- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.361
lokurcum yiyim diyorum da yiyemiyorum aynı düzen devam ediyo 66ydım 65.5 oldum her sabah tartılıyorum 65 filan olursam yicem, ya yiyince midem çok rahatsız oluyor allahım seviniyorum da bi yandan bu hfta biraz garip oldu kuzum
asl1can kuzum beğeniyosun ama yazmıyosun napıyosun bakiiimm
kuzum hala tatıl modundaym hıc alısamadım ıse ay gelse de hafta sonu bı gıtsemn dıe bakıyorum bu sene cok tatıl yaptık ya ıyıcene tembellestım mı ne :)
Kuzumm çok tatlısınız benm eşim hiç sevmez yahu :)))canım benım hosbulduk. kuzum sende cok tatlısın ama bz bıraz fıotograf cekınmeyı cok sevdıgımızden sureklı paylasm var :)
Evet kuzum benimde başlayalı 6 ay olucak ekimin 9unda arada çoook kaçamaklarım oldu biliyorsun ama 54 e sabitlendim almıyorum tatiller sayesinde veremiyorum sadece sıkıntı o :)) ama güzel bi güne başladım sbaah 1 elma ile kahvaltı yaptım uykum çok vardı kalkamadm yahu :) öğlen 1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 2 domates 2 dilim peynir ile öğle kahvaltısı yaptım :) şimdilik iyi gidiyorum :) soydan yatsın sporuda eklicem yürüyüşe de çıkarız eşim gelcek birazdan işten :) böyle bi güne başladım :)))Mervecim günaydın elbette başarırız bu kiloları da biz verdik 25 kasımda 1 yıl olacak diyete başlayalı tabii aralarda çok yediğim zamanlar oldu almalar vermeler... tatiller falan derken oldu 1 sene artık yaşam tarzım oldu sanırım tatillerde yesem bile sonra yine devam ediyorum artık o kadar zor olmuyo devam etmek, benim de canım normal yemekler istemiyo o yüzden sabah çook zengin bir kahvaltı sonra da yoğurt salata falan akşam mesela hindi döner ve yoğurt turşu yedim sabah kahvaltıdan sonra taa akşam yedim bence sabah tıka basa doymak lazım sonra hiç acıkmıyo insan
Evet kuzum ya sporsuz gram oynasada geri geliyor hem gramda önemli değil mevzu görüntü değişen hiç bişey yoj maalesefbenim de 57 olmak hedefim ocağa kadar 8 kilo var gidicek inşallah kuzum beraber vericez ama spor lazım yoksa hiç farketmiyor
evet kuzu aynen ama bitti senin sonbi tatil kaldı sonra yok bence biran önce bebik yapın ohh 6 ay falan çalışmazsın
Kuzumm çok tatlısınız benm eşim hiç sevmez yahu :)))
Ay çok iyimiş ya benimkinde hiç resim bile yokay canım benım zaten planım suan bebık dıılde yazn ısten cıkmak tazmınatım var ya bı kac ay evde durup snra baska ıs bulmak bebık olana kdr orda calısırım.
