• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Yani öğlen sanırıma cıkmam ama acıkırsam 1 meyve ve süt yoğurt olabilir ya da illa yemek yiyceksem sebze salata yoğurt yanş bizim yediğimiz gibi aslında ama ekmek ve şekerli şeyler yok
o kadar rahatlıktan sonra eski düzene dönmek insana çok koyuyor hadi başarılar lokurcum D

Canımmm sorma bende fena yedim bugünde düzelmiş değilim ya yarına artık nasipse :))) hoşgelldiiiiiin:KK200::nazar: ben ne yapıcağıma karar veremedm ya ama 54 üm :KK14: :rapci:

65.5 oldum ben de ben bozamadım ama şuan durdurmaya çalışıyorum kilomu cumartesi düğün var elbisem bol gelmeye başladı :KK70:
:KK70::KK70::KK70: o da iyiymiş yemek ye o zaman ne yiyosan iki katını ye mesela almazsın da vermezsin de kilo korumanın mantığı oymuş

Canımmm sorma bende fena yedim bugünde düzelmiş değilim ya yarına artık nasipse :))) hoşgelldiiiiiin:KK200::nazar: ben ne yapıcağıma karar veremedm ya ama 54 üm :KK14: :rapci:

mervecim valla işte ben karataya başladım yani ekmeksiz yaşayabilirim çünkü ve çok yedim yani sabah hiç de acıkmadım ama işte sen meyve de seviyosun ben ekmek ve meyve aramam sabah ekmek yerine 1 çay bardağı badem yedim mesela işte bi ekmek ve meyve yenmiyo yani meyve günde 1 adet olabilir

mervecim valla işte ben karataya başladım yani ekmeksiz yaşayabilirim çünkü ve çok yedim yani sabah hiç de acıkmadım ama işte sen meyve de seviyosun ben ekmek ve meyve aramam sabah ekmek yerine 1 çay bardağı badem yedim mesela işte bi ekmek ve meyve yenmiyo yani meyve günde 1 adet olabilir
Kuzum ben sevmem meyve aramam olsada yemem o derece hatta :) bugünde bebişi aşıya götürdüm yemek yiyemedm bi acıktm çikolataya saldırdım buaralar çok yaramaz yemek yemeyi bile unutuyorum gece acıkıyorum yiyorum ama çok harekett ediyorum ondan 54 üm kuzum 1 kilo almşm sadece o kadar yemeye :) ben ekmeksiz yaşayamam ya enerjim klmıyo sabah öğle yiyip akşam yemem belki yarın bi düzene oturtmam lazım sporla beraber başlıcam bu sfeer sporsuz olmuyor ya versemde farketmiyor yağ gitmiyor ki hiç :(

ama su 5 gun de yemıcem kuzu barı düğüne biraz hafıf gıdıyım dıcekler evlendı aldı olmadı bak smdı bu :):) inşallah ıkı kılodur ya ay ne bılım bende kıyafetlere sıgıyorum ama karnım fena şiş ya.

afıyet olsun cnm guzelmış menun badem de olunca ekmek nıyetıne zaten bakm ben nelere baslıcam :):)
Kuzumm hoş geldin fotoğraflarını görüp özeniyorum vallahi :)))) süpersiniz çok tatlısınız ya :)

Kuzum ben sevmem meyve aramam olsada yemem o derece hatta :) bugünde bebişi aşıya götürdüm yemek yiyemedm bi acıktm çikolataya saldırdım buaralar çok yaramaz yemek yemeyi bile unutuyorum gece acıkıyorum yiyorum ama çok harekett ediyorum ondan 54 üm kuzum 1 kilo almşm sadece o kadar yemeye :) ben ekmeksiz yaşayamam ya enerjim klmıyo sabah öğle yiyip akşam yemem belki yarın bi düzene oturtmam lazım sporla beraber başlıcam bu sfeer sporsuz olmuyor ya versemde farketmiyor yağ gitmiyor ki hiç :KK43:

Mervecim işte belirli bir kilodan sonra spor şart en azından günde 30dk ve işte sabah güzelce yiyipsonra da yoğurt sebze biraz ızgara ya da acıkınca yumurta falan yeek lazım

Mervecim işte belirli bir kilodan sonra spor şart en azından günde 30dk ve işte sabah güzelce yiyipsonra da yoğurt sebze biraz ızgara ya da acıkınca yumurta falan yeek lazım
Evet kuzum yarına başlıyorum Allah nasip kısmet ederse düzgün bi menü ve bi spor programı yapıcam :) bakalım bu sefer ne kadar zamanda kaç kilo kaybedicez :))) tatiller bitti dediğin gibi kuzum :) senle yakın kilodayız bende regl dönemindeym bakalım sabah bi tartılayım :)

Evet kuzum yarına başlıyorum Allah nasip kısmet ederse düzgün bi menü ve bi spor programı yapıcam :) bakalım bu sefer ne kadar zamanda kaç kilo kaybedicez :))) tatiller bitti dediğin gibi kuzum :) senle yakın kilodayız bende regl dönemindeym bakalım sabah bi tartılayım :)

Mervetoşum sen bi ara yapıyodun spor o zaman çok güzel veriyodun ben eminim güzel bir menü ve günde 30dk sporla ilk önce 50 sonra da 48 olucaz yılbaşına kadar:dua:

