• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben de kahvaltımı yazıyım baari

2 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı çiğ badem
1 yeşil elma
2 kk beyaz peynir
1 domates 1 salatalık

sonra Türk Kahvesi sonra 4 gün kurusu kayısı 1 sade neskafe
Lokurum bi ikimiz kalmışız diyete devam eden aslım tatilde esracımdan ses yok özlemcim kayıp aysun zaten bıraktı :( menü süper kuzum ya sağlık deposu Maşallah özüne döndün bebeğim :)

Vay vay vay biZim Gezentiler gelmişler bakıyorum da:KK25:hoş geldiniz kızlarr özledik buraları yahu.

Ay benim okul başladı,öğle gidip akşam dönüyorum. Gündüz de anca bebekle ilgileniyorum derken geçiyo vakit. Ben bu aralar ne bulursam onu yiyorum aç kalmamak için. O yüzden menü paylaşımı gelmez herhalde artık benden :KK23: bayramda ben de kaçırdım tatlıyı ama bi ara tartıldım 64.9 du sanki:KK64: 3 gündür kahvaltı yapıyorum okula gidince bişey yemiyorum ya çay kahve açlığı bastırıyo. Eve gelince de ne yapabilirsem onu yiyoruz iştee ama fazla yememeye çalışıyorum tabi her şeye rağmen :KK8: pazar günü tartılıcam bakalım ne sonuç görücem merak ediyorum.

Öpüyorum sizleri,arada uğramaya çalışırım :KK39::KK19:

tesekkur ederim, pazara bildirimde bulunurum. bebeğini Allah bağışlasın cok tatlısınız Massallah
Rica ederim canım sende bizim ailemizin parçası oldun artıkın :) sağol tatlımm seninde vardı sanırım doğru hatırlıyorsam seninkinide Allah bağışlasın canım :))

Vay vay vay biZim Gezentiler gelmişler bakıyorum da:KK25:hoş geldiniz kızlarr özledik buraları yahu.

Ay benim okul başladı,öğle gidip akşam dönüyorum. Gündüz de anca bebekle ilgileniyorum derken geçiyo vakit. Ben bu aralar ne bulursam onu yiyorum aç kalmamak için. O yüzden menü paylaşımı gelmez herhalde artık benden :KK23: bayramda ben de kaçırdım tatlıyı ama bi ara tartıldım 64.9 du sanki:KK64: 3 gündür kahvaltı yapıyorum okula gidince bişey yemiyorum ya çay kahve açlığı bastırıyo. Eve gelince de ne yapabilirsem onu yiyoruz iştee ama fazla yememeye çalışıyorum tabi her şeye rağmen :KK8: pazar günü tartılıcam bakalım ne sonuç görücem merak ediyorum.

Kankaaam bebeğimm hoş geldin :) seni özledik vallahi maraton başlamış :) bu maratonda sağlam kahvaltı gerisi Allah kerim koşuşturmadan verirsin canm sen ihmal etme bizi :)

Lokurum bi ikimiz kalmışız diyete devam eden aslım tatilde esracımdan ses yok özlemcim kayıp aysun zaten bıraktı :KK43: menü süper kuzum ya sağlık deposu Maşallah özüne döndün bebeğim :)

Valla mervecim oldukça sessiz sakin buralar aslıcanım da tatil sonrası başlıycak napalım sessiz ama tam gaz devam kuzum

Valla mervecim oldukça sessiz sakin buralar aslıcanım da tatil sonrası başlıycak napalım sessiz ama tam gaz devam kuzum

ama konuyuda takıpdeyım yanı kızlar sızı bırakıp gıdemem ole tatıle gıtmemısken daha :)

ooo kanka hanım siz de hoşgeldiniz :KK36:kolay gelsin kuzum yeni eğitim - öğretim dönemim çok güzel geçsin:nazar: bence çok da güzel kilo vericeksin ama bizi d eunutma arada uğra mutlaka:eğlence:

Selam cancanlarrrr :) okula gitmeden bi uğrayayım dedim. Hoşbuldum güzellerim,teşekkürler dilekleriniz için. Bu sabah tartıldım 63.9- 64 geldim ama afedersiniz tuvalete çıkmadan önceydi sadece küçüğünü yapmıştım :olamaz: ay bu wc konusunu nasıl ifade edeceğimi bilemedim sorry sorry:KK51:
Mutlu oldum o gelen kiloların gittğine. Pantolonlarım iyice bollaşıyo kızlar ya belimden düşüyo kaldırayım diyorum 5dk da bir çok zorluyo beni :) ama yeni almıştım daha bi pantolonumu yeaaa:KK48:

Kankaaam bebeğimm hoş geldin :) seni özledik vallahi maraton başlamış :) bu maratonda sağlam kahvaltı gerisi Allah kerim koşuşturmadan verirsin canm sen ihmal etme bizi :)
Hoş buldum kuzucumm. Valla 5-6 saat tenefüs araları hariç hep ayaktayım hamlamışım evde :D vericem vericem inanıyorum buna

Selam cancanlarrrr :) okula gitmeden bi uğrayayım dedim. Hoşbuldum güzellerim,teşekkürler dilekleriniz için. Bu sabah tartıldım 63.9- 64 geldim ama afedersiniz tuvalete çıkmadan önceydi sadece küçüğünü yapmıştım :olamaz: ay bu wc konusunu nasıl ifade edeceğimi bilemedim sorry sorry:KK51:
Mutlu oldum o gelen kiloların gittğine. Pantolonlarım iyice bollaşıyo kızlar ya belimden düşüyo kaldırayım diyorum 5dk da bir çok zorluyo beni :) ama yeni almıştım daha bi pantolonumu yeaaa:KK48:

Selam canım hosgeldın... ne guzel wc tarıfı yaptın ole bende cogunlukla dedıgın gıbı yapıp tartılıorum hergun buyuk bekleyemeyız ya :):)

Back