- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.381
Lokurum bi ikimiz kalmışız diyete devam eden aslım tatilde esracımdan ses yok özlemcim kayıp aysun zaten bıraktıBen de kahvaltımı yazıyım baari
2 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı çiğ badem
1 yeşil elma
2 kk beyaz peynir
1 domates 1 salatalık
sonra Türk Kahvesi sonra 4 gün kurusu kayısı 1 sade neskafe
Az kaldı tatlım 1 hafta sonra başlarsn sen de
Evet kuzum ya soğukta hemen fena oluyoruz demekki :)
ben de varım kızlar ama bugün iptalLokurum bi ikimiz kalmışız diyete devam eden aslım tatilde esracımdan ses yok özlemcim kayıp aysun zaten bıraktımenü süper kuzum ya sağlık deposu Maşallah özüne döndün bebeğim :)
Canım hoş geldin :) pazar günleri tartı günümüz :)[/QUOTE
tesekkur ederim, pazara bildirimde bulunurum. bebeğini Allah bağışlasın cok tatlısınız MassallahCanım hoş geldin :) pazar günleri tartı günümüz :)
Aynen kuzum benim :)INSALLAH KUZUM COK YEMEMEYE DIKKAT EDIYORUM GENEDE AMA GELINCE BI DUZENE SOKMAM LAZM IYICENE BOSLADIM YA EPEYDIR.
HAVALAR DENGESIZ CUNKU YAVRU.
Yarından başla bebeğimmm :)ben de varım kızlar ama bugün iptal
Rica ederim canım sende bizim ailemizin parçası oldun artıkın :) sağol tatlımm seninde vardı sanırım doğru hatırlıyorsam seninkinide Allah bağışlasın canım :))tesekkur ederim, pazara bildirimde bulunurum. bebeğini Allah bağışlasın cok tatlısınız Massallah
Kankaaam bebeğimm hoş geldin :) seni özledik vallahi maraton başlamış :) bu maratonda sağlam kahvaltı gerisi Allah kerim koşuşturmadan verirsin canm sen ihmal etme bizi :)Vay vay vay biZim Gezentiler gelmişler bakıyorum dahoş geldiniz kızlarr özledik buraları yahu.
Ay benim okul başladı,öğle gidip akşam dönüyorum. Gündüz de anca bebekle ilgileniyorum derken geçiyo vakit. Ben bu aralar ne bulursam onu yiyorum aç kalmamak için. O yüzden menü paylaşımı gelmez herhalde artık bendenbayramda ben de kaçırdım tatlıyı ama bi ara tartıldım 64.9 du sanki 3 gündür kahvaltı yapıyorum okula gidince bişey yemiyorum ya çay kahve açlığı bastırıyo. Eve gelince de ne yapabilirsem onu yiyoruz iştee ama fazla yememeye çalışıyorum tabi her şeye rağmen pazar günü tartılıcam bakalım ne sonuç görücem merak ediyorum.
Öpüyorum sizleri,arada uğramaya çalışırım
Lokurum bi ikimiz kalmışız diyete devam eden aslım tatilde esracımdan ses yok özlemcim kayıp aysun zaten bıraktımenü süper kuzum ya sağlık deposu Maşallah özüne döndün bebeğim :)
Valla mervecim oldukça sessiz sakin buralar aslıcanım da tatil sonrası başlıycak napalım sessiz ama tam gaz devam kuzum
Vay vay vay biZim Gezentiler gelmişler bakıyorum dahoş geldiniz kızlarr özledik buraları yahu.
Ay benim okul başladı,öğle gidip akşam dönüyorum. Gündüz de anca bebekle ilgileniyorum derken geçiyo vakit. Ben bu aralar ne bulursam onu yiyorum aç kalmamak için. O yüzden menü paylaşımı gelmez herhalde artık bendenbayramda ben de kaçırdım tatlıyı ama bi ara tartıldım 64.9 du sanki 3 gündür kahvaltı yapıyorum okula gidince bişey yemiyorum ya çay kahve açlığı bastırıyo. Eve gelince de ne yapabilirsem onu yiyoruz iştee ama fazla yememeye çalışıyorum tabi her şeye rağmen pazar günü tartılıcam bakalım ne sonuç görücem merak ediyorum.
Öpüyorum sizleri,arada uğramaya çalışırım
ama konuyuda takıpdeyım yanı kızlar sızı bırakıp gıdemem ole tatıle gıtmemısken daha :)
gitme zaten tatil 4 gün altı üstü git gel bak başlıycaz tam gaz yılbaşına hedef koydum ona göre
valla yedim ama sabah 65 geldim hedefe ulaştım lokurum ama 3 gun biraz ara veriyorum düğün evi normal yemek bulmak zor oluyoyedin mi sonunda
Evet kuzum benim ya kilocuklar gitsede bi kurtulsak artıkın :))Valla mervecim oldukça sessiz sakin buralar aslıcanım da tatil sonrası başlıycak napalım sessiz ama tam gaz devam kuzum
Hoş buldum kuzucumm. Valla 5-6 saat tenefüs araları hariç hep ayaktayım hamlamışım evdeKankaaam bebeğimm hoş geldin :) seni özledik vallahi maraton başlamış :) bu maratonda sağlam kahvaltı gerisi Allah kerim koşuşturmadan verirsin canm sen ihmal etme bizi :)
Selam cancanlarrrr :) okula gitmeden bi uğrayayım dedim. Hoşbuldum güzellerim,teşekkürler dilekleriniz için. Bu sabah tartıldım 63.9- 64 geldim ama afedersiniz tuvalete çıkmadan önceydi sadece küçüğünü yapmıştımay bu wc konusunu nasıl ifade edeceğimi bilemedim sorry sorry
Mutlu oldum o gelen kiloların gittğine. Pantolonlarım iyice bollaşıyo kızlar ya belimden düşüyo kaldırayım diyorum 5dk da bir çok zorluyo beni :) ama yeni almıştım daha bi pantolonumu yeaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?