• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

günaydınlarrrr bende geldım...

bol bol yedım domdurmalaer tatlılaer su boreklerı fenayım kızlar kıloda aldm tartım yok ama 66 olmusumduer belkı daha cok tatıl donusude almısdım cunku bakalım bugun ogleden ıtıbaren baslıyorum bı alısverıs yapıcam.

Afiyet olsun tatlişşş geldin artık hepberaber halledicez :eğlence:

canım benım ısyerlerınde ufak sıkıntılar oluyor duzelır bosver takma. yakın olması cok guzel bazen yurursun hem yuruyus de olur.
kaynanan konusunda kötü olmus bsver sen orda yapamazdn zaten onceden de sıkıntıların vardı cok mu karısıyor kı.
esımle ıyı hersey ya evıme alısdım ya hıc zorluk cekmedım o konuda canım yemeklere alısmaya calısıorum :):)

Maaşallah kuzum:nazar: en zoru yemek yapmak bence de canım onu da becerirsin sen ama :) biz k ile sağlam kavga ettik bu sefer şaka yollu oğluna herşeyi bırak gel gökçeyi de alırız sonra dediği için. ama bu böyle düşünüldüğü gibi bişey demek değilmiş ben yanlış anlıyormuşum vs.. neyse tartıştık. şimdi mesafeliyiz daha da.. işim desen iyi ya şükür kuzum diğer yer esnaf tarzıydı dükkandı şimdi daha iyi en azından odam ayrı herşeyime karışanım yok. gerisi hallolur elbet.

Kahvaltıyı atladığında metabolizman yavaşlamazmı bebeğim

Sabahları maydonoz zencefil limon suyumdan içiyorum o da canlandıran bişey bu hafta böyle bi deniyim dedim mervetoşum değişiklik yani bakalım görücez pazar günü neler olduğunu :KK53:

Maaşallah kuzum:nazar: en zoru yemek yapmak bence de canım onu da becerirsin sen ama :) biz k ile sağlam kavga ettik bu sefer şaka yollu oğluna herşeyi bırak gel gökçeyi de alırız sonra dediği için. ama bu böyle düşünüldüğü gibi bişey demek değilmiş ben yanlış anlıyormuşum vs.. neyse tartıştık. şimdi mesafeliyiz daha da.. işim desen iyi ya şükür kuzum diğer yer esnaf tarzıydı dükkandı şimdi daha iyi en azından odam ayrı herşeyime karışanım yok. gerisi hallolur elbet.

Şaka yollusu mu var bunun başka yapıcak şaka mıkalmamış insanlar niye böyle kötü yani mutlu huzurlu yaşamak varken hep bir hasetlik fesatlık

Hoş geldin bitaneeem bende bugün başladım dün biraz alışveriş yapmştm kahvaltı bir şeftali sade nescafe öğlen 2 dilim ciya tohumlu tam buğdaylı ekmek 3 dilim hindi füme 2 dilim peynir 1 domates 2 haşlanmış yumurta yedm :)

hosbulduk canım benım.
Afiyet olsun tatlişşş geldin artık hepberaber halledicez :eğlence:

ınsallah kuzum benım ozledım sızı ya bu ara baya ayrı kaldık gıt gel derken :)

ya yemek yapmak cok zevklı gelıyor bana bıde mutfakla odam bır ya sıkılmıomda tadını sankı beceremıyorum ne bılım baharat ısı zorluyor benı ınsallah zmanla oturur. ayy canım lafa bak sen gel snra kızını alırız sen nolucakmıssın nıe bole bısey dıyorkı amacı ne ıyı esın yanındaysa bosver.
ayy darısı basıma ıste cnm bende yaza cıkmayı dusunuyorum.

hosbulduk canım benım.

ınsallah kuzum benım ozledım sızı ya bu ara baya ayrı kaldık gıt gel derken :)

ya yemek yapmak cok zevklı gelıyor bana bıde mutfakla odam bır ya sıkılmıomda tadını sankı beceremıyorum ne bılım baharat ısı zorluyor benı ınsallah zmanla oturur. ayy canım lafa bak sen gel snra kızını alırız sen nolucakmıssın nıe bole bısey dıyorkı amacı ne ıyı esın yanındaysa bosver.
ayy darısı basıma ıste cnm bende yaza cıkmayı dusunuyorum.

amerikan tarzı mutfağı severim bende zevkli olur öyle vallaa. ya sorma kuzum neyse sen çok dağnama da nolur nolmaz düşmanımın başına gelsin istemem cahil bi insanın. kuzum iyice tart çıkmadan önce piyasa o kadar kötü ki anlatamam ben eski 5 yıllık yerimden çıktığıma bi nevi pişman oldum.

