Kuzularım canlarım kankalarımmm nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz gelen giden yok bakıyorum bildirim yok valla özledim hepinizi dertleşmelerimizi gülüşlerimizi arar oldum sizi gelin gari bitsin bayram tatili ben yine evde kaldım gidemedik bir yere dün tek öğün beslendim kiremitte kaşarlı tavuk yedm ekmeksiz sodayla sonra bi kahve ve 15 bin adım ama annemde kola içtim bi bardak evde tartıldım 53.8 dm bu sabahda 2 dilim ekmek yarm simitle öğle sabah birleşti kahvaltı yaptım torku çikolatada vardı
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
akşamda yarım simit domates yedm oy sonra biraz öncede acıktm küçük bi ekmeğe 1 tatlı kaşığı torku sürdüm yedim sıkıcı bi bayram ama Duaların kabul olduğu bereketli günler Rabbim dualarımızı kabul etsin İnşallah :) bizi bir eylesin :) hedeflerimizi görelim hepberaber
![Spor :spor: :spor:](/images/smiley/spor.gif)
şimdi tartılmaya korkuyorum
![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
bayramdan sonra bi 55 le gelebilirim buralara amaaan sizsiz hayat çok zooor
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
sizi çok seviyorummm