- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.421
Ooo kuzum kesin bende b12 eksikliği var ya .s bi doktora gideyim en güzeliTatlı yemek isteyenler iştahını engelleyemeyenler
Sürekli yorgunluk hali, sinirlilik, üşenme, unutkanlık, mutsuz hissetme, aşırı yeme isteği yaşıyorsanız sorumlusu B12 eksikliği olabilir.
İç hastalıkları uzmanı Dr. Ayça Kaya, son yıllarda çevremiz de çok duyulan Vitamin B12 eksikliğine dikkat çekiyor. Gerçekten de B12 vitami eksikliği insan yaşamında başta sinir sistemi olmak üzere, hafıza, konsantrasyon, kaygı, stres, vücut ağrıları, ağrıyı olduğundan fazla algılama hissi, bunama ve metabolik hızın yavaşlaması gibi pek çok önemli rahatsızlığa neden olur.
Canım bende tatilden önce her şey yolundaydı doğum günleri falan filan derken çok bozdum kendimi 54.5 olmuşum hatta o derece düzeldim derken 2 gündür yine şaşırdım düzeni 1buçuk kilo gelmiş üstüme verceğime kiloları taktik siatem a dan z ye biliyorum araştırmalar konuşmalar derken düzenli beslenmeyi kısmen öğrenmiş durumdayım ama daha öğrenmem lazım aslında çok kolay porsiyonlar falan bildinmi iş tabağı kombinlemede kalıyor :) İnşallah sende hepimizde kalan kilolarımızı vericez :)Ben iki haftadır tatildeydim, kilo verme sürecindeydim ancak öylesine doyasıya ve kotu beslendim ki 3 kilo almışım. Pazara kilomu yazacağım, hızlıca son kilolardan kurtulmam lazım. Güç toplamaya çalışıyorum. Destek lütfen
Tarçınlı süt önermişti diyetisyende sağol can7m önerin için :)))İnşallah teşekkürler canım@MerveeTunaa
Tatlı yeme istegi icin bazen sütlü şekersiz sıcak kakao beni keserdi, bazen az da bal koyardım.
Tavsiye ederim
Ooo kuzum kesin bende b12 eksikliği var ya .s bi doktora gideyim en güzeli
Merhaba, ben de arada kullanırım vitamin takviyesi, iyi geliyor.
Biz de balık alacağız bu hafta sonu sezonu açalım, bebisime de tarttıracağım
Canım ne güzel bende adım sıfır sürekli yatıyorum deprwsyondayım sanrm of evdeymde hep çok sıkıcı yemekle mutlu olmaya başladmMerhaba herkese diycem ama kimscikler yok
Ben bugün çalışıyorum saatte bir gidip sigara içerken yerimde 1000 adım atıyorum boş durmak yok akşama balık salata yiycem malum balık mevsimi sabah 1 adet çekirdekli simit yedim öğlen henüz yemedim sanırım yemem belki elma ve biraz kuruyemiş yerim arada
MerveeTunaa mervecim ipin ucu kaçtı mı toparlamak zor eğer bi aktivite kalmadıysa doğum günü falan bence artık bi toparlanman lazım yılbaşına kadar verelim şu kalan kiloları da
Kilo aldırmıyormu lokurum vitaminler ?Ben şimdi ay başından itibaren omega 3 ve multivtamin ve biotin kullanmaya başlıycam tekrar biotin 2 aydır içiyodum ama bayramda bitti ara verdim ben de ay başında bunlara başlıycam
Tattır canım çok faydalı balık :))Merhaba, ben de arada kullanırım vitamin takviyesi, iyi geliyor.
Biz de balık alacağız bu hafta sonu sezonu açalım, bebisime de tarttıracağım
Canımm yok resim falan gerekmiyor :) hadi bakalım başlangıcı yaptın :) hemencicik gitck çok bişeyin yokmş ama :)Günaydın herkese kilom 68.4
Tartı resmi gerekiyor mu?
Yürüyüş yapmam artık Zorlaştı, beslenmeye dikkat ederek devam Edeceğim.
Günaydın mervecim yok ben kullandığım süreçte de kilo verdim zaten vitaminler sadece içmekle kilo yapamaz da iştah açar deniyor bende de öyle bir etkisi olmadıKilo aldırmıyormu lokurum vitaminler ?
Kızlaaar 54.3 le hoş geldim
çok fazla değilmiş kilon ben de 68 le başlamıştım emziriyorsun d aben ce çok güzel verebilirsinGünaydın herkese kilom 68.4
Tartı resmi gerekiyor mu?
Yürüyüş yapmam artık Zorlaştı, beslenmeye dikkat ederek devam Edeceğim.
Kuzum ne güzel ben de kesin iştah açar ve kilo alırım en iyisi ben almayayım :)) zaten varmıydı eksiklik hç hatırlamıyorumda ama var gibi :)Günaydın mervecim yok ben kullandığım süreçte de kilo verdim zaten vitaminler sadece içmekle kilo yapamaz da iştah açar deniyor bende de öyle bir etkisi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?