Mervetoşum sen bi ara yapıyodun spor o zaman çok güzel veriyodun ben eminim güzel bir menü ve günde 30dk sporla ilk önce 50 sonra da 48 olucaz yılbaşına kadar:dua:
Eveeet kuzum biz bunu başarırız Allahın izniyle :KK200: şurda 7 8 kilo falan kalmş benim sporla sıkılaşarak verelim kalan kilolarımızı bugün güzel bi güne başlayayım yemek yapmalıyım ne yiceğimide şaşırıyorum :olamaz: :KK70:

Eveeet kuzum biz bunu başarırız Allahın izniyle :KK200: şurda 7 8 kilo falan kalmş benim sporla sıkılaşarak verelim kalan kilolarımızı bugün güzel bi güne başlayayım yemek yapmalıyım ne yiceğimide şaşırıyorum :olamaz: :KK70:

Mervecim günaydın elbette başarırız bu kiloları da biz verdik 25 kasımda 1 yıl olacak diyete başlayalı tabii aralarda çok yediğim zamanlar oldu almalar vermeler... tatiller falan derken oldu 1 sene artık yaşam tarzım oldu sanırım tatillerde yesem bile sonra yine devam ediyorum artık o kadar zor olmuyo devam etmek, benim de canım normal yemekler istemiyo o yüzden sabah çook zengin bir kahvaltı sonra da yoğurt salata falan akşam mesela hindi döner ve yoğurt turşu yedim sabah kahvaltıdan sonra taa akşam yedim bence sabah tıka basa doymak lazım sonra hiç acıkmıyo insan

Selam ben de aranıza katıldım, 11 aylık bebeğim var mı emziriyorum son 5 6 kilom kaldı ama öylesine cok iştahım var ki durduramiyorum kendimi. Önerileriniz olur mu ?

Merhaba hoşgeldiniz,Allah bağışlasın bebeğinizi :nazar::KK36:mutlaka arkadaşların da önerileri olur ama benim önerim sabah kahvaltısında tıka basa doyun bol bol yiyin siz emziriyorsunuz o yüzden ekmek yemeyin diyemiycem belki bir faydası vardır ama ben ekek yemiyorum artık, onun yerine 1 çay bardağı ceviz badem fndık tan birini yiyorum kahvaltıda bol bol derken 2 yumurta avuç içi kadar beyaz peynir 10-15 zeytin bol yeşillik domates salatalık 1 çay bardağı kuru yemiş mesela ben bunları yedim bugün ama akşama kadar pek acıkmıyorum akşam da sebze yemeği yoğurt salata ya da ızgara bişeyler yoğurt salata ya da bakliyat yoğurt salata olabilir kahvaltıdan bi 4-5 saat sonra acıkırsanız öğle yemeği de yiyin tabii yine akşamkiler gibi yani öğünlerde bol yerseniz özellikle sabah sonra gözü dönmüyor insanın

lokur lokur cok teşekkür ederim cnm, haklısın aslında sabah bol bol yiyip gözümü de midemi de doyurunca sonrası daha iyi geçiyor. Şimdi tatildeyim en azından bu kahvaltıya dikkat edeyim.
Diyetisyene gittim son listede baya kısmısti beni uyamadim açıkcası.
Aksama kadar Can'ınız Nasıl bir şey çekmiyor?
Massallah Çok kilo vermişsiniz, daimi olur inşallah

lokur lokur cok teşekkür ederim cnm, haklısın aslında sabah bol bol yiyip gözümü de midemi de doyurunca sonrası daha iyi geçiyor. Şimdi tatildeyim en azından bu kahvaltıya dikkat edeyim.
Diyetisyene gittim son listede baya kısmısti beni uyamadim açıkcası.
Aksama kadar Can'ınız Nasıl bir şey çekmiyor?
Massallah Çok kilo vermişsiniz, daimi olur inşallah

Teşekkür ederim ama neredeyse 1 senedir uğraşıyorum arada benimd e tatillerim çok yediğim haftalar oldu alıp verdiğim de oldu ama artık tatil de kalmadı yılbaşına kadar hedefim 48 olmak :nazar::dua: inşallah siz de hedefinize ulaşırsınız.

sabah çok yiyince zaten 2-3 e kadar hiç acıkmıyorum o saatlerde elma badem falan yiyorum sonra da akşam eve gidinceartık sebze yoğurt hafif geçirmeye çalışıyorum ama sabah hiç acımıyorum yani tıka basa yiyorum

Diyetisyene hiç gitmedim çok standart listeler veriyorlar siz emziriyorsunuz da bence bol bol sağlıklı şeylerden yiyin ki sonra kan şekeriniz düşüp zararlı şeylere tatlıya falan yönelmeyin bence en büyük hatamız kilo vericem diye sağlıklı şeyleri de az yiyip sonra da kan şekerimiz düşünce zararlı şeyerden yemek o zamand a kilo veremiyoruz halbu ki sağlıklı olanlardan bol bol yesek sonra daha zararlı şeylere yönelmiycez

:KK70::KK70::KK70: o da iyiymiş yemek ye o zaman ne yiyosan iki katını ye mesela almazsın da vermezsin de kilo korumanın mantığı oymuş
lokurcum yiyim diyorum da yiyemiyorum aynı düzen devam ediyo 66ydım 65.5 oldum her sabah tartılıyorum 65 filan olursam yicem, ya yiyince midem çok rahatsız oluyor allahım seviniyorum da bi yandan bu hfta biraz garip oldu kuzum :D

benim de 57 olmak hedefim ocağa kadar 8 kilo var gidicek inşallah kuzum beraber vericez ama spor lazım yoksa hiç farketmiyor

Back