Şaka yollusu mu var bunun başka yapıcak şaka mıkalmamış insanlar niye böyle kötü yani mutlu huzurlu yaşamak varken hep bir hasetlik fesatlık

ya sorma lokur bir kere dahi demedi oğlum mutlu olun birbirinizi üzmeyin diye. Arabada gülerek söylüyor bir de bana. O gece babamı arayıp gel beni al dememek için zor durdum. babamda duydu olayları gidip alırdım kızımı çanakkaleden bi dakka düşünmezdim demiş anneme. durduk yere yuvam dağıtmaya çalışıyor bu kadın. bu gidişimde de bilezik aldı oğlu yüzünden bozdurduğum için. demekki seven s.. s... sevilir dedikleri gerçekten doğru bundan sonra böyle:KK62:

amerikan tarzı mutfağı severim bende zevkli olur öyle vallaa. ya sorma kuzum neyse sen çok dağnama da nolur nolmaz düşmanımın başına gelsin istemem cahil bi insanın. kuzum iyice tart çıkmadan önce piyasa o kadar kötü ki anlatamam ben eski 5 yıllık yerimden çıktığıma bi nevi pişman oldum.

guzelde hıc dagınık olmaması lazm sureklı gozume carpıyor yoksa :)
ay canım benım dusunmen yeter ınsallah senın ıcınde ıyı olur sen ıyı olda gerısı onemlı diil.
kuzum ya benım ısyerım cok ters ıste ben haramıdere yanı beylıkduzune tasındım ısyerımde karakoyde 2 vesaıtle gelıp gıdıosun ordan bı 5 dklık mınıbus zorluyor bıde tazmınat olayı var.

guzelde hıc dagınık olmaması lazm sureklı gozume carpıyor yoksa :)
ay canım benım dusunmen yeter ınsallah senın ıcınde ıyı olur sen ıyı olda gerısı onemlı diil.
kuzum ya benım ısyerım cok ters ıste ben haramıdere yanı beylıkduzune tasındım ısyerımde karakoyde 2 vesaıtle gelıp gıdıosun ordan bı 5 dklık mınıbus zorluyor bıde tazmınat olayı var.

aa evet 9 yıl demiştin şimdi kesinlikle çık diyebilirim çünkü başka zaman alamayabilirsin :) ee balayınız nasıl geçti kilon durumların nolduu bakem :KK45:

Sabahları maydonoz zencefil limon suyumdan içiyorum o da canlandıran bişey bu hafta böyle bi deniyim dedim mervetoşum değişiklik yani bakalım görücez pazar günü neler olduğunu :KK53:
Evet kuzum bak onun faydası olur ben bugün akşam 5 kaşık kuru fasulye salata 4 kaşk yoğurt 1 dlm ekmk yedm ama dondurma yedim maalesef:(

ya sorma lokur bir kere dahi demedi oğlum mutlu olun birbirinizi üzmeyin diye. Arabada gülerek söylüyor bir de bana. O gece babamı arayıp gel beni al dememek için zor durdum. babamda duydu olayları gidip alırdım kızımı çanakkaleden bi dakka düşünmezdim demiş anneme. durduk yere yuvam dağıtmaya çalışıyor bu kadın. bu gidişimde de bilezik aldı oğlu yüzünden bozdurduğum için. demekki seven s.. s... sevilir dedikleri gerçekten doğru bundan sonra böyle:KK62:
Ah kuzum benim ne kadar terbiyesizlik bu ya insan çocuğunun yuvasını düşünür anlamıyorum bunları işte dolduruşuna gelme kuzum sen yuvana bak boşver tKma onu senin üzülmediğini görünce daha çok sinirlenir o mesafe koy bak rahatına ya valla değmez kendini yıpratmana

aa evet 9 yıl demiştin şimdi kesinlikle çık diyebilirim çünkü başka zaman alamayabilirsin :) ee balayınız nasıl geçti kilon durumların nolduu bakem :KK45:

kılo deme kuzum balayı gzldı kahvaltlar olaydı hele ama kılo 2 aldım geldıgımden berı toparlayamadm cnm gecen 3 gunde dugun ıcın samsuna gıttım orda da aldm bu ara dur dıyemıyorum ben boleym ıste dıyetsyensız zor verıorm ıpın ucunu kacırdm mı toplayamıorum bakalım napcam.
evet ya 9 yıl bıde dıorum bı kac ay evde dınlenım ya bayadır calısıorum dmı :)

Doğru doğru maalesef halbu ki herkes birbirine sevgili saygılı olsa ya illa bi mücadele bi kavga iki günlük dünyada

lokur lokur sen naptın hatun nasıl gidiyor iş güç özel hayat aynı mı herşey çok özledim sizi ya

Canım benim dün erken çıktım da yazamadım kusura bakma herşey aynı tatiller girdi araya biz de çok yoğun yazamadık aslında ama valla ben de seni çok özledim :KK36:

Bende pek bir değişiklik yok ama herşey yolunda çokşükür :dua: işe git gel işte sağlıklı beslenmeye çalış tatile git 2 kilo al gel ver tekrar git 2 kilo al gel vermeye çalış:KK53:

kılo deme kuzum balayı gzldı kahvaltlar olaydı hele ama kılo 2 aldım geldıgımden berı toparlayamadm cnm gecen 3 gunde dugun ıcın samsuna gıttım orda da aldm bu ara dur dıyemıyorum ben boleym ıste dıyetsyensız zor verıorm ıpın ucunu kacırdm mı toplayamıorum bakalım napcam.
evet ya 9 yıl bıde dıorum bı kac ay evde dınlenım ya bayadır calısıorum dmı :)
aslıcım ablamlarla konuşuyorum şuan balayındalar sürekli yiyoruz diyo :D balayında alınır toparlarsın sen ben de bi haftadır koyverdim gitti de bugün döndüm normal düzenime

Back