birkaç dk da olsa. Plank yapan var mı ?

Kaçamak olmazsa veriliyo kuzum sen de bence bi topla kendini o lafları haketmiyosun çok da azimlisin
Evet kuzum ya acil toplamam lazım bugünde beter bi gün geçirdim kahvaltı 2 poğoça :( öğle 1dlm ekmek 2 yumurta r 4 kşk yoğurt pul biber nane karışımı yaptm dondurma yedm akşamda hindi füme 5 adet 2 dlm ekmek br dlm peynr yedm :(((

günaydınlarrrr bende geldım...

bol bol yedım domdurmalaer tatlılaer su boreklerı fenayım kızlar kıloda aldm tartım yok ama 66 olmusumduer belkı daha cok tatıl donusude almısdım cunku bakalım bugun ogleden ıtıbaren baslıyorum bı alısverıs yapıcam.

yine terkedip gideceksen boşa ümit verme :KK14::KK14:

ahh hatun hiç terkedermiyim sizi ama adraksiyonlu hayatımın işleri işte bazen giriyorum okuyup çıkıyordum. :KK45: Şükür 1 aydır masa başı işindeyim de girebildim anca :KK14: evdeki tabletle de yazı yazmak maharet ister. Telimde de kk uygulaması inemiyor bi anlamadım gitti

Son düzenleme:
Aaa evet kuzum sorma ya 54.3 şuan :KK43:

olsun verirsin kuzum önemli olan diyetteyim diye beynine mesaj verme.. Benim nasıl yediğimi az çok biliyorsunuz ki ondan bayağı azıttım işi gene kilom 68 de kalmış mutlu oldum. sanırım diyeti ağır yapmamak gerekiyormuş en azından benim için öyle oldu almadım geri kiloyu

Ayy masallah bende 5 6 kilo versem yeter vallahiii emziriyorum daha 3 aylik bebisim.
Butun mesajlari okuma firsatim olmadi daha neler yapiyorsunuz bilmiyoruum :KK43:
Birtek yogurt limon biber uclusunu gordum onu deneyecegim bebegim

aynen canım sana iki şey i çok öneriyorum öğlen el boyutu geçmeyecek kırmızı et,balık,tavuk,hindi bir de ara öğünde yoğurt günde 2 lt en az su.. ama yemeni çok kısma emziriyorsun 3 dilimden fazla ekmek yeme günde.. o da tam tahıllı olacak.

aynen canım sana iki şey i çok öneriyorum öğlen el boyutu geçmeyecek kırmızı et,balık,tavuk,hindi bir de ara öğünde yoğurt günde 2 lt en az su.. ama yemeni çok kısma emziriyorsun 3 dilimden fazla ekmek yeme günde.. o da tam tahıllı olacak.
Suyu icmeye calisiyorum. Ama şuan eşim askerde kv kp kayin hep beraberiz evde. Kurban bayramı gecti yedigim etin sayisi bir elin parmaklarini gecmez. Bizim kv hepsini dagitmis.
Ayrica köy burasi :( her firsatta et tavuk bulamam ki :(
Ekmegi az yiyorum zaten sabah kahvaltida sadece ama köyl ekmegi evde yapilandan :(
Yogurt yumurta süt bol bol tuketiyorumm...

Kv hep hamur isi yapiyor yemekleri... makarna, çörek,börek,dolma,pilav vs. Hep karbonhidrat :(
Yememeye calisiyorum genelde. Corba iciyorum salata malata atlatiyorum öğünü... ama az yeyincede sütüm o gün az oluyor...

Ton baligi aldim bir iki paket arada onlardan yiyorum ama onunda icinde civa var. Haftada 2 taneden fazla yiyemiyorum :(

ahh hatun hiç terkedermiyim sizi ama adraksiyonlu hayatımın işleri işte bazen giriyorum okuyup çıkıyordum. :KK45: Şükür 1 aydır masa başı işindeyim de girebildim anca :KK14: evdeki tabletle de yazı yazmak maharet ister. Telimde de kk uygulaması inemiyor bi anlamadım gitti

kuzumm hosgeldın... özledık senı ya ısınde hayrlı olsun alısdın mı nerde bu yer evıne yakn mı bıde sızın canakkaleye tasnma olayınız vardı sankım.

kuzumm hosgeldın... özledık senı ya ısınde hayrlı olsun alısdın mı nerde bu yer evıne yakn mı bıde sızın canakkaleye tasnma olayınız vardı sankım.

hoşbuldumm aslım bende özledim çok.evet kuzum evime yakın 20 dk yürüme mesafesinde istediğim tarz bi şirket :KK51: bazen sinir olduğum şeyler olsa da sıkıntım yok şükür ki. sadece biraz daha sorumluluklarım var burada mühendislik firması çünkü.yoğunum o yüzden biraz muhasebe ve teklif işleri bende. 1,5 ay oldu daha. Çanakkale kaldı kuzum kv ile kavga ettim bu marmaris tatil öncesi artık istemiyorum orayı kesinlikle. .Sen naptın bakam anlat hele alıştın mı hatun yeni hayatına kocana felan :KK36:

Suyu icmeye calisiyorum. Ama şuan eşim askerde kv kp kayin hep beraberiz evde. Kurban bayramı gecti yedigim etin sayisi bir elin parmaklarini gecmez. Bizim kv hepsini dagitmis.
Ayrica köy burasi :KK43: her firsatta et tavuk bulamam ki :KK43:
Ekmegi az yiyorum zaten sabah kahvaltida sadece ama köyl ekmegi evde yapilandan :KK43:
Yogurt yumurta süt bol bol tuketiyorumm...

