- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.401
Ooo kuzum harikasın sen ya valla süpersiiin kış geliyor benim tatlı isteği artıyor napıcam hiç bilmiyorumSelam cancanlarrrr :) okula gitmeden bi uğrayayım dedim. Hoşbuldum güzellerim,teşekkürler dilekleriniz için. Bu sabah tartıldım 63.9- 64 geldim ama afedersiniz tuvalete çıkmadan önceydi sadece küçüğünü yapmıştımay bu wc konusunu nasıl ifade edeceğimi bilemedim sorry sorry
Mutlu oldum o gelen kiloların gittğine. Pantolonlarım iyice bollaşıyo kızlar ya belimden düşüyo kaldırayım diyorum 5dk da bir çok zorluyo beni :) ama yeni almıştım daha bi pantolonumu yeaaa
Valla süper kuzum kayınvalidemi bakıyor bebişe :)Hoş buldum kuzucumm. Valla 5-6 saat tenefüs araları hariç hep ayaktayım hamlamışım evdevericem vericem inanıyorum buna
olsun hedefe ulaştın artık düğünden sonra devam kuzu başarıcaksınvalla yedim ama sabah 65 geldim hedefe ulaştım lokurum ama 3 gun biraz ara veriyorum düğün evi normal yemek bulmak zor oluyo
kankam maşallah sana bak daha gidicek eminim hedefine ne kaldı şurda 5-6 kilocuk o da birkaç aya gider bence hareketlisin de artık tebrik koyuyorumSelam cancanlarrrr :) okula gitmeden bi uğrayayım dedim. Hoşbuldum güzellerim,teşekkürler dilekleriniz için. Bu sabah tartıldım 63.9- 64 geldim ama afedersiniz tuvalete çıkmadan önceydi sadece küçüğünü yapmıştımay bu wc konusunu nasıl ifade edeceğimi bilemedim sorry sorry
Mutlu oldum o gelen kiloların gittğine. Pantolonlarım iyice bollaşıyo kızlar ya belimden düşüyo kaldırayım diyorum 5dk da bir çok zorluyo beni :) ama yeni almıştım daha bi pantolonumu yeaaa
Selam cancanlarrrr :) okula gitmeden bi uğrayayım dedim. Hoşbuldum güzellerim,teşekkürler dilekleriniz için. Bu sabah tartıldım 63.9- 64 geldim ama afedersiniz tuvalete çıkmadan önceydi sadece küçüğünü yapmıştımay bu wc konusunu nasıl ifade edeceğimi bilemedim sorry sorry
hoş buldum canımcım :) hehehe güzel yaptım dimi tarifiSelam canım hosgeldın... ne guzel wc tarıfı yaptın ole bende cogunlukla dedıgın gıbı yapıp tartılıorum hergun buyuk bekleyemeyız ya :):)
kuzum teşekkür ederimm :) tatlı isteği oluyo ya en az zararla atlatmaya bakıcaz mecburenOoo kuzum harikasın sen ya valla süpersiiin kış geliyor benim tatlı isteği artıyor napıcam hiç bilmiyorum
bu hafta eşim izinli o baktı cnm. Önümüzdeki günlerde kayınvalidem bakıcak mecburen çünkü kendi annem çalışmaya başladı. Ama o da gelebildiği zaman gelir tabi bakalım kısmet artıkValla süper kuzum kayınvalidemi bakıyor bebişe :)
ayu sağ ol kankacımmm. Evet kasım ayına kadar inşallah düz 60 olurum görümcemin düğünü var da :)kankam maşallah sana bak daha gidicek eminim hedefine ne kaldı şurda 5-6 kilocuk o da birkaç aya gider bence hareketlisin de artık tebrik koyuyorum
hehehhe dimi kanka yaniTuvalet de anca böyle tarif edilir benceben de öyle yapıyorum genelde
Ah canım ben nasıl atlatıcam bu tatlı isteğini bu konuda çok dertliyimhoş buldum canımcım :) hehehe güzel yaptım dimi tarifiaynen her gün olmuyo ne yazık ki :)
kuzum teşekkür ederimm :) tatlı isteği oluyo ya en az zararla atlatmaya bakıcaz mecburen
bu hafta eşim izinli o baktı cnm. Önümüzdeki günlerde kayınvalidem bakıcak mecburen çünkü kendi annem çalışmaya başladı. Ama o da gelebildiği zaman gelir tabi bakalım kısmet artık
ayu sağ ol kankacımmm. Evet kasım ayına kadar inşallah düz 60 olurum görümcemin düğünü var da :)
hehehhe dimi kanka yani
Günaydın kuzular yağmurlu bir istanbuldan herkese merhaba
Ah canım ben nasıl atlatıcam bu tatlı isteğini bu konuda çok dertliyimne güzel canım eşin bakabilmiş benimkide bakardı gerçi ama her eş bakamıyor maalesef ne güzel canım evde durmakda sıkıcı çalışmak güzel kayınvalidende bakar bebişine :) doğum günü ne zamandı :)
Evet tatlım valla baya soğuk yaa sonbahar olmadan kışa mı geçtik negunaydınnn kuzum... havalar baya sogudu ama ya
aynen öle oldu herhal kuzu ya dondum resmen ınsan ne gıycegını sasırıyor gercekdenEvet tatlım valla baya soğuk yaa sonbahar olmadan kışa mı geçtik ne
aynen öle oldu herhal kuzu ya dondum resmen ınsan ne gıycegını sasırıyor gercekden
Evet ya bwn gala adapte olamadm kuzum napcam bilmiyprumMervecim tatlı isteği yedikçe geliyo bak torku falan yiyosun bi kere tadı ağzına bulaştı mı az da yesen gerisi geliyo maalesef bende öyle oluyo yani ve aç kalınca insan sürekli tatlı yemek istiyo
Ay evet kuzum ya hele soydana ne giydirceğimi gerçekten şaşırıyorumaynen öle oldu herhal kuzu ya dondum resmen ınsan ne gıycegını sasırıyor gercekden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?