benımkıde benden fena gıtmıs abzurt resmlerımı eklıyor dıorm cekme ole :)
Günaydın kuzularımmm dün sabah 1 elma kahvaltımdı öğlen 1 dilim tam buğday ekmeği domates salatalık 2 dilim peynir 2 haşlanmış yumurta ile öğle kahvaltı tarzı bişey yedim saat 5 gibi bir küçük kase mercimek çorbası 1 domates 1 dilim ekmek yedm akşam yemeğe davetliydik orda tok olmak için yedm ama maalesef zorla bi kaç bişiler yedm 2 yemek kaşığı kadar pilav 2 3 tanede patates kızartması yedim saat 7 buçuk civarlarında eve bi geldik saat 12 ay midem bi bulanıyor bi bulanıyor böyle bir şey yok2 kaşık makarna yedm tutsun dye banamısın demedi biraz süt içtim yatıştırsın dye ama bütün gece ağrı çektim hiç faydası yoktu daha hala ağrıyor bulanıyor bu nedir kızlar
Günaydın kuzularımmm dün sabah 1 elma kahvaltımdı öğlen 1 dilim tam buğday ekmeği domates salatalık 2 dilim peynir 2 haşlanmış yumurta ile öğle kahvaltı tarzı bişey yedim saat 5 gibi bir küçük kase mercimek çorbası 1 domates 1 dilim ekmek yedm akşam yemeğe davetliydik orda tok olmak için yedm ama maalesef zorla bi kaç bişiler yedm 2 yemek kaşığı kadar pilav 2 3 tanede patates kızartması yedim saat 7 buçuk civarlarında eve bi geldik saat 12 ay midem bi bulanıyor bi bulanıyor böyle bir şey yok2 kaşık makarna yedm tutsun dye banamısın demedi biraz süt içtim yatıştırsın dye ama bütün gece ağrı çektim hiç faydası yoktu daha hala ağrıyor bulanıyor bu nedir kızlar
Cok teşekkür ederim bu sabah iyi bir kahvaltı yaptım ama yine de acıkıp hafif bir seyler atıştırdım.Teşekkür ederim ama neredeyse 1 senedir uğraşıyorum arada benimd e tatillerim çok yediğim haftalar oldu alıp verdiğim de oldu ama artık tatil de kalmadı yılbaşına kadar hedefim 48 olmakinşallah siz de hedefinize ulaşırsınız.
sabah çok yiyince zaten 2-3 e kadar hiç acıkmıyorum o saatlerde elma badem falan yiyorum sonra da akşam eve gidinceartık sebze yoğurt hafif geçirmeye çalışıyorum ama sabah hiç acımıyorum yani tıka basa yiyorum
Diyetisyene hiç gitmedim çok standart listeler veriyorlar siz emziriyorsunuz da bence bol bol sağlıklı şeylerden yiyin ki sonra kan şekeriniz düşüp zararlı şeylere tatlıya falan yönelmeyin bence en büyük hatamız kilo vericem diye sağlıklı şeyleri de az yiyip sonra da kan şekerimiz düşünce zararlı şeyerden yemek o zamand a kilo veremiyoruz halbu ki sağlıklı olanlardan bol bol yesek sonra daha zararlı şeylere yönelmiycez
Ay kuzum dün soğukta kaldımGeçmiş olsun mervecim üşüttün mü acaba neden böyle oldu ki nane limon yaptın mı kuzum
Sağol kuzum benim soğukta kaldım dün ondan üşüdüm evet kuzum ama üzüm yedim azcık rahatlattı :)kuzum gecmıs olsun ya bencede üşütmüssündür dıkkat et kendıne.
Canım hoş geldin :) pazar günleri tartı günümüz :)Cok teşekkür ederim bu sabah iyi bir kahvaltı yaptım ama yine de acıkıp hafif bir seyler atıştırdım.
Burada haftalık kilo paylaşımı mı yapıyoruz ?
Sağol kuzum benim soğukta kaldım dün ondan üşüdüm evet kuzum ama üzüm yedim azcık rahatlattı :)
Ben de kahvaltımı yazıyım baari
2 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı çiğ badem
1 yeşil elma
2 kk beyaz peynir
1 domates 1 salatalık
sonra Türk Kahvesi sonra 4 gün kurusu kayısı 1 sade neskafe
AFIYET OLSUN KUZUM BENIM... BENI ARTIK TATILDEN SONRA.
Evet kuzum ya soğukta hemen fena oluyoruz demekki :)KUZUM ONU BILIRIM BENDE SAPANCADA O GUN DISARDA OTURDUK DONDUM COK SOGUKDU ERTESI GUN BISEYM YOKTU AKSAMA MGDE BULANTISI BENDE DE OLDU ACISI CIKIYOR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?