Kv hep hamur isi yapiyor yemekleri... makarna, çörek,börek,dolma,pilav vs. Hep karbonhidrat :KK43:
Yememeye calisiyorum genelde. Corba iciyorum salata malata atlatiyorum öğünü... ama az yeyincede sütüm o gün az oluyor...

Ton baligi aldim bir iki paket arada onlardan yiyorum ama onunda icinde civa var. Haftada 2 taneden fazla yiyemiyorum :KK43:

oha hepsinii :KK48: doğru söylüyorsun canım. ama ciddi faydası oluyo diye söyledim. et yiyemediğin yerde kurubaklagilde iyidir. senin kv benim annem gibi aman dikkat et ama çok az yeme kalori hesabı yap 1500 i geçme bence. Ton balığı bende az yiyordum dikkatli ol emziriorsun.

hoşbuldumm aslım bende özledim çok.evet kuzum evime yakın 20 dk yürüme mesafesinde istediğim tarz bi şirket :KK51: bazen sinir olduğum şeyler olsa da sıkıntım yok şükür ki. sadece biraz daha sorumluluklarım var burada mühendislik firması çünkü.yoğunum o yüzden biraz muhasebe ve teklif işleri bende. 1,5 ay oldu daha. Çanakkale kaldı kuzum kv ile kavga ettim bu marmaris tatil öncesi artık istemiyorum orayı kesinlikle. .Sen naptın bakam anlat hele alıştın mı hatun yeni hayatına kocana felan :KK36:

canım benım ısyerlerınde ufak sıkıntılar oluyor duzelır bosver takma. yakın olması cok guzel bazen yurursun hem yuruyus de olur.
kaynanan konusunda kötü olmus bsver sen orda yapamazdn zaten onceden de sıkıntıların vardı cok mu karısıyor kı.
esımle ıyı hersey ya evıme alısdım ya hıc zorluk cekmedım o konuda canım yemeklere alısmaya calısıorum :):)

oha hepsinii :KK48: doğru söylüyorsun canım. ama ciddi faydası oluyo diye söyledim. et yiyemediğin yerde kurubaklagilde iyidir. senin kv benim annem gibi aman dikkat et ama çok az yeme kalori hesabı yap 1500 i geçme bence. Ton balığı bende az yiyordum dikkatli ol emziriorsun.
Kalori hesabi yapmayada üsenirim ben :KK53: yokmu bunun basit yolu :D

günaydınlarrrr bende geldım...

bol bol yedım domdurmalaer tatlılaer su boreklerı fenayım kızlar kıloda aldm tartım yok ama 66 olmusumduer belkı daha cok tatıl donusude almısdım cunku bakalım bugun ogleden ıtıbaren baslıyorum bı alısverıs yapıcam.
Hoş geldin bitaneeem bende bugün başladım dün biraz alışveriş yapmştm kahvaltı bir şeftali sade nescafe öğlen 2 dilim ciya tohumlu tam buğdaylı ekmek 3 dilim hindi füme 2 dilim peynir 1 domates 2 haşlanmış yumurta yedm :)

Kuzumm o zaman tekrar hoşgeldinnn yeni işin de hayırlı uğurlu olsun gönlünce olsunn:eğlence::nazar::dua:

Hoş geldin bitaneeem bende bugün başladım dün biraz alışveriş yapmştm kahvaltı bir şeftali sade nescafe öğlen 2 dilim ciya tohumlu tam buğdaylı ekmek 3 dilim hindi füme 2 dilim peynir 1 domates 2 haşlanmış yumurta yedm :)

Afiyet olsun mervecim toparlanıcaksın bence havalar da sğuyo insan daha rahat havaya giriyo bence

olsun verirsin kuzum önemli olan diyetteyim diye beynine mesaj verme.. Benim nasıl yediğimi az çok biliyorsunuz ki ondan bayağı azıttım işi gene kilom 68 de kalmış mutlu oldum. sanırım diyeti ağır yapmamak gerekiyormuş en azından benim için öyle oldu almadım geri kiloyu
Çok iyi olmuş canım benim bende kalori bu ara çok yüksek alıyorum yani almamam imkansız eski yememe göre çok artılardaym ama bgn başladım Elhamdülillah :)

Back